Fable 2: Knothole Island gameplay jelenetek

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 17.
  • Videó
Link másolása
A Lionhead által fejlesztett Fable 2 letölthető tartalma, a Knothole Island már négy napja elérhető, ám aki még nem szerezte be, az most kedvet kaphat hozzá.
A Lionhead által fejlesztett Fable 2 letölthető tartalma, a Knothole Island már négy napja elérhető, ám aki még nem szerezte be, az most kedvet kaphat hozzá.


A Knothole Island egy teljesen új szigetet tár a játékosok elé, ahol kedvükre kalandozhatnak, harcolhatnak az új ellenfelekkel és találkozhatnak régi ismerősökkel. A DLC már napok óta elérhető az Xbox Live hálózatán keresztül 800 Microsoft pont fejében, ám aki még nem szerezte meg, az most kedvet kaphat hozzá a fejlesztők által készített gameplay jelenetek alapján.
7.
7.
BTi
nem tudjatok h hol lehet beszerezni ezt a DLC t ... marmint h flashelt box , nincs live ...es nem csak ezt hanem ha kijon a GTA the lost and...DLC :P ha tudtok valamit akkor elore is kosz ;)
5.
5.
Tokodboy
#4

Jah én ius azt hittem tökre megörültm neki.....

Nem, lehet, csak Lugaskőn megjelenik egy fószer a kikötőben egy tengeralatjáróval, elmonjda, hogy milyen fasza hely nothole szigete, és ad egy két cuccot,: csizmát, szemüveget, kesztyűt, megy még valamit... jah könyvet... és ha el akarsz utazni szépen kiírja hogy 800 pontba kerűll....

remélem felkerül valahol a bnetre aztán szépem leszedem:P:D
4.
4.
Slik
Király de hogyan lehet Microsoft Pintokat szerezni? Csak venni lehet? :S
3.
3.
Tokodboy
letöltöttem a kipróbálható verziójá, de úgy nem lehet elutazni a szigetre ahhoz bizony meg kell venni, marha jó lehet, viszont a magyar felíratott eddig még nem támogatja:(

Úgy meg nem akarok érte fizetni:P
2.
2.
Tokodboy
ezt a kiegészítőt nem lehet valami torrent oldalról lekapni?
1.
1.
szuki
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...