World of Warcraft PC

A Warcraft csodálatos világában zajló online szerepjáték.

Visszatér Chris Metzen, mint a World of Warcraft-franchise kreatív igazgatója

Metzennek mindig is kulcsszerepe volt a franchise életében. Kezdve az első résztől és annak kiegészítőitől, melyek készítésében kreatív igazgatóként játszott közre, egészen a Legion expanzióig majd’ minden megjelenésen dolgozott. Most visszatért.

Breaking: Döntött a bíróság, a Microsoft felvásárolhatja az Activision Blizzardot

Hosszas vizsgálat után végre döntés született a Microsoft és az FTC közti harcról az Activision Blizzard King felvásárlását illetően. A bírósági határozat szerint az Egyesült Államokban is zöld utat kap a 69 milliárd dolláros akvizíció.

A World of Warcraft írója azt állítja, hogy egy vicc miatt rúgták ki

A Diablo-játékok Treasure Goblinjaira hajazó Loot Specialist karakter márciusban került be a játékba, és a dizájner Eric Covington írta néhány párbeszédüket - vesztére.

Már a Blizzard is AI-fejlesztéssel kacérkodik

Az irvine-i játékgyártó a saját mesterséges intelligenciájával áramvonalasítaná a fejlesztési ciklusait. Grafikus művészek és pályatervezők munkáját helyettesítheti a házon belül tanított generátor.

Négy év után idén visszatér a BlizzCon

A Blizzard bejelentette, hogy házi rendezvényük 2019 után végre kitárja a kapuit idén novemberben Anaheimban, látogatókkal, cosplayerekkel és fejlesztői kerekasztal-beszélgetésekkel, ahogy illik.

Érkezik a hivatalos hardcore mód a WoW Classicba

Az eddig csak rajongó modként létező hardcore játékmód most már hivatalos támogatást fog kapni, a Blizzard elmondása szerint viszont nem szólnak bele, hogy hogyan is játszanak a játékosok azzal az egy darab életükkel.

Bemutatkozott a World of Warcraft: Dragonflight első nagy frissítése

Sűrű év vár a World of Warcraft játékosaira. Már a nyakunkon van a Dragonflight 10.0.7-es frissítése, de bemutatkozott az első igazán masszív, 10.1-es sorszámú csomagja, az Embers of Neltharion is.

Az AI hanggenerátorok forradalmasítják a legnagyobb szerepjátékokat

Az AI-alapú chatbotok és hanggenerátorok rohamos fejlődését a videojátékokban sem nehéz hasznosítani. A World of Warcraft és a Skyrim néma NPC-inek néhányan már így adtak valósághű szinkronhangot.

Ma állnak le a Blizzard játékai Kínában

A megelőző tárgyalások sikertelensége következtében a Blizzard nagy játékai legálisan nem elérhetők már Kínában.

Ütős évre készül a World of Warcraft: Dragonflight

Alig néhány hete jelent meg a World of Warcraft legújabb expanziója, a Dragonflight, de a Blizzard már most betáblázta, hogy milyen tartalmakra számíthatunk 2023-ban.