Remekül teljesít a pénztáraknál a Gears of War 2

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Epic Games igazán büszke lehet a Gears of War folytatására, ugyanis remekül teljesít a pénztáraknál: már több, mint 3 millió példány talált gazdára.
Az Epic Games igazán büszke lehet a Gears of War folytatására, ugyanis remekül teljesít a pénztáraknál: már több, mint 3 millió példány talált gazdára.


Manapság nagyon ritka az olyan folytatás, amely jobb lenne mint elődje, ám a Gears of War 2 ilyen. Mark Rein a mai napon bejelentette, hogy már több, mint 3 millió példány talált gazdára, fele annyi idő alatt, mint az első rész esetében. Kíváncsiak vagyunk, hogy vajon a harmadik rész eléri-e majd azt a minőségi szintet, amelyet a második epizód.

Érdekel milyen lett a Gears of War 2?
Olvasd el Ca$h tesztjét!
11.
11.
Slik
Nem szabad jatszani internetes jatekokkal jol mondta Turley elszarjak az idot nagyon ... Szerencsere en nem vvagyok WoW rab :P
10.
10.
Horvi14
Én nagy GoW rajongó vok de nincs xbox-om. Nagyon remélem h kijön PC-re :(
9.
9.
kasy
#9. Valóban tovább csiszoltak mindent, de ha nem tetszett az első rész, nem hiszem, hogy tetszene az új.

Még nem toltam végig én sem, de meglátjuk ma meddig haladunk. Nagyon király a co-op story, ez nálam mindig sok plusz pont.
8.
8.
Glek
9: Kérdés min játszottál. PC-n már csak azon egyszerű oknál fogva sem, hogy a jelen állás szerint nem jelenik meg a platformon. :) Szerintem minden tekintetben jobbat alkottak a fejlesztők, hogy tetszeni fog-e... ízlés kérdése.
7.
7.
watto
akinek nem tetszik az első rész (én), annak a 2. tetszhet? :P
6.
6.
SGT_PETER
De nem ám imádtam az első részt és ezis nagyon király :D
5.
5.
Giga0509
6: hát persze,hisz Gears Of War...rossz nem lehet :P :D
4.
4.
Glek
3: És te büszke vagy arra hogy oda tartozol? :D



Egyébként a forgatókönyvírójának MAXIMÁLIS reszpekt, még nem játszottam végig, de szvsz... nagyon dúrván ott van a szeren, a dízájnnal az élen...



!!!SPOILER!!!

Mikor megtalálták Dom csaját... hát ott durva érzések kerítettek hatalmukba. :S Ez az ellentéte szerintem annak, mikor egy játékra azt mondjuk felületes a történetmesélés, vagy egyáltalán a történet. :)
3.
3.
Shagy
számoljuk a több millió warezolót is kérem szépen :D
2.
2.
laca009
CSAK 3 MILLIÓ LÉS MAJDNEM 1 HÓNAP ALATT... A WOW WOTLK AZ MÁS A MEGJELENEÉS NAPJÁN 3MILLIÓT ADTAK EL BELÖLE XD
1.
1.
Scoo
Ebből is látszik, hogy minőségi játékba érdemes belepumpálni a pénzt. Ráadásul ezt úgy érték el, hogy a kiadás előtt már megjelent a warez verzió.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...