Készül a Dungeon Keeper Online

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A kínai illetőségű NetDragon szerződést kötött az EA-vel, így nekiláthatnak a nagysikerű Dungeon Keeper MMO változatának fejlesztésének.
A kínai illetőségű NetDragon szerződést kötött az EA-vel, így nekiláthatnak a nagysikerű Dungeon Keeper MMO változatának fejlesztésének.


Az 1997-ben megjelent Dungeon Keeper című stratégiai játék megannyi játékos szívét megdobogtatta. A hírek szerint hamarosan ismét feléled a játék, ugyanis a kínai illetőségű NetDragon megállapodást kötött az EA-vel, amely felhatalmazza őket az összes Dungeon Keeperben szereplő karakter, név és helyszín felhasználására. A fejlesztők első 3D-s online játéka lesz a Dungeon Keeper Online, amelyet Kínában, Hong-Kongban, Makaóban és Tajvanon a NetDragon forgalmaz majd, a világ többi részén pedig az Electronic Arts, aki egyre több MMO kiadását vállalja magára az utóbbi időben.
9.
9.
boomerang88
sziasztok.

ha valakit érdekel, akkor tudok egy Dungeon Keeper online játékot.

nekem nagyon bejött, regelni kell és már lehet is játszani.

itt a link:

http://world1.dignfight.hu/index.php?vid=156007960
8.
8.
NereusLaceee
Hja de ettől függetlenül mint MMO... háát furcsa ötlet de majd mutassanak valamit és meglátjuk
7.
7.
NereusLaceee
Háát én is sajnáltam mikor megtudtam hogy nem lesz Harmadik rész. Nagyon zsír volt az első kettő. Mindenkit maxra tréningeltem aztán jöhetett a csatározás :D meg az imp-ekkel szedtem az érceket aztán volt mikor már a sima folyosókból is pénzeskamrát csináltam hogy elférjen a lóvé :D
6.
6.
@darkking@
mindig is imádtam a dungeon keeper -t:) igaz soha nem tudtam végigvinni :) meg 100%-osra csinálni de amúgy egy isteni gammma de igen nehogy elcsesszék
5.
5.
Vistaboy
Bring back Horny!!!



Alig várom már, hogy ismét játszhassak egy igazi Dungeon Keeper-rel. Egy MMO szerintem nem fogja majd visszaadni az edereti játék feelingjét, bár ki tudja, végül is a gép által irányított ellenséges őrzők helyett emberek ellen játszani lehet hogy még jobb is lesz.
4.
4.
Stack
Én egy folytatásnak jobban örülnék :(
3.
3.
Doc.
reméljük jó lesz ;)
2.
2.
dareal
üüüüüüüüüüüü ez biza nagyon süteményes!!!!! gimme gimme gimme gimmeeeeeeeeeee!!!!négy!!!!negyvennégy!!!!

csak léééééééécccciiiilécccccciilécccccci ne vlmi elcsépelt szutyok legyen
1.
1.
LiMiT
Máig a kedvencem az 1 meg a 2! :) Szomorú is voltam mikor kiderült hogy nem lesz harmadik rész. De ez...ez királyság! :D Inkább erre költenék mint az új SW mmo-ra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...