Már készül a GTA legújabb epizódja?

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 15.
  • Pletyka
Link másolása
A Game Informer értesülései szerint a Rockstar már gőzerővel dolgozik sikerjátékuk, a Grand Theft Auto 4 folytatásán, amely még idén meg is jelenhet.
A Game Informer értesülései szerint a Rockstar már gőzerővel dolgozik sikerjátékuk, a Grand Theft Auto 4 folytatásán, amely még idén meg is jelenhet.


Hamarosan megérkezik az Xbox 360-ra a Grand Theft Auto 4 első DLC-je, a Lost and Damned, ám állítólag már az új rész is fejlesztés alatt áll. A Game Informer értesülései szerint a fejlesztők egy kisebb önálló részt fejlesztenek, mint a GTA 3 esetében a Vice City volt, s állításuk szerint ez az epizód még idén meg is jelenhet. Sajnos a Rockstar még nem reagált a pletykára, reméljük igaznak bizonyulnak a hírek és idén novemberben már a Grand Theft Auto 4 legújabb részével játszhatunk.
37.
37.
Shadowkiller
Még jó, hogy te NAGY pc-s fél évvel később kaptad ugyanazt a bugos? szart... Biztos megéri ezért újítgatni a gépet, hogy csúszással jön rá a "trágya"... LÁMA :) pc-seket hozzászoktatták hogy várni kell a szarra... viszont akkor a hsz-ed utolsó része fordul, mert örülhetnek a pc-sek, hogy kapnak valamit.
36.
36.
laca009
ez szerintem a psp-s gta san andreas stories lesz...

35.
35.
ps3
Vélemyénem szerint egy átalakított részletesebb több mindne extrákkal felhozott más alcímmel megjelenő játékot kapunk ha úgy lesz,,nyílván nem lesz "motorikusan" uj mert az nem egy év,de azbban is lehet valami hogy bejelentik novemberre és jövő nyáron meglesz,franc tudja mindne esetre nekem nagyon bejött a 4 és ha valami alcímet is kap fizikailag marad de lesz benne újítás meg részletesebb esetleg új helyek sivatagos elhanyagolt vagy talán valami europai ország ,és akkro is megveszek..de azért remélem a mafia 2 hamarabb megjelenik
34.
34.
OldM4n
Inkább a négyhez kéne egy tisztességesen optimalizált javítás... Talán kéne valaki aki ért az optimalizáláshoz. Megnéztem XBOX360-on, ugyanolyan undorító textúrahibákat produkált, mint a PC-s. (a textúracserét rosszul hajtja végre) Haverom azt mondja, hogy ez tök normális, szoktak ilyenek lenni. (Magyarul NEM jobban optimalizált a konzolos verzió, csak a konzoltulajokat rászoktatták, hogy bugos szart kapnak, és örülhetnek, hogy kaptak valamit..) Elképesztő ez a fajta üzletpolitika.

32: a remény hal meg utoljára - a lepényhal meg először. :))
33.
33.
n_csacsi
sztem ha ilyen gyorsan csinálják, akkor el fogják kapkodni :S:S meg ez olyan gáz...azt írják, hogy idén megjelenhet...akkor kb jövő hó okt-nov-dec környéke körül lehet majd letölteni v talán később...de akkor is mégha idénre el is készül akkor annak milyen lesz a gépigénye? olyan mint a 4-é v talán rosszabb??? :S:S mind1 azért kiváncsian várom a híreket, a trailereket, a képeket meg a gp-ket...:D
32.
32.
Malackutya
Hát én nagyon örülnék egy Vice City-nek...Mondjuk Phil-t irányitva esetleg Kent Paul-t vagy Big Mitch Baker-t mondjuk azt a rókát most huzzák a Lost and Damned-al motorok meg rock!De ottvan még Umberto Robina,és még kismillio karakter,akinvel a tőrténetet tovább lehetne szőni,Avrey,Donald Love,Cortez,Diaz hatalomra kerülése...Gondoljatok csak bele!És szerintem (bár ez a vélemény szubjektiv) a vice Cityvolt a leghangulatosabb,miami,napsütésbikinis lányok,neonfényben uszó Ocean Beach,és a 80's évekbeli autók!Most ezzel a technikával ami van,ha összedobnák,osztatlan sikert arathatna!Mert a legtöbb emberben a Vice City hagyott mély nyomot.És akkor már a grafika is első osztályú lenne!Égkék tenger,a gta4 efektjeivel,lengedező pálmafák.Infernus...Areményh a lmeg utoljára.
31.
31.
aBen
Lehet hogy Leeds-mű lesz a következő GTA? A VCS elég jó volt, örülnék mégegynek! (persze boxra (arra is, de ne handheld legyen...))
30.
30.
felegyi
30# A GTA IV-et 2004-ben kezdték el készíteni, sztem 2006 vége felé már olyan stádiumba álltak ahol belekezdhettek a folytatásba... A DLC meg max fél éves meló!
29.
29.
ktomika
Hú! Remélem a vice city vagy valami új város lesz mert már a liberty city már unalmas!De lethogy a San Andreas stories lesz?:D
28.
28.
IceColdKillah
Hát ez nem vall a Rockstar Games-re. Ők pontosan azzal érték el a sikereiket hogy NEM évenként adtak ki vmi összecsapott munkát és utána készítették a kismillió javítást és DLC-t. Ők inkább fejlesztenek 2 évig mint a GTA4 esetében is. Én elhiszem hogy már most dolgoznak a GTA5-ön, de azt nem hogy mind ezt 12 hónapon belül el is készítik.
27.
27.
Dcrysis02
27:Szóval dolgoztak a GTAIV-en,dolgoztak a San andreas-on,dolgoztak a DLC első,lehet második felén.Azt még te sem hiszed el,igaz? :))
26.
26.
koffein
a zacsimat ráfektetem a projektre

