Star Wars: The Old Republic

A BioWare készíti a legújabb, Star Wars világban játszódó MMO játékot, amelyet az Electronic Arts fog kiadni, és a jól ismert Knight of the Old Republic univerzumban játszódnak majd az események.
Típus: MMO, RPG

Új kiegészítő jön a Star Wars: The Old Republichoz

Idén lesz tíz éve, hogy a BioWare piacra dobta a Star Wars: The Old Republicot, de ez még nem jelenti azt, hogy végeztek is vele. Idén új kiegészítő érkezik az MMO-hoz: a Legacy of the Sithben Darth Malgus rejtélyes terveinek járunk a végére.

Steamen is elérhető a Star Wars: The Old Republic

Nem ért véget az EA-játékok és a korábbi Star Wars-címek Steamre történő migrációja. Most, több mint kilenc évvel a megjelenése után, a BioWare MMORPG-je, a Star Wars: The Old Republic látogatott el a Valve platformjára.

Drew Karpyshyn az Archetype-nál folytatja

A Mass Effect és a Star Wars világában is otthonosan mozgó Drew Karpyshyn számos nagyszerű játék létrehozásában vett részt a BioWare-nél. Két éve otthagyta őket, de az Archetype-hoz csatlakozva újra két BioWare-veteránnal dolgozik majd.

Mi készül a Knights of the Old Republic kapcsán?

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy elárulta: készül egy Star Wars-projekt, amelynek köze van a méltán híres Knights of the Old Republic-játékokhoz. Arról egyelőre csak találgathatunk, hogy pontosan miről is lehet szó.

Három év után kiegészül a SW: The Old Republic

Hiába startolt el 2011-ben a Star Wars: The Old Republic, még mindig kap új tartalmakat, igaz, a legújabb expanzióra három évet kellett várniuk az MMO szerelmeseinek. Az Onslaught szeptemberben érkezik.

A Microsoft megvette az inXile-t és az Obsidiant is

Hivatalossá vált, hogy a Microsoft felvásárolta a Fallout: New Vegas és a Pillars of Eternity fejlesztőjét az Obsidian Entertainmentet, de ami igazán meglepetés, hogy Brian Fargo CRPG-specialista csapata, az inXile is az övé lett.

Frissítve: Új KotOR-játék készül a BioWare-nél?

Érdekes pletykák láttak napvilágot a BioWare-rel kapcsolatban: állítólag az austini csapat egy új Knights of the Old Republic-játékon dolgozik, míg Edmontonban egy Destiny- és The Division-szerű fél-MMO cím készül.

Filmes traileren a The Old Republic kiegészítője

Az év utolsó hónapján érkezik a Star Wars: The Old Republic új expanziója, a Knights of the Eternal Throne. A BioWare most egy sötét és drámai hangulatú filmes előzetessel tudatosítja bennünk, hogy nem semmi harc várható.

Star Wars: The Old Republic - itt az új kiegészítő

Az idei Star Wars Celebrationön jelentette be az Electronic Arts az öt éve futó Star Wars: The Old Republic új kiegészítőjét, a Knights of the Eternal Throne-t. A hajtás után egy videót is tudunk mutatni, amely az elmúlt esztendőket foglalja össze.

E3 2016: Íme, az EA tervei Star Wars-fronton

Az Electronic Arts sajtókonferenciáján a cég Star Wars-tervei is előkerültek, azonban sajnos meglehetősen kevés konkrétumot tudtunk meg a még fejlesztés alatt álló játékokból. A Visceral munkája mindenesetre már villantott egyet.