Need for Speed launch party pénteken az Arénában

  • Írta: Daks
  • 2008. november 19.
  • Rendezvény
Link másolása
Az Electronic Arts a Need for Speed sorozat tizenharmadik epizódját Budapesten egy látványos, sztárokat felvonultató rendezvényen mutatja be.
Az Electronic Arts a Need for Speed sorozat tizenharmadik epizódját Budapesten egy látványos, sztárokat felvonultató rendezvényen mutatja be.

A kitelepített játékkonzolok mögött bárki kipróbálhatja, hogyan tud lavírozni Tri-City utcáin a rendőrök elől, nehéz küldetéseket teljesítve. A játék hevében a legjobb magyar driftesektől kérhet bárki tanácsot, hogyan tekerje a kormányt és megnézheti, milyen járgányokkal száguldanak a nemzetközi versenyeken.

A számítógép előtt a hazai sztárvilág egy-egy képviselője is „kormányt ragad” és kiderül, ki a jobb a most debütáló Need for Speed Undercoverben. Az ismert sebesség-szerelmesek között ott lesz Gáspár Laci, Terecskei Rita, Damnak Jázmin, a Crystal, Gallusz Niki, Kovácsovics Fruzsi és VIVA Ben, de versenybe száll olimpiai bajnokunk, Cseh Laci is.

Helyszín: Budapest – Aréna Plaza üzletközpont (alsó szint)
Időpont: 2008. november 21., péntek 15:00
23.
23.
lac15
ohh mer te aztán ismersz engem

tudod elöször azon gondolkodtam h irok 1 féloldalas kommentet de inkább mégse, nem érdemes mert az ilyen emberek mint te ugyse fogják fel h nem mindig az ő érvelésük a legjobb....

huh idősebbek??

17 vok

és akkmivan? nemkell ahhoz 30 évesnek legyek h 1 játékról véleményt nyilvánitsak

nem tudom te mihez vagy szokva

de semmivel nem monotonabb ez a játék mint a grid

történet közepes

graff közepes

számomra szórakoztató és ennyi
22.
22.
NereusLaceee
Lac15: Igen, amikor megláttam az előző oldalon hogy valaki úgy kezdi a sort "ti valamit benéztetek" már tudtam, hogy ez a komment csak tőled jöhet. Ha csak talicskát vezethetnél benne, 3 választható színben és csak körpályán 300-al, de az lenne rá írva Need for Speed: Most challengitive... te azt is megvennéd.

De komolyan, hallgass az idősebbekre: ez egy nem jó játék.
21.
21.
NereusLaceee
Kicsit rá kéne tornázni erre, csak az a baj, hogy gondolkoztam: össze facsarom az angol tudásom és írok egy levelet, mert van pár nem csak b**meg-es véleményem, plusz ötleteim, de valyon elérhet egy átlag felhasználó keze és üzenete, azokhoz akikhez kell? Vagy megakad az üzenet félúton? Vagy ha sikerül is... valyon nem túl büszkék-e ahhoz hogy egyáltalán elolvassák. Már csak dacból is kuka.
20.
20.
pstomi
Én csak azokat sajnálom akik megveszik eredetibe a programot. De am reélem ők tudják hogy nekik köszönhetően majd jövöre is egy fos NFS-t kapunk, mert amig látja az EA hogy a fost is megvesszük addig ők nem fognak csinálni egy jó NFS-t. K2 the highest hajrá :D
19.
19.
McDuff
16: LoL xD...de am igazad van:)ez a legárkádabb szar amit eddigi életem során volt "szerencsém" megismerni xD
18.
18.
rol88
22: há bocs de ilyenért nem is adok ki pénzt. és amugy a jo verzio mert xboxra nem adnak ki kezdetlegest.és magyar nyelvű is :)
17.
17.
lac15
és mérvolt meg szombaton?:D

hát csak azér mer törött verzió és még abból is a legkezdetlegesebb

háát grat...
16.
16.
rol88
17,18,19: én nem lennék rá olyan büszke. szégyellem is magam hogy már szombaton megvolt ez a shit.
13.
13.
boda1995
Én nekem már pénteken meglesz:P

