Friss és ropogós Starcraft 2 képek

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 22.
  • Képek
Link másolása
Tizennégy friss kép jelent meg a Starcraft 2 kapcsán, amelyeken megcsodálhatjuk a véres háború néhány fantasztikus pillanatát.
Tizennégy friss kép jelent meg a Starcraft 2 kapcsán, amelyeken megcsodálhatjuk a véres háború néhány fantasztikus pillanatát.

A Blizzard által fejlesztett Starcraft 2 valamikor a következő esztendőben jelenik meg a személyi számítógépekre, és próbál majd megfelelni az elvárásoknak. Az első rész rajongói sokat várnak a folytatástól, ami az eddig látottak alapján nagyszerűnek tűnik. Jövőre megátjuk, hogy sikerül-e megfelelő minőségű folytatást készíteni egy remek játéknak.

Ugrás a galériához

15.
15.
Penge T
A képeket is megnéztem.Azt mondom,hogy jól kidolgozottak mind az épületek,mind a fegyverek,mind az egyes fajok harcosai!Bár megnéztem volna egy zerges albumot is.
14.
14.
Penge T
2-3 hónapja vettem újból elő és tettem fel megint a gépre.Nagyon jól el tudok játszani vele,akár 3 óráig is.:)Hallottam már itt olyat is a játékkal kapcsolatban,hogy valaki csak a terrán részt akarja végigvinni.Szerintem hülyeség ilyet kijelenteni,mert a másik 2 fajnak is vannak erősségei,ahogy gyengéi is.Kíváncsi lennék a folytatásra,mert elismerem a Huncraftban is jó a történet,de érdekelne,hogy oldották meg a Blizzardnál!
13.
13.
PACALT007
remélem marad ez a gépigénye...

mert akkor max-on kellene futnia...

már csak net kell hozzá h Hamachin tudjuk tolni mert h megvenni nem fogom!
11.
11.
thynice
Nem kell piszkálni a GK szerkesztőket. Nincsenek millióan, hogy az összes friss hírt közzé tudják tenni 3 mp-n belül. Ők is csak emberek. "MetalLord" neked sem kéne ilyeneket írnod. Csak ennyi. Am. király a game, már várom.
10.
10.
Dcrysis02
Ta-damm:http://www.gamekapocs.hu/hir/11251/Kiszivargott+a+Starcraft+2+gepigenye?
http://www.gamekapocs.hu/hir/12820/Starcraft+II+-+par+szo+a+rendszerkovetelmenyekrol
Birom hogy azon az oldalon ahová irnak az emberek,sosem nézik meg a régebbi hireket :))

Nem hivatalos az a gépigény,csak sacc per kábé.
9.
9.
Harkat
Nem azért monodom, számomra egyáltalán nem fontos grafika, de nagyon sokat nem változott szerintem így képeket nézve, kb. most is ugyananyira veszem ki a gépeket mint az előző résznél. Valamelyik nap felakartam rakni én is (eredeti) de valami hibát írt ki, meg elkezdet zúgni a dvd-olvasóm, így inkább hagytam. :)
6.
6.
MT Raze
6: Lol.

Amúgy valamiért úgy érzem, hogy mostanában már a stratégiák hogy is mondjam... nem olyanok mint régen. Régen a grafika ugyan nem volt nagy szám, de a fíling az kitartott jó sokáig... Warcraft III az élő példa, ma is sokan jáccák. Nem mondom h RA3 meg Tiberium Wars meg mondjuk Supreme Commander rossz lenne, de nekem már nem olyanok mint anno az AoE 1-2 meg a Red Alert 2...
5.
5.
Jaden Smith
ez nem ide tartozik, de vki tud nekem segíteni. a naruto: ultimate ninja stormban elakadtam, ha vki volna olyan kedves :) 100%-os végigjátszást küldeni vagy segíetni, megköszönném ;):)
4.
4.
watto
vanank akiknek friss képek, pl nekem is :)
3.
3.
MetalLord
úgy értették hogy a GK-n friss :)
2.
2.
ACDC 4ever
1.
1.
Pukhi-zik
Legalább ne irnátok oda ,h,friss :) Csak ugy ,h képek a Sc 2 böl..

Mert ez minden csak nem friss.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...