Dungeon Keeper Online

A nagysikerű Dungeon Keeper sorozat alapján készülő MMO, amelyet a kínai illetőségű NetDragon fejleszt és az Electronic Arts ad ki.
1689663600

Forradalmi játékmenetet ígér Peter Molyneux új játéka

Habár Molyneux legutóbbi játékai után már vigyáznunk kell, hogy mit hiszünk el a legendás játékfejlesztőnek, az úriember immáron PC-re és konzolokra készülő új játéka mégis nagy dobás lehet.
1300375977

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.
1298387936

Peter Molyneux megint életműdíjat kap

Rövid időn belül két életműdíjjal is gazdagodik minden idők egyik legismertebb játéktervezője, Peter Molyneux. Ahogy arról már beszámoltunk, kitüntetik az idei Game Developers Choice-on, és mint kiderült, a brit filmakadémia Fellowship díját is megkapja. Valljuk be: nem ok nélkül.
1295532173

GDC 2011: Életműdíjat kap Peter Molyneux

Ahogy az lenni szokott a Game Developers Conference keretében nem csak az elmúlt év legjobb játékait választják ki a szakmabeliek, de egy valaki életműdíjat is kapni fog - idén nem más lesz a szerencsés, mint a Fable- és a Black & White-sorozat atyja, Peter Molyneux.
1228141260

Készül a Dungeon Keeper Online

A kínai illetőségű NetDragon szerződést kötött az EA-vel, így nekiláthatnak a nagysikerű Dungeon Keeper MMO változatának fejlesztésének.