WoW: akciófigurák!

  • Írta: InGen
  • 2004. július 29.
  • Hír
Link másolása

Igen, igen, igen! Ez kell nekünk! Rögtön, amint megpillantottam a hírt átfutott kicsiny kapacitású agyamon, hogy milyen jó lesz, amikor otthon a fürdőkád melegépen nem kell többet a kiskacsával játszanom, hanem egy orkkal püfölhetek egy trollt, vagy akár a barbibabák kisházába is beköltöztethetem őket, hogy kényelmes legyen nekik! Igen!

A Blizzard ugyanis felszínre hozta az információt, hogy hamarosan World of Warcraft akciófigurákat fog kibocsátani. Nem ismeretlen ez a dolog, eddig is találkozhattunk már hasonlókkal (például Diablo figura), most azonban ez minden eddiginél nagyobb választékot fog jelenteni. Tekintsük át röviden, hogy mikről is van szó, a jövőben további bábuk is várhatóak!

Tauren Shaman
Mindenki ismeri a Warvcraft 3 óta népszerű jóságos, és törzsi közösségekben élő tauereneket. Nevüknek megfelelve a bikaszerű lények nagyon vonzódnak az anyaföldhöz, a természethez, szoros kapcsolatuknak köszönhetően az pedig mindig segít nekik ha hívják. Fontos szerepe van egy ilyen társadalomban a sámánoknak, eme bábu megrendelésével otthon is tarthatunk egyet, a földrengések elkerülésére.

Undead Warlock
Felszabadulva  Lich King uralma alól, Sylvanas vezetésével a lázadó élőhalottak, akik magukat Forsaken-nek nevezik, elvonultak és letelepedtek, hogy saját társadalmat hozzanak létre. Az élőhalott warlockot tetőtől taplig átjárja a sötét energia, melyet szintén nem túl barátságos varázslatok formájában ad ki magából.

Jungle Troll Voodoo Priest
A Warcraft trolljai nem hasonlítanak a klasszikus trollokhoz. Itt enyhén dilis, de azért magas növésű, különböző színű kreatúrákról van szó. Ez a példány speciel az erdőben él, zöld színű, és vudu mágiákon alapuló, de jóságos varázslatokkal segítik a Horda egységeit.

Rendeléssel és minden mással kapcsolatos további információkat ide kattintva lelhettek fel az internet nagy húslevesében.

11.
11.
Avium
10.
10.
Shifty
Lol nem Alien vs Predator hanem Alien vs Ork:D Höhö egy új produkció:D
9.
9.
InGen
Vagy egy "Alien vs. Ork" dolog. Jobb mint az AvP :D:D
8.
8.
Avium
szeretnek egyszer Warcraft figurakkal realtime strategy-zni :D latom amit a masik mozog es letorom a Gruntja karjat :D komolyan.. az Alien figurak mellett tuti jol mutatnanak :D
7.
7.
InGen
örök gyereknek lenni jó elvtárs :) - én legalábbis erre törekedek!
6.
6.
badguy
gyerekkoromban nekem se, de most még lehet!! :D éljen a második gyerekkor... vagy a harmadik? :)
5.
5.
Shifty
Akkor csak én vagyok lemaradva...ennyi:D Most megyek és végzek magammal mert nem volt ilyenem gyerekkoromban:)
4.
4.
InGen
Nem egyedüli dolog ez, szinte minden játéknak vannak ilyen figurái, habár a blizard csinálja a legjobbakat és a legtöbb félét. Badguy helyes helyes :D aranyos a kicsike :)
3.
3.
Shifty
De Te nem azért veszed, hogy játsz vele:D Sztem marhaság kinőttem ezekből...vagy te már olyan öreg vagy hogy nosztalgiázni akarsz:D
2.
2.
badguy
miért én mostanában szeretnék egy ilyet: http://aliensonline.hu/moviemaniacs/mm6/mm6_queen_04.jpg -- hogy miért azt meg ne kérdezd! :D jól fog mutatni a monitor tetején.
1.
1.
Shifty
Nos a hír eleje a legjobb: "kicsiny kapacitású agyamon" Látod InGen őszinte vagy...kiváló erény:D:D

Amugy ekkora idiótaságot...majd a kis 5 éves pöcsök ilyennel fognak nyomulni vagy mi?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...