A nagy Fable 2 bejelentés

  • Írta: drip
  • 2008. november 25.
  • Hír
Link másolása
Megérkezett a hetekkel ezelőtt még pletykaként kezelt nagy Fable 2 bejelentés, amelyből megtudtuk, hogy hamarosan DLC-vel bővül a világ.
Megérkezett a hetekkel ezelőtt még pletykaként kezelt nagy Fable 2 bejelentés, amelyből megtudtuk, hogy hamarosan DLC-vel bővül a világ.


Az első nagy letölthető tartalom a Knothole Island névre hallgat és a nevéből sejtve egy új szigetet kapunk az eddigi univerzumunkba, rengeteg új kiegészítővel. Lesz itt minden: új ellenség, régi ismerősök, eddig még nem látott küldetések, és mindez 800 Microsoft pontért. December 12-re ígérték és valószínűleg akkor is érkezik majd a Fable 2 első DLC-je.
7.
7.
Aramisz93
Amugy én elviselnék már egy leírást, mert szerintem ez elég nagy cím ahhoz...megérdemli. Remek lett.
6.
6.
Malazia
Természetesen akit nem érdekel, anak nem kell letöltenie a kiegészítőt...én anno mikor végigtoltam az Overlordot is,tudtam hogy soha többé nem vinném mégegyszer újra végig a játékot, mert túl komplex és hosszú ahhoz hogy mégegyszer belevágjak, de mikor megjelent a kiegészítője a Raising Hell,azon nyomban lmegvettem, és azt kell hogy mondjam..megérte...most ugyanígy vagyok a Fable 2-vel is..nem játszanám újra, de mindenképpen kalandoznék még Albion világában, mert sok szép órát adott a játék...én örülök a hírnek...ez egy jó gamma..1x végigjátszós..de nagy produktum...
5.
5.
K.G.
Bazz pénzért? Na ne má'..... Egy szerencsétlen szigetért.
4.
4.
pstomi
jokor tud az MS banollni egy cosmo emebrt a live-rol, erről is lemaradunk sokan :S
3.
3.
huszti
2.
2.
tjames
Nagy rajongás nem övezi a játékot...ha jól érzem.
1.
1.
Doc.
pedig de jo lett volna egy PC-s megjelenés...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...