Doom PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Doom - ezúttal már John Carmack nélkül.

Nézzük, mivel bővül a PlayStation Plus Extra és Premium ebben a hónapban!

A Sony Interactive Entertainment bejelentette a 2023. áprilisi játékait az Extra és Premium előfizetők számára.

Így nézett ki a 2012-es Doom 4

Időről időre felszínre kerül az internet bugyraiban egy-egy új látnivaló a Call of Duty játékmenetére hajazó Doom 4-ről. A Földön játszódó anyagról most egy rövid, de valós koncepciós előzetest mutatunk.

Sean Brennan a Focus Entertainment új vezérigazgatója

A stúdió sajtóközleményben jelentette be, hogy az úriember átszerződött hozzájuk a Bethesdától.

Gameplay felvételek kerültek ki az elkaszált Doom 4-ről

Ugyan a 2016-os DOOM az elkaszált Doom 4 szellemi örököse, azért érdekes lett volna látni a Doom-franchise-t ilyen formában is.

Új Doom II-pályát adott ki John Romero

A Doom egykori dizájnere, John Romero kiadott egy új pályát a klasszikus második részhez. Az így befolyt összeggel szeretné segíteni az ukrán lakosságot, illetve a különböző humanitárius erőfeszítéseket.

Már készülhet a DOOM folytatása?

A Bethesda legújabb álláshirdetése szerint az id Software már gőzerővel dolgozik a DOOM következő epizódján. A stúdió egyelőre a harcrendszer megálmodásához keres szakembert.

Új Quake-játékon dolgozik az id Software?

A fejlesztőcsapat álláshirdetései szerint a stúdió egy olyan projektre keres munkatársakat, ami egy régóta futó, ikonikus FPS-sorozat folytatása lenne. Kizárásos alapon nem lehet másra gondolni, csak a Quake-re!

Switchre is befutott a Doom Slayers Collection

A tegnapi szivárgást követően már nem okozott nagy meglepetést, de a jegyzőkönyv kedvéért azért álljon itt a hír, hogy Nintendo Switchre is megjelent a Doom Slayers Collection - immár a Doom 64-gyel a fedélzeten.

John Romero folytatást készít a Sigilhez

Úgy tűnik, nem alkalmi projekt volt a Doom szellemi örökösének kikiáltott Sigil, John Romero ugyanis folytatást is készít hozzá - ezúttal már Doom 2-alapokon. A dizájner ezenkívül a Quake-et is kezelésbe venné.

VR-játékon dolgozik az id Software

Hivatalos bejelentés még nincs, de az ausztrál korhatár-besorolásokért felelős szervezet honlapján felbukkant értékelés szerint újabb VR-játék készül az id Software-nél. Azon sem lepődnénk meg, ha egy újabb DOOM-ról lenne szó.