Idén végre megjelenik az Alan Wake?

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 2.
  • Megjelenés
Link másolása
A Remedy Entertainment által már 3 éve fejlesztés alatt áll az Alan Wake, amely talán már az idei esztendőben meg is jelenhet PC-re, PS3-ra és X360-ra.
A Remedy Entertainment által már 3 éve fejlesztés alatt áll az Alan Wake, amely talán már az idei esztendőben meg is jelenhet PC-re, PS3-ra és X360-ra.
 

Az író, Alan Wake különös dolgokat tapasztal álmaiban, amelyek később valósággá válnak. Vagy csak mélyen álmodik? A Remedy által fejlesztett játékról igen keveset tudni, ám úgy tűnik, hogy remek szórakozást fog nyújtani a horror és thriller kedvelőinek, ha végre valahára megjelenik. A fejlesztők elmondása alapján az idei esztendőben végre megjelenhet a játék, egyes értesülések szerint valamikor az ősz tájékán. Reméljük, hogy idén tényleg betekintést nyerhetünk Alan rémekkel teli világába.
49.
49.
daft_pete
TV-n a PC-s játék is szebb.

Annó Most Wanted 640x480 max graff [igaz FSAA ki] jobban ütött, mint monitoron 1280x1024ben. Csak ennyit szerettem volna. :D
48.
48.
Dcrysis02
Afelöl semmi kétségem hogy egyszer lesz konzolos Crysis is,hisz már nagyban portolják a CryEngine 2.0-őt a konzolokra.De szerintem arra még kell várni pár évet.Azzal hogy elérhető lesz a motor konzolokra,több pénzt fog keresni a kiadó a jogok eladásával.De ez még nem ezt jelenti hogy a Crysis is meg fog jelenni konzolokra,hanem hogy több játék is használni fogja a játék motorját.
47.
47.
rolmanus
61: Azért konzolra még mindíg nem akkora a warez, mint PC-re... :)
46.
46.
Dcrysis02
A GOW2-vel hány milliónan játszottak a megjelenés elött két héttel?És a Far Cry 2 és a Fable II régiómentes verzióival?Fölösleges ezen vitatkozni amíg nem kapunk hivatalos bejelentést mindhárom platformra.Hivatalos hogy lesz 2 és 3.Ennyi.
45.
45.
rolmanus
59: És hányan játszottak vele ezen a másfél millión kívül? Úgy tízmillióan? :D Konzolon sokkal jobban produkálna, és fog is, a második résznél.
44.
44.
Dcrysis02
58:Szóval nincs.A Crysis több mint másfél millió példányban talált gazdára világszerte,és ezzel az EA megvolt elégedve.Igaz voltak pletykák konzolos fejlesztésről,ha a következő Crysis(Warhead) nem produkál olyan jól.De mint kiderült Yerli megvan elégedve az eladásokkal így még szerintem nem kell átesni a ló túloldalára.http://www.gamekapocs.hu/hir/12925/Crysis+Wars+-+a+heten+ingyenesen+kiprobalhatod
43.
43.
rolmanus
57: Hivatalos bejelentésre gondoltál? :) Az még magáról a Crysis 2-ről sincs, de mindenki tudja, hogy készül. Egy interjúban pedig már mondták, hogy olyan siralmasan produkált az eladások terén a Crysis, hogy a második rész már kijön konzolra is. (pedig töbmillióan játszottak vele, csak jórészük varezhuszár volt :D)
41.
41.
rolmanus
54: A másodikat bejelentették konzolra. De az MGS4 és a GoW2 is szebb mint a Crysis.
40.
40.
Dcrysis02
47:A Crysis és a GTAIV két külön szint.Míg a GTAIV-et tényleg rosszul portolták(Még egy GTX280 1024 és egy I7 Extreme-nél is csak 20-40 FPS-t produkál)A Crysist megértem hogy nagy gépet követel mert eddig veretlen grafikában.Míg a Far Cry 2 elment nálam max grafikával,láttam mindent amit tud.A Crysis a very high-on nem volt játszható,de viszont sokkal szebb volt.Hol jelentették be hogy kijön konzolokra?
39.
39.
kovacsabesz
Tudomásom szerinte ez lesz az első játék ami csak Vista alatt fog futni,és igényelni fogja a 4magos procit!

Azt írták róla régebben,hogy azt is keményen meg fogja dolgoztatni!!!



Hát tényleg nem lesz nagy gépigénye! :))
37.
37.
rolmanus
49: Van aki így válogat... :D
36.
36.
Bins
meg ilyen hülyeséget hogy lehet írni hogy megunta avideot másfel percnel es ezert a jatekot meg se veszi mert unalmas lesz na csatt....:P
35.
35.
Bins
nekem megvan ez a gép amin szted már élvezhető pl fc2 de valamiért nálam még mindíg szebbek a gamek boxon meg tv-n... persze imádom apc-t is de attol meg szebb nem lesz...:)
34.
34.
rolmanus
44: Láttad már mondjuk a Far Cry 2 gépigényét?



# Minimum requirements: (as given to us directly from Ubisoft)CPU: Pentium 4 3.2 Ghz, Pentium D 2.66 Ghz, AMD Athlon 64 3500+ or better.

