Új közösségi játékon dolgozik a Microsoft

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Érdekes közösségi játékot mutatott ma be a Microsoft: az Xbox 360-ra érkező Koduban a játékosok könnyedén megalkothatják saját játszóterüket.
Érdekes közösségi játékot mutatott ma be a Microsoft: az Xbox 360-ra érkező Koduban a játékosok könnyedén megalkothatják saját játszóterüket.



Az Xbox Live Community Channelre érkező Kodut szinte mindenkinek ajánlja a Microsoft, a hétévesektől egészen a hetvenesekig, nemtől függetlenül. Mindezt jól alátámasztja, hogy a mai bemutatót egy tizenkétéves lány tartotta meg, s bár a képernyőn első látásra bonyolult műveleteket hajt végre, állítólag játszi könnyedséggel kezelhető a játék egyetlen kontroller segítségével. A Koduban saját játszóteret építhetsz, ehhez pedig rengeteg építőelem áll majd rendelkezésedre. Az építkezés után különféle minijátékokat kreálhatsz, majd meghívhatsz másokat is, hogy eltöltsenek egy kis időt a parkodban. A lehetőségek tárháza állítólag végtelen, ha pedig nem vagy túl kreatív, akkor is találsz előre legyártott pályákat a móka kedvéért. A játékot egyébként tanulási segédeszközként kezdte el fejleszteni még 2006-ban a Microsoft, s bár a próbálkozás érdekes, kíváncsiak vagyunk mennyire tetszik majd meg a játék a Call of Duty-n és más vértől fröcsögő programokon nevelkedett ifjúságnak.
12.
12.
Drider
A Little Big Planet-et kihagytam az összegzésből! :)
11.
11.
Drider
Home PS3-ra + Spore PC-re és Mac-re=Kodu X360-ra? :O Kicsit ötlettelen az X360 Community felhozatala manapság, mint a Wii-re hajazó figurák is...
10.
10.
Petike x
Ez baromira nem néz ki felhasználóbarátnak, leginkább valami olyasminak mint a Surface hogy "fikázók, ni, nézzétek már, mi is milyen innovatívak vagyunk!!!"
8.
8.
dareal
3? első két post? vagy csak write only? :)

szal mégegyszer: Raph Koster - Metaplace
7.
7.
metafenomÉN
6#Azt tudom több ezerért de ha jól tudom egyik játék sem kezeli, de inkább csak költői kérdés volt, mert nekem még mindig hiányzik és nem látom akadályát technikai nehézségét.

6.
6.
Doc.
4:lehet,csak kell hozzá vmi cucc
5.
5.
lesi20
4.
4.
metafenomÉN
3#Én meg azt nem értem miért nemlehet Boxhoz egyszerűen egeret csatlakoztatni?
3.
3.
JcGross
nem értem iylet mért csak x360-ra csinálnak. ehhez a legideálisabb az egér lenne.
2.
2.
dareal
ja, nem fikázás akart lenni, inkább örvendetes!
1.
1.
dareal
no, készül Raph Koster Metaplace-e konzolra?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...