Star Wars: The Old Republic

A BioWare készíti a legújabb, Star Wars világban játszódó MMO játékot, amelyet az Electronic Arts fog kiadni, és a jól ismert Knight of the Old Republic univerzumban játszódnak majd az események.
Típus: MMO, RPG

Dátumot kapott a The Old Republic új kiegészítője

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Star Wars: The Old Republic idén nyáron beharangozott új expanziója, a Legacy of the Sith. A kiegészítő még karácsony előtt bemutatkozik.

The Old Republic - 4K-ban az emlékezetes trailer

Idén ünnepli tizedik születésnapját a Star Wars: The Old Republic, a BioWare pedig nem csak új kiegészítővel hálálja meg a rajongók kitartását, de a játék korábbi előzeteseit is újra elérhetővé teszi - csak ezúttal 4K-s felbontásban.

Star Wars: The Old Republic - messze még a vég

Decemberben betölti tizedik életévét a BioWare MMO-ja, a Star Wars: The Old Republic. Ezzel együtt közeleg az új kiegészítő is, de addig a fejlesztőkkel végigvehetjük, milyen kalandok történtek eddig a messzi-messzi galaxisban.

Új kiegészítő jön a Star Wars: The Old Republichoz

Idén lesz tíz éve, hogy a BioWare piacra dobta a Star Wars: The Old Republicot, de ez még nem jelenti azt, hogy végeztek is vele. Idén új kiegészítő érkezik az MMO-hoz: a Legacy of the Sithben Darth Malgus rejtélyes terveinek járunk a végére.

Steamen is elérhető a Star Wars: The Old Republic

Nem ért véget az EA-játékok és a korábbi Star Wars-címek Steamre történő migrációja. Most, több mint kilenc évvel a megjelenése után, a BioWare MMORPG-je, a Star Wars: The Old Republic látogatott el a Valve platformjára.

Drew Karpyshyn az Archetype-nál folytatja

A Mass Effect és a Star Wars világában is otthonosan mozgó Drew Karpyshyn számos nagyszerű játék létrehozásában vett részt a BioWare-nél. Két éve otthagyta őket, de az Archetype-hoz csatlakozva újra két BioWare-veteránnal dolgozik majd.

Mi készül a Knights of the Old Republic kapcsán?

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy elárulta: készül egy Star Wars-projekt, amelynek köze van a méltán híres Knights of the Old Republic-játékokhoz. Arról egyelőre csak találgathatunk, hogy pontosan miről is lehet szó.

Három év után kiegészül a SW: The Old Republic

Hiába startolt el 2011-ben a Star Wars: The Old Republic, még mindig kap új tartalmakat, igaz, a legújabb expanzióra három évet kellett várniuk az MMO szerelmeseinek. Az Onslaught szeptemberben érkezik.

A Microsoft megvette az inXile-t és az Obsidiant is

Hivatalossá vált, hogy a Microsoft felvásárolta a Fallout: New Vegas és a Pillars of Eternity fejlesztőjét az Obsidian Entertainmentet, de ami igazán meglepetés, hogy Brian Fargo CRPG-specialista csapata, az inXile is az övé lett.

Frissítve: Új KotOR-játék készül a BioWare-nél?

Érdekes pletykák láttak napvilágot a BioWare-rel kapcsolatban: állítólag az austini csapat egy új Knights of the Old Republic-játékon dolgozik, míg Edmontonban egy Destiny- és The Division-szerű fél-MMO cím készül.