The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

A 2004-es The Chronicles of Riddick Xbox 360-as és PlayStation 3-as feldolgozása különféle kiegészítésekkel.
1448280056

Új Riddick-film és -tévésorozat készül

Vin Diesel két új Riddick-projektet jelentett be, az egyik a mozifilmek folytatása lesz, a másik pedig egy TV-sorozat, amely a zsoldosok és a fejvadászok mindennapjait mutatja be. Friss játékadaptációról még nincs hír.
1378895431

Vin Diesel egy harmadik Riddick-játékot szeretne

A színész ismét beállt a Tigon Studios mögé, hiszen határozott tervei vannak egy új videojáték-adaptációról. Diesel ismét a Starbreeze csapatnak szavazna bizalmat a harmadik játék elkészítése kapcsán.
1316512800

Új játékon dolgozik a Starbreeze

Úgy látszik, a Starbreeze szekere nagyon beindult a Chronicles of Riddick után: nem csak, hogy ők fejleszthetik a folytatást a PC-s játéktörténelem egyik legnagyobb klasszikusához, a Syndicate-hez, de emellett máris belevágtak egy újabb projektbe. Hogy pontosan mibe?
1307012400

Kezd haladni a harmadik Riddick-film

Habár lassan el is felejtettük, hogy egyszer majd várható egy harmadik Riddick-mozi, szerencsére az eddigi részek mögött álló író-rendező, David Twohy nagyon is rajta van az ügyön. Úgy tűnik, hogy az akadályok kezdenek elhárulni, s szépen lassan elindulhat a forgatás is.
1304949605

A RedLime lesz a Starbreeze legnagyobb dobása

A Chronicles of Riddick fejlesztői nem bírtak parancsolni a szájuknak, és néhány fontos tudnivalót osztottak meg a nagyközönséggel az eddig még be nem jelentett EA-s projektjük kapcsán. A jelek szerint a RedLime lesz "a legnagyobb projekt, melyen a csapat valaha is dolgozott." Bátor kijelentések.
1249889520

Riddick harmadszor is visszatér

David Twohy elárult némi infót arról, hogy a Riddick-franchise nagyon is életben van, sőt készülnek egy harmadik résszel.
1241733600

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Közel öt évvel ezelőtt még csak nem is álmodhattam arról, hogy olyan hosszú ideig leszek a Gamekapocsnál, hogy megélhessem egy saját magam által letesztelt játéknak a felújítását. De eljött ez a pillanat is, s nem is akármilyen gammát veszünk nagyító alá: minden idők egyik legforradalmibb és legegyedibb, eleinte csak Xboxon megjelent címéről van szó, a Chronicles of Riddickről...
1240950780

Screenshotok álmos kedd estére

Lefekvés előtt lássunk néhány friss screenshotot. Van Bionic Commando, Dead Rising 2, Fight Night 4, NFS: Shift, Resident Evil, Uncharted 2, meg minden más!
1239003660

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemes hétnek nézünk elébe, hiszen a napokban érkezik a The Godfather II és az új Riddick-játék, míg a mozikban bemutatják az élőszereplős Dragon Ball filmet.
1238327940

Már készül az új Riddick játék első DLC-je

Még meg sem jelent Vin Diesel új játéka, a The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, a Starbreeze már az első DLC-n gondolkodik.