25.
25.
Vincenzo
Hát szerintem az év végi megjelenés tuti nem igaz. Nem kéne elkapkodnia a R*nak, legalább a GTA IV minőségét hozni kéne, ha nem jobbat. Új város legyen, vagy egy London, mert az még nem volt 3Dben és tuti jó lenne szerintem.
24.
24.
felegyi
22# Azért ügye ezt senki sem gondolta hogy most kezdtek bele a fejlesztésebe? Tudták hogy a GTA IV siker lesz, szerintem a "San Andreast" már laza másfél-két éve fejlesztik...
23.
23.
Dcrysis02
24:Ha most ezt az egyik RockStar képviselőnek mondtad volna,ez lenne a válasza:"Megértjük hogy gondjai vannak a játékkal,de kérem kérjen az online támogatástól segítséget.És örülünk hogy egy 15 éves fiatal korú személynek egy olyan játékot vettek amiben erőszak,droghasználat,prostitúció,erős szóhasználat valamint gyilkosság is szerepel.Köszönjük támogatását."
22.
22.
ACDC 4ever
21.
21.
huszti
12: Teljesne új várost csinálnak, és az sztem sincs meg 1 év alatt. (gondoljatok bele, új házak, modellek,textúrák,missziók, történet, karaterek,újítások is tuti lesznek, tlejesne más atmoszféra, ez nem fél év...ez legalább 1,5)
20.
20.
TargetCJ
Ezt örömmel hallom :D Gondolom, hogy ha év végén jön k akkor boxra meg ps-re fog jönni majd csak később PC-re. De én azért egy San Andreas GTA IV köntösben is el tudnék képzelni :D
19.
19.
Dcrysis02
19:Ömm.Valszeg megint színhely váltás lesz.A DLC Microsoft exkluzív vagyis PS3-ra nem jönne ki,de ez igen.Igen,gyorsabb lesz a fejlesztés,mert kész a motor,de most plusz egy programmal is foglalkozni kell(2. addon)és úgy tervezni hogy ne üssék egymást a megjelenések.
18.
18.
Gael
8:ugy,hogy megmarad Liberty City,es nem egy DLC-t adnak ki ujra,hanem egy jo nagy DLC-t,ami jatek lesz.Mar a IV fejlesztesekor megmondtak,hogy az uj tech sokkal gyorsabb fejlesztest tesz lehetove
17.
17.
r.o.b.
de örülnék ha lenne egy vice city csak gta4 köntösben :D:D
16.
16.
ACDC 4ever
15.
15.
Adamoooo77
Hát én örülök is meg nem is, nem kéne azt olyan gyorsan összeacsapni.
14.
14.
Dcrysis02
12:Mégis fél évig készült.Kettő jön az kábé 14 hónap kiadással együtt.Én is úgy tippelek hogy év végén jön a második DLC és egy egész GTA nem kéne konkurenciának.Hisz a Microsoft azért fizetett hogy az X-re vegyék a GTA-t és ne PS3-ra.Mivel ez PS3-ra is kijönne egyértelműen csökkenne a bevételük.Plusz lehet ezzel megszegné a szerződést a R*.
13.
13.
ATi0021
Végülis lehetséges, hogy jön a következő rész. Annó a Vice City is egy évre rá érkezett. A Rockstarnak már megvan minden szükséges technológiája így sokkal kevesebb munka kell egy új részhez, mint a GTA4nél.

De a pletyka ellen szól, hogy a Rockstar North jelenleg az MS DLCéit készíti és kétlem, hogy most lenne erre annyi idejük és erőforrásuk, hogy még idén egy új résszel is elkészüljenek. Főleg, hogy a PC verziót is a Torontonak kellett adniuk.

A másik, hogy a második DLC is kb év végén jön ha jól tudom és szerintem, ha akkor kiadnak egy GTA4 Vice City-t is nem hinném hogy ez a DLC eladásainak jót tenne.



(Amúgy ha igaz a pletyka akkor remélem Vice City készül. Mai napig a kedvenc GTA városom.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...