Havidíjmentes lesz a The Old Republic?

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 10.
  • Pletyka
Link másolása
Érdekes információk láttak napvilágot a BioWare által fejlesztett MMO-val kapcsolatban. A hírek szerint ingyenesen játszható lesz majd a játék.
Érdekes információk láttak napvilágot a BioWare által fejlesztett MMO-val kapcsolatban. A hírek szerint ingyenesen játszható lesz majd a játék.

Ugrás a galériához

Egy, az Electronic Arts-szal folytatott telefonos interjú során olyan információk kerültek napvilágra, miszerint nem kell majd havidíjat fizetnünk a The Old Republic című MMO-ért. Ez azért nagyon érdekes dolog, mert általában a sikeres és igazán minőségi MMO játékokért havidíjat kérnek, ám található megannyi ingyenes is, csak azok kevésbé sikeresek. A kiadó véleménye szerint szerencsésebb lenne, ha a havi összeg helyet csak a mikrotranzakciókért kérnének pénzt, a játékot ingyenesen játszhatná mindenki a megvétel után. Különös lépésnek tűnik, ugyanis sokan a BioWare játékától várják, hogy forradalmasítja az online játékok műfaját, ám havidíj nélkül talán nem lesz a minőség azon a szinten, amelyet a rajongók szeretnének. Ha minden igaz, akkor februárban már fény derül a részletekre, s megtudjuk, hogy végül kell-e havidíjat fizetnünk vagy nem.
20.
20.
namohr
Ennek nagyon örülnék! Már tűkön ülve várom, hogy mikor dobják ki a gamet a piacra.
19.
19.
wynner0
22: tökéletesen egyet értek
18.
18.
wynner0
18: lineage ? az miota fizetös?
17.
17.
Hablaty
Hát a cikk írója is csak wow-al játszott...
16.
16.
jtrencsenyi
""általában a sikeres és igazán minőségi MMO játékokért havidíjat kérnek"



Na, már megint egy "hozzá értő" cikkíró. Dél-Koreában és Kínában tucatjával léteznek olyan MMO-k amik nem a havidíjból, hanem a microtransaction-ökből termel dollár milliókat. Nézz már szét, mielőtt ilyen hülyeségeket irogatsz!
15.
15.
gaurone
Ma jön az első Gameplay videooo:DD

Akit érdekel, figyelje a hivatalos oldalt.
14.
14.
peterpal7
16: Lehet igazad van.

Ez mind szép és jó de NÉZZÉTEK már mekkora lézerkardjuk van! Az első képen a csajnak nincsa akkora karja mint a másik kardja. Tiszta mesterlövész gumibot! XD :D



`
13.
13.
Petike x
"általában a sikeres és igazán minőségi MMO játékokért havidíjat kérnek, ám található megannyi ingyenes is, csak azok kevésbé sikeresek."



Ez mekkora mondat már! A MapleStory 50 millió játékosa messzer felűlmlja a legsikeresebb fizetős MMO-t, arról nem is beszélve hogy kb. 1 azaz egy sikeres fizetős MMO van...
12.
12.
IceColdKillah
A kiemelkedő alkotás alatt én a fénykardokat értemXD Nagyobb a Sith fénykardjának a markolata, mint a csávó karja!XDXDXD



Talán mégis jobb lenne az a havidíj, amit egyenesen a fejlesztésekre költenének...Nincs igazam?
11.
11.
dareal
ezt már tegnap cáfolták.
10.
10.
Scoo
Nem azért, de a Guild Wars is havidíj mentes mégis kiemelkedő alkotás.

Egyébként ha nem lesz havidíj még az is megeshet, hogy én is beszerzem. Sokan lennének így ezzel, így tuti nem lennének üresek a serverek. A különböző extrákat meg el lehet adni jó pénzért a sok játékosnak.
9.
9.
ThurGrek
3: ki kell ábrándítsalak. habár itt nem írták, GS-en szerepel hogy a fentiekből az is következhet (és az EA is mondott effélét), hogy nem biztos hogy AAA kategóriás játék lesz, hanem inkább mid-level.

Azért egy WoW-szintű játékot nem lehet a semmiből eltartani, Blizzard is nagyon durva költségekbe bocsájtkozik a WoW üzemeltetésével. Szóval azért nem habostorta ez még mindig.

Ha pedig az EA annyira szeretné a havidíjmentességet, a WAR miért havidíjas? ;) talán azért mert jó minőséget szeretnének...

és hogy őszinte legyek, az eddigi képek azért annyira nem győztek meg erről a játékról.
8.
8.
Giga0509
10:nekem meg vhogy kimaradt,pedig énis meg akarom szerezni...ha mást nem letorrentelem :D
7.
7.
Optimus Prime
Hát ez jó hír. Bár én a KOTOR I-II-t se ismerem. :( Anno nem volt hozzá gépem, mostanság meg kicsit nehéz beszerezni.
6.
6.
SWBF2
Ha nincs havidíj, beszerzem én is (már amennyiben a gépigény olyan lesz)
5.
5.
t.roli
Remélem havidíj mentes lesz, akkor megvenném azonnal, előrendelnék meg mittom én mi, Star Wars os EA-s Bios zászlóval mennék ünnepelni az utcákon.



Ha fizetni kell a havidíjért felejtős...
4.
4.
Moldren
ha tényleg így lesz biztos fogok játszani rajta 1 ideig
3.
3.
NereusLaceee
és miért van egy StarWars játék az EA-nál?

és Mióta tud egyáltalán apu sütni?



Szóval, egészen addig hogy BioWare teljesen rendben van a dolog, ezek már fél évtized óta ezzel kelnek és fekszenek, még a Jedi kard fogkefét is kinézem belőlük. de várom hogy februárban mennyivel tudhatunk meg majd többet.
2.
2.
LiMiT
Jajj isten adja hogy havidíj mentes legyen! :'( Amúgy lehet hogy pont attól lesz áttörő a gém, hogy nem kell havidíjat fizetni. BioWare+SW+MMO+Havidíjmentesség=überkirály mmorpg :)
1.
1.
Giga0509
De yó!!! akkor tuti megveszem :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...