# Video card: NVIDIA® 6800 or ATI ®X1650 or better.

# Shader Model 3 required.

# 256 Mb of graphic memory.

# Memory: 1 Go.

# Media reader: DVD-ROM.



Recommended:

# CPU: Intel® Core 2 Duo Family, AMD®64 X2 5200+, AMD® Phenom or better.

# Video card: NVIDIA® 8600 GTS or better, ATI®X1900 or better.

# 512 Mb of graphic memory.

# Memory: 2 Go.

# Sound: 5.1 sound card recommended.

# Media reader: DVD-ROM.



Na most vegyük a Recommendedet, mert azért mégis csak azon az élvezhető. 2GB ram... A PS3 512 Mb XDRAM van, nem két giga, és mégis simán fut... "jövő biztosított".... Ne röhögtess... Nem azt mondom, hogy soha nem kell újítás, de nem kell olyan szintű, mint amilyet a PC-s játékgyártók követelnek. Ha ezt nem veszed észre egyszerűen naív vagy. A GTA IV-nek pl azért olyan ordenáré nagy a gépigénye, mert szarul portolták PC-re... Ez alól pedig a Crysis sem kivétel, persze űberszép, ezért valamilyen szintű gépet megkövetel, de nem ilyet... Majd ha kijött a 2 konzolokra is (amit már bejelentettek, hogy kijön), akkor beszéljünk újra a témáról... :)
33.
33.
e00dgy
Ram , Optimizálás. Semmi köze ahhoz hogy megjelenik e egy játék vagy sem PC vagy konzolon. Konzolon jóvan nagyobb arányban vásárolják meg a szoftvereket mint a PC -n.

Mellesleg amikor az XBOX 360 startolt, a 3 magos processzor miatt volt több erő benne mint egy PC ben. A PS3 7 magos proci dolgozik. Abből nem mind aktív. Most a PS3 jelenleg a legerősebb cucc a piacon, no igen csak még kevés az a játék ami kimondottan kihasználja a PS3 erejét. A vitátoknak sok értelme nincs, mivel a konzolokat is fejlesztik, igaz 1 , vagy több év kell egy fejlesztéshez, míg a PC egy év alatt teljesen kicserélődik.

Amit a legújabban megveszel ( PC ) , azon megy a legjobban minden.



32.
32.
JcGross
37: Szerintem a története is nagyon jó lesz és izgalmas. De te már gondolom játszottál vele és tudod, hogy milyen...
31.
31.
Dcrysis02
43:Istenem,az évezred összeesküvését leplezted le :))

Nem lehet hogy azért kellett új gépet venni mindenkinek a Crysis alá mert...nem is tudom,a GTAIV-el ellentétben tényleg "jövő biztosított" játék?Hiszen normális FPS számot most is csak SLI vagy Crossfire alkalmazásával tudnak elérni a játékosok,azt is úgy hogy két GTX280-ról beszélünk.Ezekkel már élvezhető a játék.Már egy kártya taccsra vágja az Xbox360 Xenon GPU-ját,és ennek a játéknak egyből kettő kell hogy normálisan fusson.
30.
30.
rolmanus
42: A Crysis 2 már fi fog jönni, ez, hogy a konzolban nincs elég ram, ordenáré baromság. :) A PS2-ben 32 MB ram volt, és ha nem is teljesített úgy, mint akkoriban egy csúcskategóriás PC, azért voltak nagyon szép játékai, mint az MGS3, vagy a God of War II. PS3-ra meg már most ott van az MGS4, X360-ra a Gears of War 2, és röhögve szebbek mint a Crysis... De várjunk csak, egyik sem jött ki PC-re... Lehet, hogy a PC-ben nincs elég ram? :D A lényeg a lényeg, hogy a játékfejlesztők sokszor DIREKT optimalizálják olyanra a játékot, hogy a játékosoknak új gépet kelljen venni (ezért váltottam konzolra), míg konzolon kénytelenek arra a rendszerre fejleszteni, és ha megnézed, hogy futnak azok a játékok, erre te is rájössz.
29.
29.
AlexanderHUN
sehogy szerinted miért nem jött ki a crysis konzolra? azért mert a konzolba nincs elég ram
28.
28.
egykritikusasokközül
Pfúú hát már nem tudom csak azt hogy elég sokat kerestem hogy megtaláljam tedd te is ezt ha vidit akarsz a gameról nézni!

27.
27.
egykritikusasokközül
Sziasztok!

A grafika tökéletes semmi kétség bár tényleg igaz hogy furán megy benne az ember de azt még el lehet nézni!A játék azt kell hogy mondjam :DÖGUNALOM , megnéztem egy videót 7 perces volt de 1:24-nél le is állítottam mert hát tényleg nem nagyon tetszik,de az nem azt jelenti hogy attól másnak nem tetszhet aki élvezi annak jó játékot kívánok!
25.
25.
csery8
Remélem kijön PS-re.. De sok reményt fűzök hozzá,mivel Microsoft csinálja :S
23.
23.
felegyi
28# Ez nem kicsit ODABASZ!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...