December elején érkezik a PlayStation 3 Keypad

  • Írta: tjames
  • 2008. november 19.
  • Hír
Link másolása
Már csak pár hét, s Angliában boltokba kerül a PlayStation 3 Keypad, amely a X360 chatpadjához hasonlóan, a szövegírást hivatott könnyíteni a konzolon.
Már csak pár hét, s Angliában boltokba kerül a PlayStation 3 Keypad, amely a X360 chatpadjához hasonlóan, a szövegírást hivatott könnyíteni a konzolon.

Ugrás a galériához

A Sony a Microsofttól eltérően (talán direkt), nem a kontroller alján, hanem épp ellenkezőleg, annak tetején képzelte el a billentyűzet helyét. A kiegészítő egy touchpaddal is el lett látva, hogy ezzel segítse a netet böngészők életét. Valljuk be, ez nagyszerű! Kérdés, hogy mennyire ergonomikus megoldás az elhelyezése? Vajon hányszor nyomja meg véletlenül az ember a X, négyzet, kör, háromszög gombokat? Ebből a szempontból talán a MS kiegészítője használhatóbb, de erre majd a gyakorlati használat ad választ; a lényeg: hamarosan nálunk is kapható lesz a kiegészítő!
15.
15.
Gael
15:nem igazan kell nyujtogatni az ujjaidat,mert amikor irsz maskepp fogod a kontrollert.A ket oldalat a kerekedo resznel kell a tenyered aljaval tartanod,es a ket kozepso ujjad mar a billentyuzet alatt lesz.Teljesen stabilan van rajta a kontrolleren,a szele pedig teljesen kenyelmes a ket mutatoujjnak.
14.
14.
Kelcsi66
PACALT007



Köszönjük szépen az offolást-.- látszik az értelmi szinted,benyögöd egy hírhez hogy: PC! és most tudjuk mi hogy mit akarsz?



A hírhez kapcsolódva nem rossz ötlet :D
13.
13.
gerappa
Ja és kezembe vettem a joyt, ráképzeltem ezt a cuccot és megállapítottam hogy bizony eléggé kell nyújtogatni az újjaimat hogy nyomkodjam a gombokat.
12.
12.
gerappa
Az elhelyezésnek semmi köze a MS-hoz vagy a dizájnhoz. Józan paraszti eszem azt súgja hogy azért van ott a cucc, mert felül van az usb a joy-on.
10.
10.
Doc.
Jól néz ki csak kicsit drága,de még mindig olcsóbb mint egy PS3as játék,talán veszek majd egy ilyet ha lesz annyi pluszpénzem :D
9.
9.
Gael
csak felvilagositas keppen a bill mar kaphato hivatalosan a Gamestop uzletekben Angliaban es Irorszagban is,ma lattam amikor megvettem az uj taviranyitot.
7.
7.
Zuglopowa
Jo lenne az USB billentyűzet csak kb 5-6 méterre ülök a TVtöl és akkor bluetoothos billentyűzet kéne ami sztem drágább 4 ezer forintnál...szal azér nem kell elvetni:D
6.
6.
Pezsgõ
Ezaz!Egyetértek veszek is
4.
4.
kasy
#5, teljesen igazad van. Ott van Biolencse barátunk, ő is így oldotta meg.
4.
4.
watto
gusztustalanul néz ki meg kell hagyni
3.
3.
Mat00
USB billentyűzet 2000Ft, és biztos h nem kényelmetlen. Igaz nincs egybe a joy-al, de sztem felesleges ez a kiegészítő.
2.
2.
Zuglopowa
mennyibe fog kb kerülni M.O-n tudja valaki?
1.
1.
rolmanus
Jó ez, csak sajnos nagyon drááága :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...