Hamarosan bejelentik a Left 4 Dead DLC-jét

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A Kotaku munkatársai egy interjú során megtudták, hogy a Valve hamarosan bejelenti a Left 4 Dead első DLC-jét, vagyis letölthető tartalmát.
A Kotaku munkatársai egy interjú során megtudták, hogy a Valve hamarosan bejelenti a Left 4 Dead első DLC-jét, vagyis letölthető tartalmát.


A Valve egyik munkatársa, Chet Faliszek még december 15-én elárulta, hogy karácsony előtt bejelentik a zombiölős játék első DLC-jét. Amint azt észrevehettük, a bejelentés máris késik, ám az úriember szerint a letölthető tartalomban helyet kap még több helyszín, valamint néhány játékmódot is bővítenek. Elmondása szerint a PC-re és az Xbox 360-ra szánt verziók egyidőben fognak megjelenni, ám sajnos a hivatalos bejelentésre még várnunk kell egy keveset, reméljük már nem túl sokat.
11.
11.
hunlord
5: szerintem a #3-as hozzászólás arra irányult, hogy te mit csinálnál egy olyan szituációban, amibe a 4 főszereplő került. Sötét utcák, mindenhol csak zombik, folyamatos nyomás és félelem, a lőszer meg rohamosan fogy - senkinek sem kívánnék ilyesmit... :)
10.
10.
coderman
update: pc-re valszeg ingyenes lesz, viszont x360-ra nem. A másik két kampány játszható lesz versusban :D
9.
9.
coderman
Simán lehetne ingyenes, mert 50 dollárért ez a játék igencsak keveset kínált. Összvissz 2 versus pálya van amit már fossá untam.
8.
8.
gameboy93
A nemrég Sony bejelentés szerinti árcsökkentésnek köszönhetően rengetegen kipróbálhatjátok a PS3 as verziót is.A játékkal kapcsolatban hogyha vki nem tudná hogy a játék ötletét,és tervezését az 1ik legjobb hátborzongatóbb film adta,vagyis a 28 nappal később(28 days later),annak most mondom.Ugyanúgy mint a film,a játék is 1 remekműre sikeredett.Xd
5.
5.
watto
3: én mit csinálnék? pff, nem az én munkám a játékfejlesztés, akkor ennyi erővel semmit sem kritizálhatunk mert úgyse tudunk jobbat csinálni
4.
4.
shooter1234
A pályákból és a fegyverekből elég kevés van. :( Abból nem ártana néhány.
2.
2.
watto
nekem annyira nem :( toltam live-on, eszetlen hent szinte.. fosatás valahogy kimaradt :(

bár gondolom nemis ez volt a céljuk
1.
1.
klemid
PS3-as verzió jólene mert nekem vhogy nagyon bejön a játék!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...