Újabb technológiát jegyeztetett be a Nintendo

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Új végigjátszási módjai után újabb technológiát jegyeztetett be a Nintendo, amely a Nintendo DS és a rá készülő játékok fejlődési irányát határozhatja meg a jövőben.
Új végigjátszási módjai után újabb technológiát jegyeztetett be a Nintendo, amely a Nintendo DS és a rá készülő játékok fejlődési irányát határozhatja meg a jövőben.

Csakhogy stílszerűek maradjunk, ismét mozgásérzékelő érdekességről van szó, ám ezúttal nem kell hozzá Wii és még a DS ceruzáját is pihentethetjük. Az érzékelő magában a DS-be illeszthető kártyában lesz, így például elképzelhetőnek tartjuk az olyan GameBoyon bemutatkozott játékok reneszánszát, amelynél a gépet kellett rázni bizonyos játékelemek elővarázsolásához. Így leírva nem nagy szám, de már előrelátjuk azt a tonnányi ügyességi és partyjátékot, amelyekkel hetente fog frissülni a játékmegjelenésekkel foglalkozó rovatunk. Várjuk a Nintendo hivatalos bejelentését!
8.
8.
fojesz
Nem értem a problémádat. Tisztában vagyunk vele, hogy nem holnap fogják bejelenteni. Ettől függetlenül még nem lehet várni? Magyarázd el kérlek, mert nem értem.
7.
7.
Petike x
"Várjuk a Nintendo hivatalos bejelentését!"



Azt ugyan várhatjátok.





Fogjátok már föl, hogy EZEK CSAK JOGI IRATOK!

A NINTENDO mást se csinál, mint hogy ha valami kósza gondolatuk támad, akkor azt szabadalmaztatják, hogy ha ESETLEG mégis lenne belőle valami....



Amit most szabadalmaztattak, azon még el sem kezdtek dolgozni. (ha elkezdtek volna, akkor értelemszerűen már akkor szabadalmaztatták volna). Vagyis csak tegnap jutott Miamano eszébe, egy évbe is telhet amíg bejelentik (már ha tényleg dolgoznak rajta)
6.
6.
fojesz
8: A DS pedig még jobban tömi. :) Szerintem korrekt hozzáállás, hogy nem csupán gyűjtögetik a pénzt, hanem csinálnak is érte valamit. Persze még jobb lenne ha lenyomnák a Wii árát annyira, amennyiért nekem is megérné. :)
5.
5.
Doc.
én ötletes kis konzolnak tartom a DS-t :D bár nekem nincs és nem is vennék :P
4.
4.
spidey
A 'tendo patent mániás - az iphone a rázós játékot már rég tudja:)
3.
3.
bolondgyerek
igen nagyon is jó hír! Mivel milyen haláli lesz nézni a buszon,vonaton,stb. az embereket akik rázzák a kezükben azt a kis ,,vackot´´ :D

2.
2.
Csokis
Remélem, hogy nem csak DSi-re lesz majd elérhető, hanem DS Lite-ra is. Örülnék neki! :)
1.
1.
Pezsgõ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...