Videók péntek délelőttre

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 9.
  • Videó
Link másolása
Újabb adag videó érkezett, ezúttal helyet kap közöttük a Prototype, a Killzone második része, a Resident Evil 5, valamint a Street Fighter 4.
Újabb adag videó érkezett, ezúttal helyet kap közöttük a Prototype, a Killzone második része, a Resident Evil 5, valamint a Street Fighter 4.

Prototype







Killzone 2











Resident Evil 5



Street Fighter 4


44.
44.
kasy
A Prototype egy über ötlet szülötte, bár a kivitelezés már nem tetszik annyira mint az elején.

A Killzone 2 pedig valami eszméletlen, nagyon odaverős videói vannak. A második a legkomolyabb. :D
43.
43.
ferrari774
Nem tudom titeket miért zavar a graf enyire. Ha jó a játék akkor kit érdekel. Engem nem fog zavarni soha nem a grafot néztem gy játékban leginkább. Ez a játék tökéletes lesz arra hogy az emberek kitombolják magukat.
42.
42.
felegyi
45# Jótól csak jót lehet tanulni :)!
41.
41.
MT Raze
Igen, de nekem túl Hulkos meg spidermanes meg transformeres fílingje van... és azok is buktak. (najó spiderman talán nem)
40.
40.
feri93
attól még, hogy kicsit gyengébb a grafja, még simán lehet remek játék
39.
39.
elite_hun
47: Nem tudom hogy mért nyavalyog mindenki a hülye graf miatt. Még fél év mire kijön addig egy csomót tudnak fejleszteni rajta és sztem nem olyan rossz a gref. És mi az hogy 2009-ben? csak 10 napja van 2009 XD (nem kötekedés)
38.
38.
mama2
45: Akkor azért volt nekem a videók megtekintése közben Web of shadow hangulatom. Nem is tudtam hogy az Activision adja ki:O.
37.
37.
tomika2009
nekem tetszik a prototype de azért lehetne söétebb hangulata

36.
36.
amd33
NEm tom eza prototype nem igen jön be rengeteg gyakás olyan értelmetlennek látom plusz ez a graf 2009-ben ha iylen marad elbujhatnak ,főleg ha nyáron jön ki...
35.
35.
ferrari774
41: Mintha a mai játékokhoz sok értelem kéne. Szerintem a protoype arha nagy játék lesz. Aszem a hulkos játkokba lehetett ekkora pusztítást végezni + ebben be lehet szivárogni az ellenséghez ha szeretnénk.:D
34.
34.
JcGross
prototype csak nyáron jön :( Viszont ha nem activision lenne a kiadó, azt mondanám nagyon pofátlanul loptak a Web of shadows-ból. 2 mozdulatsor is pontról pontra ugyanaz. (csáplendítés és szörf az emberen)
33.
33.
Leon
Már előre tudtam, hogy a Killzone 2 és a Resident Evil 5 is a polcomon fog maradni, nem adom el őket. A Prototype szerintem meg amolyan álom marad, mert jónak néz ki, de nincs arra pénz, hogy a fontosak mellé kerülhessen. Street Fighter 4 pedig nem érdekel.
32.
32.
Gael
19:A korai tesztek szerint sajnos nem.valamelyik ev vegi Edge foglalkozott a palyaszerkesztessel,es ott csunyan lehuztak a F.E.A.R.2-t.A masik gyenge pontjanak az ellensegek tipusait,es tamadasaikat hoztak fel.A hangulat mindenesetre jol eltalat lesz szerintuk is,bar tobben panaszkodtak,hogy sokkal inkabb akcio-kozpontu shooter,mint az elso.
31.
31.
nameless
hát ez a prototype qrva értelmes játék... -.-
30.
30.
Giga0509
Jeee prototype ütni fog :D
28.
28.
pyro
37: általában kilehet kapcsolni a vért :)
28.
28.
pyro
Starcraft 2-ről semmi?
26.
26.
MT Raze
Elgondolkoztatok rajta h a mai játékékok mien bitang véresek? Battlefield 1942-be még vér se volt, COD 5-be meg darabolódnak az emberkék... nem mondom h ne legyen benn némi vér de azért az Assassins's Creed kivégzéseinél durvább már nekem nem igazán jön be.
25.
25.
Bins
ja hát sztem is jó volt az első két órába de utána rájöttem hogy mind1 hogy a 3al vagy a 4el játszok csak a látvány szebb meg a szereplők mások aztkábé utána unalom az egész... de prototype az attól még jónak ígérkezik:DD
24.
24.
MT Raze
A Prototype nagyon izgalmasnak igérkezik, de nekem kissé túl véres... :( A GTA IV pedig szerintem tényleg baromi jó Bins! De ízlések és pofonok.
23.
23.
Bins
jó télleg szorry kábé nálam is....:D mondjuk én nem vagyok fan csak nem értettem az összefüggést:)
22.
22.
Bins
ja és visszatérve:D ez a prototype most engem is nagyon megfogot az első vidihez képest ezek szenzációk! sztem ütős kis gém lesz.. akillzone2 se lehet rossz kár hogy boxra nem jön:(. viszont resi5 meg egyre több kételyt kelt bennem....sajnos--
21.
21.
Bins
#9 nemtom miért hasonlítod össze a halo sorozatot egy olyan játékkal ami 1: meg se jelent 2: nagyon nem ugyanaz a műfaj 3: nem valószínű hogy odaveri a szted "fostos" halot... érted ez kábé olyan hogy tavaly a gta4-re mondtak azt hogy évtized játéka, azt most meg már nem is emléxik arral a sz@rra senki.....és a halo megint a legnépszerűbb játék lett... és sztem egyáltalán nincs túlhypeolva mint ahogy az alan wake sincs... tudod mi volt túlhypeolva? a gta4 és társai-.-"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...