World of Warcraft PC

A Warcraft csodálatos világában zajló online szerepjáték.

Kivonulnak Kínából a Blizzard Entertainment játékai

Nem újítja meg a kiadói kapcsolatát a NetEase és a Blizzard Entertainment, így jövő januártól számos Blizzard-játék forgalmazása és támogatása megszűnik Kínában.

Látványos előzetest kapott a World of Warcraft: Dragonflight

Már csak egy karnyújtásnyira van a World of Warcraft: Dragonflight megjelenése, így itt az ideje, hogy egy látványos kedvcsinálóval készüljünk a sárkányok érkezésére.

World of Warcraft: Dragonflight - folytatódik a Legacies-videósorozat

Megérkezett a Legacies-videósorozat második felvonása. Nozdormu ezúttal Deathwing árulástörténetével hangol bennünket a Dragonflight premierjére.

Történelemleckére hív a World of Warcraft: Dragonflight

A Dragonflight megjelenése előtt a Blizzard a Legacies videósorozat epizódjaival hangol bennünket az új kalandokra. Az első felvonásban az idő őrzője, Nozdormu tart egy kis történelemleckét.

World of Warcraft: Dragonflight - jövő héten befut a pre-expansion patch

Ezúttal két etapban érkezik a World of Warcraft következő expanziójának megágyazó frissítés. Az első körben az új rendszerek és játékmeneti változtatások, később pedig az új faj és kaszt kerül a játékba.

Egy rajongó készítette a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic hivatalos trailerét

A Wrath of the Lich King Classic előzetese eltér a hagyományos World of Warcraft-cinematicoktól, a Blizzard ugyanis ezúttal egy megszállott rajongóra bízta a trailer elkészítését. A végeredmény nagyszerű lett!

Három évig készült titokban a mobilos World of Warcraft, de végül törölték a projektet

Lapértesülések szerint a Blizzard és a NetEase három évig dolgozott a World of Warcraft mobilos változatán, nemrég azonban kölcsönösen kifaroltak a projekt mögül.

Frissítve: Megvan a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic megjelenési dátuma

A klasszikus World of Warcraft és a The Burning Crusade után a Wrath of the Lich King is visszatér, és már azt is tudjuk, hogy mikor. Maga a Blizzard buktatta le idő előtt a dátumot.

Jövő héten mutatkozik be a mobilos Warcraft

A Blizzard a Twitteren harangozta be, hogy jövő héten újabb bejelentést tesznek, ugyanis leleplezik a következő Warcraft-játékot, ami a várakozásokkal ellentétben nem a sorozat negyedik része lesz, hanem egy mobilos kitérő.

Frissítve: Meghíúsulhat az Activision Blizzard felvásárlása

Egyre ingatagabbnak látszik az év üzlete. A Microsoft januárban jelentette be, hogy felvásárolná az Activision Blizzardot, de a részvényesek és a Kereskedelmi Bizottság is megvétózhatja az összeolvadást.