12.
12.
rol88
15: akkor nagyon megfogsz lepődni XD
11.
11.
Aramisz93
#13: ha abba sinen fut, akkor mi van az nfs-sel?:D egy helyben fordul meg az autó és ezt most komolyan mondom. A grafika meg szörnyű. Agyon blur-özött elmosodótt látkép, textúrák csúnyák az autó viszont tényleg jól néz ki mi tagadás.
10.
10.
lac15
loool....

ti vmit benézhetetek

mer sztem egyáltalán nem csunya a graff

és maga a játék se olyan szar mint ahogy mondjátok

akinek bejött az Nfs mw annak ezis ugyanugy befog

nekem még mindig jobban bejön mint az az általatok nagyon istenitett Grid, ott aztán jobb a fizika , olyan kb mintha 1 sinen futna benne az autó, 1etlen amit jól megcsináltak benne az a törés

azonkivül nekem elég monotonnak tünik 1 idő után



9.
9.
mykice
Szerintem is szar játék , grafika nevetséges még "üzenték" korábban hogy nem adnak ki demot mert inkább azt az időt rá szánják a játékra

csak az a baj hogy nem így tettek:D!!Következő részbe bele se kezdenék a helyükbe!!!
8.
8.
Zuglopowa
Gyerekek én amikor megláttam az első videót ami gameplay tudtam h nagyon szar lesz...ez a fizika egy fos....én autós játéknak a GTA IV-el játszom PS3-on mert nincs más de sztem az neten százszor jobb mint ez :P De hamarosan beszerzek egy GRIDet!
7.
7.
Adam9212
Ez még csak a 12. rész :D
6.
6.
Aramisz93
Ez a játék katasztrófa. Mintha félkész állapotban adták volna ki. :S
5.
5.
rol88
sztem egyáltalán nem volt sok szörnyüség. eddig 2 rossz NFS volt szvsz a pro street és ez a borzadály. a carbon rövid volt de nem rossz.
4.
4.
westZsolt
ahogy olvaslak titeket... marad a MNK :S
3.
3.
mate_com
Én is kipróbáltam a játékot...kritikán aluli. De talán a legrosszabb a dologban az, hogy el akarják hitetni velünk, hogy milyen szuper is ez a játék valójában és milyen frenetikus történettel álltak elő. Nem igazán értem, hogy az a sok ember, akinek az a munkája, hogy jól játszható, élvezhető produktumot adjon ki a kezei közül miért nem tudja megoldani a helyzetet. Pedig csak rá kellene nézni, hogy milyen autós játékok mennek mostanában és máris lehetne pár támpontot találni, hogy mire hogyan reagál a játékos közönség.

Egyet értek pstomi-val, az MI valami kegyetlen, autó forgalom konvergál a nullához a városban. A grafika úgy érzem megállt a Most Wantednél, persze az autók jól festenek, de a többi nem igazán. Ennek ellenére az fps sokszor lezuhan... Talán a netes aszfaltszaggatás lehet az, ami kicsit javít a helyzeten, de azt nem tudtam kipróbálni.

Nagyon sajnálom a sorozatot, mert nekem is néhány kedvenc címem ebből került ki, remélem még sikerül visszahozniuk a mélyből. (jah igen...talán bejött a 13-as szám a képbe...)
2.
2.
Bally King
13. rész? Ez már kezd nevetségessé válni... Az IGN-től am 4 pontot kapott a 10-ből(!), de máshol se kapott sokkal többet.
1.
1.
pstomi
Idei év legszarabb autós játéka lett (ha nem az elmult 5 évvé) Gamestaron kivül(akikről tudjuk h az EA segét nyalják) mindenki 50% alatti értékelést adott IGN stb... kiprobáltam a játékot. x360-on PS2-es grafika. MI olyan buta h az eszem megáltl. kb a rajtnűál látod az elenfeleket miután elindulsz már nem fogod látni öket mert olyan lassuak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...