A UbiSoft szerint a Wii a lányok játékkonzolja

  • Írta: Daks
  • 2009. január 13.
  • Hardver
Link másolása
Ann Hamilton, a francia UbiSoft játékkiadó első számú márka menedzsere nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a Nintendo Wii a lányok konzolja, miattuk olyan sikeres.
Ann Hamilton, a francia UbiSoft játékkiadó első számú márka menedzsere nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a Nintendo Wii a lányok konzolja, miattuk olyan sikeres.

A vezető pozícióban lévő Hamilton kisasszony szerint a Wii eladásait a nők, a lányok és a családok húzzák, a játékkonzol nekik készült, és miattuk is olyan sikeres. Ezt persze nem sértésnek szánta, sőt örül neki, hogy a UbiSoft az Ener-G és az Imagine sorozataival is hozzájárulhatott, hogy minél több lány játsszon konzollal. A hölgy gamerek körében amúgy a sport, az aerobik, és a lovaglós játékok a legnépszerűbbek - árulta el a Tulsa World újságíróinak.
26.
26.
nicknamemd
na kultúrkommentek... dejó hogy 10 olvasóból csak 1 db nő, neki is elég esze van ahhoz hogy ezt itt leszarja (szóval okosabb nálam...).

14: mert aztán pl gears of warban vagy bármelyik rpg-ben kurva sokat kell gondolkodni.... (nem azért szeretik mert keveset kell gondolkodni hanem azért mert nem olyan hatásvadász és sokkal természetesebb mint mondjuk egy crysis (lásd myst: uru-val is több nő játszik;) ha nem ismered: google).
25.
25.
Mikáj
25: Hm... Há ha neked se a NFS, se a Resident Evil, se a Bully, se a Mario, se a Sims, se a Mortal Kombat, se a Call of Duty, se a FIFA, stb. nem hozta meg eddig a kedvedet a játszáshoz a Wii-s játékok közül, akkor már bocsi, igen válogatós lehetsz!
24.
24.
Ilukin
lemaradt: kövezzetek meg de nem találtam komoly RPG-t a wii-re (az nem számít komolynak, hogy kölykök megmentik a világot...megint). pedig az az ami igazán oda tudna szögezni elé
23.
23.
Ilukin
#24 ez igen erősen egyénfüggő...engem egyedül a raving rabbids sorozat rak le a wii elé és az is csak haverokkal...én nem találtam meg a wii-ben amit keresek, egy cím se dobogtatta meg eddig a szívemet, hogy igen, ez nekem kell és leülök vele játszani (öccs kapta a wii-t, úgyahogy elvan vele. ha van játék akkor 1-2 hétig játszik vele és szünet, mert megunja. persze ha haverjai jönnek, akkor is általában a wii sports és a raving rabbids megy, mert azokkal legalább el lehet lenni)
22.
22.
Mikáj
18: Wii-n van egy csomó játék ami egyedül is élvezheő! Ha még mindig nem tudnád, ebben NEM nagyon a grafika, hanem az irányítás a lényeg! Az általad nevezett "idióta ugrabugra játékok" közül van egy csomó nagyon jó (Super Mario Galaxy, Super Paper Mario)! Fogadjunk, hogy ki sem próbáltad őket, csak írod be az eszement nagy hazugságaidat, csak, hogy okoskodj!
21.
21.
SWBF2
LOL Ubisoft sem tudja már, mit beszél néhány j/l úzerrel egyetemben
20.
20.
IceColdKillah
19.
19.
huszti
a marihuána is falkába jó csak:D
18.
18.
pjoco
Ezért nem veszek családnak Wii-t még végén mindenki oboázna! xD
17.
17.
OldM4n
Ez komolyan Wii ingame képek??? (a zenekar, ofkorsz) SZÁNALMAS. Bazz, utoljára ilyen grafot a Tomb Raider 2-ben láttam. Úgy húsz éve.. Komolyan erre gerjed valaki??? Az első csaj tényleg (jó tré) orális élményeit idézi fel szvsz. :))) TANULJ SZOPNI A Wii VEL! Pffff..Ja, és ne felejtsük ki Eric Theodore Cartmant. Ő is gerjedt a wii re. Miért adtak el mégis annyit. Azért, mert a japók gerjednek az ilyen barom mutogatós kontrollerekre (lásd dance pad) és ott soha nem lehetsz egyedül. Lehet falkában jópofa. Azaz ha minden japónak van egy wii-je akkor meg is van az összes. Náluk van!
16.
16.
JcGross
Persze, hogy az igénytelen lányok és az átverhető gyerekek játszanak vele akiknek minden kell aztán 2 hét után már rá se néznek. A grafikája ocsmány és ha nincs aki játszon veled, akkor már szart se ér az egész. (és én nem nagyon ismerek olyt aki renszeresen feljárna és idióta ugrabugra játékokat játszana velem, mert eleve én se tenném) Ép eszű idősebb hímnemű egyedek biztos nem wii-znek, esetleg csak ha csaj van a dologban.
15.
15.
Scoo
Azt hülyeség mondani, hogy a Wii a lányok konzolja. A Wii eladási mutatója a casual rétegnek köszönhető. Ők pedig simán lehetnek fiúk és lányok is egyaránt. Egyébként minden réteg megtalálja a magának való játékot Wii-re is.
14.
14.
Binder
Hát az első képet nem lehet félreérteni...azt a zenekart utólag rakták oda...az tuti valami szexuális kézségfejlesztő cucc...XD
12.
12.
Gael
12:ez a beszed:)Vegre valaki vagja a temat
11.
11.
Karidzs
A bal első képen olyan mintha a csaj szopós játékot tanulna, mögötte a nagyi meg Elefántbrémasszázskurzust venne. A középeső nagyi is.

A jobb oldali gyÁrekek meg matrózfaszokon ülnek és fél orral furulyázzák a Marseilles-t XD
10.
10.
Gael
Hamilton kisasszonynak is tudnek egy kurzust,ami raebresztene,hogy mi is igazan nepszeru a lanyok koreben...kezeben...oleben,vagyis minden raero reszukben
8.
8.
McDuff
"lovaglós játékok"...hmmm:P:]fincsi
6.
6.
StriciMacko
Hat azt en is tudom h a lanyok koreben a "lovaglos jatekok" nagyon nepszeruek. es nekem nem kellett wii h felfedezzem. na meg ha Hamilton kisasszony vezetoi pozicioba kerulven jott erre ra, akkor oszinten sajnalom ot. Jovoben a "kutyas" jatekok jonnek divatba, utana meg talan a misszionarus-alapu jatekok... na meg a fozocskes jatekokrol, a kiskanal-nagykanalrol nem is beszelve...
5.
5.
Slik
HAHAHAHHAHAH :D xD ez nagy Dcrysis :D
4.
4.
Giga0509
ááá és milyen igaz :D:D

2:Wiibrátor :D:D:D
3.
3.
popely16
ezzel nem értek egyet annyira inkább a kisseb generácio konzolja !!
2.
2.
Dcrysis02
Hát a Wii mote nem hasonlít valamire amire a lányoknak szükségük van? :)

Ha beépítik a vibrációs funkciót akkor az egekbe szökik az eladás.Ha meg már benne van....jó mókát a lányoknak :)
1.
1.
felegyi
Ez így nem teljesen igaz de van benne valami...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...