Az EA megerősítette a Mass Effect 2 készültét

  • Írta: Daks
  • 2009. január 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Az EA a mai napon megerősítette a trilógiának tervezett Mass Effect sorozat második részének készültét. Azt mondják, semmi meglepetés nincs a dologban.
Az EA a mai napon megerősítette a trilógiának tervezett Mass Effect sorozat második részének készültét. Azt mondják, semmi meglepetés nincs a dologban.

A BioWare által jegyzett Mass Effect eredetileg is trilógiának indult, ám a második részt hivatalosan még mindig nem jelentették be. A hónap elején viszont egy Mass Effect 2-ről szóló előadás jelent meg a GDC idei programlistájában, így már biztosra lehetett venni, hogy a márciusi kiállításon bejelentik a játékot.

Az előadás miatt több újság is felkereste a BioWare-t birtokló EA-t, hogy nyilatkozzon valamit a játékkal kapcsolatban. A cégióriás szóvívője elmondta, hogy "a BioWare mindig is trilógiáról beszélt. Nem meglepetés, hogy már dolgoznak a Mass Effect 2-n."

Maximálisan egyetértünk a dologgal, furcsa is lett volna, ha egy Xbox 360-at és PC-t is megjárt sztár RPG-t csak úgy abbahagynának - főleg, ha a Microsoft és az Electronic Arts keze is benne van a dologban. Hivatalos premier tehát március 23-án a Game Developers Conference-en!
6.
6.
IceColdKillah
Hát én már nem is lepődök meg ezen. Az első rész annyira jó volt hogy már alapból tudtam hogy nem sokára jön a 2. rész. Hajrá BioWare!!!!!!!
5.
5.
Slik
4. Akkor teszek 1 próbát :)
4.
4.
norbi155
ez egy nagyon jó játék !!

Slik érdemes lenne szakítanod rá időt hidd el megfogja érni :)
3.
3.
wolf15
Így van.Az első rész is nagyszerű volt és ha hozza azt a szintet,akkor ezzel is meg leszek elégedve =)
2.
2.
Slik
Na ehez a játékhoz még soha nem volt bátorságom :S Fogalmam sincs milyen :)
1.
1.
feri93
várjuk sok szeretettel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...