Kiválasztották a Doom 4 történetének íróját

  • Írta: Daks
  • 2009. január 15.
  • Hír
Link másolása
Az id Software ma bejelentette, hogy sikerült kiválasztani a Doom 4 történetének íróját. A nemes feladatra a díjnyertes brit fantasy írót, Graham Joyce-t kérték fel.
Az id Software ma bejelentette, hogy sikerült kiválasztani a Doom 4 történetének íróját. A nemes feladatra a díjnyertes brit fantasy írót, Graham Joyce-t kérték fel.

A Doom 4 készültét Carmack 2007 májusában jelentette be, az író kiválasztásával pedig most úgy tűnik, hogy a fejlesztések elérkeztek a tényleges játék összerakásának stádiumába. A tizennégy novellát és huszonhat kiskönyvet publikált Graham Joyce feladata nem kisebb lesz, mint egy valamirevaló sztori kiagyalása attól a ponttól, ahol az előző rész befejeződött. Kíváncsian várjuk, hogy mit sikerül összehoznia az úriembernek!
14.
14.
megalonagyix
Hát nemtom. van vhol 1 cikk amiben John C. leírja a véleményét a DirectX-ről. OpenGL-ek vannak rendesen megírva mert azok nem csak winfosra jók.
13.
13.
felegyi
16# Még a Dx9-et sem használták ki teljes mértékben szóval legjobb esetben is csak Dx10-lesz!
11.
11.
FeroxX
hát tényleg ráférne már valami story szerű story a DOoM-ra mert ami eddig volt az botrányos "story" volt, igazából nem is lehetetett annak nevezni... anno a DooM I-II nél még elnézte az ember, mert azok még más idők voltak, de DooM III-ra nagyon húztam a szám..mert sokkal többet vártam volna történetileg.. :P full nem használták ki ami ebben az ősi civilizációs cuccban lehetett volna lehetőség..
10.
10.
Dcrysis02
Ha egy díjnyertes író van a dologban,akkor tényleg nem lehet tudni.Lehet hogy egy Isteni ihletet kap és hamar kitud gondolni egy jó történetet,de lehet hogy lassan dolgozik,hogy minőségi munkát adjon ki a kezei közül.Ki tudja.Nekem mindkettő megfelel.Harmadik opció szóba se jöhet,mert az már az elkapkodott sztori lenne ;)
9.
9.
Gael
10:elso korben.Nem vagyok tapasztalt jatekfejleszto,de tobb neves jatek kapcsan olvastam,hogy egy ev nem volt eleg az egyeztetesek,ujrairasok miatt.Ismerve az id soft maximalista,elmebeteg fonoket ugye,en azt tippelem,hogy ez sem lesz egyszeru menet.es akkor meg mennyi ido a muveszeknek a karakter es helyszintervek elkeszitese,azok elbiralasa,stb.szerintem siman egy ev az elso kodig,persze lehet tevedek
8.
8.
felegyi
9# Egy ilyen írónak egy ilyen sztori megírása max 1 hónap...
7.
7.
Gael
Daks:ha most lett meg a forgatokonyv iroja,akkor hogy lenne mar a jatek a tenyleges "osszerakas" stadiumaban?HA iden befejezik a sztorit,ami persze kozel sem biztos,akkor jovore megkezdodik a tenyleges munka,ahogy ez logikusan ki is kovetkeztetheto a kis legyszamu id Soft elobb ugye befelyezi a Rage-t.
6.
6.
Dcrysis02
Hát sok ellenfél tért már vissza,nem? :)

RoE mottó:True Evil NEVER Dies-Az igazi gonosz SOSEM hal meg

Meg pár dolgot furcsálltam.A leletet követelte a Maledicht,de amint érintkezett vele,felrobbant.Kéz hiányában meg hogy foghatta volna meg máshogy mint a szájával ? :)

4.
4.
Daks
3.
3.
Daks
legutóbb azt olvastam, hogy onnan folytatódik. majd kiderül, a fontos hogy legyen itt hamar .)
1.
1.
Dcrysis02
Örülök,de remélem újra felhasználják Betrugert ismét főgonosznak.Nem javítani akarok,de állítólag nem onnan fog folytatódni a történet ahol a Doom 3 vagy a RoE befejeződött,ezt már Tom Willits is megerősítette.De lehet azóta fordult a kocka :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...