Hazen bejelentés kedvcsináló képekkel

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Dagger Games Studio a minap bejelentette a személyi számítógépekre készülő játékát, amely a Hazen nevet viseli és epizódokban fog megjelenni.
A Dagger Games Studio a minap bejelentette a személyi számítógépekre készülő játékát, amely a Hazen nevet viseli és epizódokban fog megjelenni.

Ugrás a galériához

Manapság egyre kevesebb játék készül az egykor oly népszerű Hack & Slash stílusban, ezért sokan a Diablo harmadik részétől várják a csodát. Talán a Blizzard neves játéka mellett érdemes lez a rajongóknak nyomon követni a Hazen körüli történéseket is, ugyanis a Dagger Games Studio által fejlesztett játék remek mókának ígérkezik a stílus kedvelőinek. A hírek szerint epizódokban fog megjelenni a Hazen, s az első rész alcíme The Dark Whispers lesz. A bejelentés mellé kaptunk hat darab képet is.
4.
4.
Mast3rmind
Természetesen gondolom nem onnan vették a fejlesztők, de gondolj bele a helyükbe magadat. Játékfejlesztő révén biztos figyelemmel kíséred a játékpiacot. Ez azt jelenti, hogy hatoltál a Haze nevű játékról, akkor jogi és egyéb viszonyok miatt megpróbálod nem hasonló képpen elnevezni.



Tehát én most csinálok egy filmet aminek nem az a neve, hogy Star Wars, hanem, hogy Star War és két ütköző csillagról fog szólni :). Tudom szőrszálhasogatás, de vannak ott erre direkt kreatív emberkék. :)
3.
3.
MetalLord
figyi, nem hiszem h a Haze-ből jön a neve.... minek jönne mikor a két játéknak még távolról sincs köze egymáshoz? ráadásul ha akár 1 betű is a különbség akkor az már egy másik játék és nem ezen fog múlni az egyedisége
2.
2.
Mast3rmind
Haze ---> Hazen... istenem egy kis egyediséget kérünk... pl. Disiplen Heroes vagy Lands of Haggard... akármint.. de HazeN?
1.
1.
felegyi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...