Készül a Naruto: Ultimate Ninja negyedik része

  • Írta: gab94
  • 2009. január 17.
  • Hír
Link másolása
Csak márciusig kell várni, és Észak-Amerikában piacra dobják a Naruto: Ultimate Ninja negyedik részét, amely története már a Shippuden mellékágon alapszik.
Csak márciusig kell várni, és Észak-Amerikában piacra dobják a Naruto: Ultimate Ninja negyedik részét, amely története már a Shippuden mellékágon alapszik.



Az új részt ismét a CyberConnect2 készíti, s ahogy előző munkáikat is láttuk, a minőséggel nem lesz problémánk. Az Ultimate Ninja 4 is több játékmóddal várja a rajongókat: a Master mód során új karaktereket szerezhetünk meg magunknak, akikkel a Free Battle módban harcolhatunk, a Story mód pedig értelemszerűen lehetővé teszi, hogy végigizguljuk Naruto és barátai kalandjait. A játék 52 játszható karaktert tartalmaz, s kizárólag PS2 konzolra fog megjelenni.
16.
16.
gab94
Igen igaz hogy japánban megjelent...DE ez a játék fele ilyen fele olyan, kicsit van benne az Accel-ből és van benne az Accel2-ből. Utánajártam...és nem Gaara haláláig fog tartani..:) Hanem egy kicsit tovább, ott ér véget hogy Narutoék megtalálják Sasuke-t...onnan lehet rájönni ezekre...hogy a Naruto Accel 2-nek majdnem ugyanaz a Trailer-je mint a Naruto UN4-nek, szóval egyértelmű hogy nem nagyon fognak foglalkozni az Accel 1-el. Az Accel 2 tartalmazza a Story mode-ot...és az Accel 2-be lehet Sasuke-bal is menni...Tutilerövidítik egy kicsit...de szerintem nagyon élvezhető lesz, HAJRÁ CYBERCONNECT2! :D
15.
15.
IceColdKillah
Igazad van Batri. Ha a történetet vesszük akkor tényleg mindenki előfordul a Ninja Stormban. DE nem mindenki választható. Pl: Asuma vagy Anko. Állítólag őket csak support-nak lehet választani, presze miután letöltötted a kieget a PS Store-ról. Szal ennyit a Ninja Stormról.
14.
14.
Spaceghost
19: Sima 1 rétegü DVD-n van rajta a japcsi verzio is az angol is azon fog jönni. Nem kell ezt túltárgyalni 1 dvd sok karakter így fog kinézni stb. :)
13.
13.
zuzo1
7:azért mert sz@rt se érek az emuátorral a ps-t is ki chipelném, bár elég olcsók rá a gamek egy kettőt tálán megveszek ha nincs más út!!
12.
12.
Spaceghost
A játék japánban már megjelent régóta. Van már második része is és 1 dvd-n van rajta. Nekem meg is van a japán verzio. Shippuuden storyja van rajta. Azért most jelentették be mert most készült el a lokalizáció. Nem tudom miért ámul bámul mindenki csak utána kell járni picit. :) Szerintem semmi hihetetlen nincs abban hogy 1 dvd-re ráfér 52 karakter. Előttem lévő hozzászóló már írta hogy a DBZ-ben több karakter volt és mivel cell shaderes a grafika naná hogy szépet tudnak kihozni. Ja és mivel ez az első rész ezért valószinü lokalizálják majd a 2. shippuuden játékot is ami japánban már kijött tavaly. Egyéb kérdés?
11.
11.
Batri
15: mert ez az angol változat...japánban mint mondottam már 2006karácsonyán megjelent..2007 végén pedig a második része szal nemkicsit levannak maradva a forditók

és Ps3ra az Ultimate Ninja Storm van, ez rögtön angolul is kijött, és egy jópont a fejlesztőknek, mert van válaszható hang, uncsimmal természetesen japánra tettük :)
10.
10.
Batri
váááh no comment...

ez a játék már 2006végén megjelent...és 1 dvd az egész...nem a mostani shipu részeket dolgozza fel, hanem naruto visszatértétől gaara haláláig...az Accel 2(eztis már párszor végigtoltam) pedig a második naruto vs sasuke-ig megy...

am a játék teljes japán neve Naruto Shippuuden Narutimate Accel..beirjátok youtube-ba ezernyi gameplay van róla, akár a második részéről is
9.
9.
gab94
8: Szerintem úgy oldják meg hogy nem 1 DVD-s játékot csinálnak...csinálnak legalább 2-őt,3-at...mert ilyen grafikát, ennyi karaktert...stb. belesűríteni nem lehet...szóval tuti lesz 2 DVD...szerintem!
8.
8.
Micro Face
Hát igen, abból a 40-50 shipus részből amit most feldolgoztak nem tudnak 52 szereplőt összeszedni. Biztos lesznek benne régi hapekok is.
7.
7.
Batri
A storm-ban mindenki benne van akinek benne kell lenni...Naruto-tól kezdve itachi-ig...és az alap story-ból nemtudnak összeszedni 52 szereplőt...de az Accel(ennek a játéknak a japán neve) a Shiput dolgozza fel, szal benne vannak a shipus és az alap karakterek is
6.
6.
IceColdKillah
5: Ismerem a történetet, már MINDEN Narutot láttam, de mégis felteszem a kérdést hogy azt az 52 karit hogy a ménkübe tudták rárakni ilyen grafikával egy sima egyszerű DVD-re!!!!!!!! Ennyi erővel a ps3-as Ninja Stormban mindenki benne lenne....25GB-nál már ezt várná az ember nem???
5.
5.
zuzo1
4.
4.
Batri
1: ezt biza nem fogod látni box-on

2: jaja...én már 3szor végigtoltam

3: mi bajod japánnal?

4: ha ismernéd a történetet, nem kérdeznél ilyeneket -.-
3.
3.
IceColdKillah
52 karakter??????????? A ps3-as Ninja Stormban nincs ennyi karakter!!!! Ne mondjátok hogy egy sima DVD-re több férne mint egy 25 Gigás Blue-ray disc-re. Ezt egész egyszerűen nem tudom felfogni. (HD grafika ide vagy oda)
1.
1.
tyler001
OMFG ezz kiba nagy leessz :D ááá :D most jóljárnak a ps2-sök :D remélem azér meggondojlák a készitök magukat és tolják majd 360ra is...ámen :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...