World of Warcraft

A Warcraft csodálatos világában zajló online szerepjáték
Típus: MMORPG

World of Warcraft - így alakulnak idén a versenyek

A Legion expanzióban bemutatott Mythic+ rendszernek köszönhetően idén is két szálon futnak majd a World of Warcraft esport-bajnokságai. A Blizzard megosztotta a terveit az Aréna és a Dungeon-versenyekkel kapcsolatosan is.

Mike Morhaime végleg otthagyja a Blizzardot

Mike Morhaime, a Blizzard egyik alapítója még októberben jelentette be, hogy lemond a cég vezetéséről, a háttérben maradva viszont stratégiai tanácsaival továbbra is segítieni fogja a csapat munkáját. Azonban most már ennek is vége.

World of Warcraft - jövő héten landol a 8.1-es patch

Jövő szerdán élesedik a World of Warcraft: Battle for Azeroth első nagy frissítése, a Tides of Vengeance. Lássuk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk már az első néhány héten!

Pokémon GO-szerű Warcraft-játék készül?

Több érdekes belsős információról rántotta le a leplet a Kotaku a Blizzard játékaival kapcsolatban. Korábban is hallottunk már pletykákat afelől, hogy az irvine-i stúdió több mobilos projekten is dolgozik: az egyik egy warcraftos AR-cím lehet.

Beosztva érkeznek a WoW: Classic raidjei

A vanilla World of Warcraft karakterünk fejlődéséről szólt, még inkább, mint az azt követő kiegészítőkben. Érthető tehát, hogy a Blizzard nem borítja a nyakunkra az összes raidet az első pillanattól kezdve.

World of Warcraft - a Battle for Azeroth jövőjéről

Új zónák, raidek, dungeonök, szövetséges fajok és még sok más vár ránk az elkövetkezendő hónapokban. A Battle for Azerothot érő kritikák után a Blizzard nem habozott - előhúzták a nagyágyúkat.

Jövő nyáron jön a World of Warcraft: Classic

A BlizzConon erősítette meg a Blizzard, hogy a World of Warcraft: Classic valamikor a jövő nyár folyamán jelenik meg. A játékhoz csak egy aktív World of Warcraft-előfizetésre lesz szükségünk.

Végre mozgásban a World of Warcraft: Classic

Noha a World of Warcraft vanilla-változatának hivatalos bemutatója a hétvégi BlizzConon esedékes, egy YouTuber már lecsapott a demóra, és egy szerveremulátor segítéségével működésre is bírta.

Új vezető a Blizzard Entertainment élén

Vezetőváltás történt a Blizzard háza táján. A korábbi vezérigazgató, Mike Morheim helyére a World of Warcraft producere, J. Allen Brack áll. Más új nevekkel is bővül a vállalat vezetői csapata.

Így csaphatsz le a WoW Classic demójára

A Blizzard idén is árusít virtuális jegyet a BlizzConra azok számára, akik nem tudnak személyesen megjelenni a rendezvényen. Ők most jól járnak, hiszen mellécsapják a World of Warcraft Classic kipróbálható változatát is.