A Warhammer Online is ünnepi gúnyába öltözik

  • Írta: fojesz
  • 2008. december 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A World of Warcraftban tegnap reggel vette kezdetét az ünnepi szezon, hamarosan pedig a Warhammer Online is karácsonyi és újévi gúnyába öltözik.
A World of Warcraftban tegnap reggel vette kezdetét az ünnepi szezon, hamarosan pedig a Warhammer Online is karácsonyi és újévi gúnyába öltözik.

Ugrás a galériához

Mégpedig nem is akárhogy: lesz sör, tűzijáték, ráadásul mindez három héten keresztül - most szerdától egészen január 5-ig. A Keg End névre keresztelt fesztivál keretében a törpe új évet ünnepeljük majd, az állandó vedelés mellett pedig új kalandok tárulnak elénk. Ogrék és más csúnyaságok támadnak ugyanis a helybeliekre, s a bátor harcosoknak lehetőségük nyílik rendet tenni közöttük. A játék mindezt bőségesen jutalmazza, hiszen olyan exkluzív tárgyakhoz juthatunk így, mint a hátravehető söröshordó vagy az ügyes kis eszköz, melynek segítségével rögtön a helyi kocsmába teleportálhatunk. A nemes küzdelem az Arany Korsó megszerzéséért folyik, melyet Grimnir törpe isten ajándékozott a halandóknak. Harcra fel, bátor kalandorok!

4.
4.
IceColdKillah
3: Én olyan holo kivetítőre gondolok mint ami a Dead Space-ben van!XD Sőt ha már totál eláztál akkor hazateleportál, és útközben mentségeket gyárt....ha netán vki kérdezné hogy merre jártál. Nah egy ilyennek mindenki örülne:D
3.
3.
fojesz
Valami spéci helymegjelölővel ellátott cucc kéne ide! :)
2.
2.
wildláma
1: ja jó lenne csak ne a legközelebbibe teleportáljon hanem a kedvencünkbe, mert a legközelebbi elég késdobálós!
1.
1.
IceColdKillah
A valóságban is jól jönne egy ilyen "ügyes kis eszköz"!XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...