Folytatódhat a The Chronicles of Riddick

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 18.
  • Érdekesség
Link másolása
A minap kiderült, hogy a The Chronicles of Riddick: Dark Athena után elkészülhet az első epizód igazi folytatása, amely már nem csak egy kiegészítő lesz.
A minap kiderült, hogy a The Chronicles of Riddick: Dark Athena után elkészülhet az első epizód igazi folytatása, amely már nem csak egy kiegészítő lesz.

Ugrás a galériához

A The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay fantasztikus játék volt a maga idejében, gyönyőrű grafikával és élvezhető történettel. Hamarosan megjelenik a kiegészítése, amely a Dark Athena nevet viseli és az alapjáték egy felújított változata lesz egy új történeti szállal, valamint szebb látvánnyal. A készítők elmondták, hogy a kiegészítő sikerétől függ a további epizódok sorsa, ugyanis ha elegendő példányszámban értékesíteni tudják, valamint pozitív visszajelzéseket kapnak a játékosok részéről, akkor néhány éven belül elkészítik a The Chronicles of Riddick második részét. A tervek már megvannak az új epizódra, így már csak a Dark Athena fogadtatásán múlik minden.
7.
7.
amd33
Jah az 1. rész téynleg nagyon fazsa volt főleg a bunyó benne áhh isten...
6.
6.
TedThomas
Szerettük az első részt várjuk a folytatást.

Viszont ez a hír semmiről nem szól csak egy tökéletes marketing fogás arra hogy vegyék a játékot:D
5.
5.
Vistaboy
Várom. Annak idején sokat játszottam az első résszel, ez sem lesz rossz. Mondjuk egyből is megcsinálhatták volna a folytatást.
4.
4.
driftking15
BA-t már hülye vok EFBB xD
3.
3.
driftking15
1#: Remélem igazad lesz,imádtam a BA-t :)
1.
1.
felegyi
Véleményem szerint tuti siker lesz a DA! Szinte már kézpénznek is vehetjük a második rész eljövetelét...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...