World of Warcraft PC

A Warcraft csodálatos világában zajló online szerepjáték.

Jövő héten mutatkozik be a mobilos Warcraft

A Blizzard a Twitteren harangozta be, hogy jövő héten újabb bejelentést tesznek, ugyanis leleplezik a következő Warcraft-játékot, ami a várakozásokkal ellentétben nem a sorozat negyedik része lesz, hanem egy mobilos kitérő.

Frissítve: Meghíúsulhat az Activision Blizzard felvásárlása

Egyre ingatagabbnak látszik az év üzlete. A Microsoft januárban jelentette be, hogy felvásárolná az Activision Blizzardot, de a részvényesek és a Kereskedelmi Bizottság is megvétózhatja az összeolvadást.

World of Warcraft - a következő kiegészítővel beköszönt a sárkányok új kora

A Blizzard leleplezte a World of Warcraft új kiegészítőjét, a Dragonflightot. Nemcsak a sárkányok kerülnek ismét középpontba a Cataclysm óta először, de mi magunk is csinálhatunk majd sárkányszerű karaktereket.

Nem, nem készít NFT-s játékokat a Blizzard

A napokban felröppent a pletyka, miszerint a Blizzard NFT-ket és "pay-to-earn" rendszereket építene a játékaiba. A stúdió elnöke, Mike Ybarra azonban tiszta vizet öntött a pohárba.

World of Warcraft - nagy leleplezés a jövő héten

Rengeteg pletyka szállingózik mostanában a World of Warcraft új kiegészítője kapcsán, a jövő héten azonban véget érnek a találgatások. Megvan, hogy mikor leplezik le az MMORPG következő nagy expanzióját.

Áprilisban mutatkozik be az új WoW-kiegészítő

Elmarad idén a BlizzCon és a BlizzConline, de szerencsére az irvine-i csapat így is készül egy-két bejelentéssel. A következő hetekben, hónapokban a Hearthstone és a Warcraft rajongói számíthatnak nagyobb érdekességekre.

Együtt raidelhetnek World of Warcraft frakciói

Omladozik a World of Warcraft frakcióit elválasztó gát. A Shadowlands 9.2.5-ös frissítésétől kezdve együtt raidelhetnek, dungeonözhetnek és PvP-zhetnek majd a Horde és az Alliance játékosai.

Hamarosan nagy bejelentéseket tesz a Blizzard

A napokban jelentette be a Blizzard, hogy egy teljesen új túlélőjátékon dolgoznak, a rajongók a Twitteren azonban arról érdeklődtek, mi a helyzet a már korábban bejelentett címek kapcsán. A Blizzard ígéri, hamarosan azokról is jönnek hírek.

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A Microsoft bejelentette, megállapodásra jutott az Activision Blizzarddal, aminek értelmében megkezdik a felvásárlását a teljes cégcsoportnak annak minden fejlesztőstúdiójával együtt.

Távozik a Blizzard új társigazgatója

Hatalmas vihar tombol a Blizzard felett, amit úgy tűnik, az új társigazgató sem viselt sokáig. Jen Oneal és Mike Ybarra augusztusban örökölte meg J. Allen Brack egykori szerepét, a duó egyik tagja azonban jobbnak látta, ha inkább más vizekre evez.