Nem lesz demó a Keresztapa új részéhez

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 17.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan befejeződnek a The Godfather II munkálatai, a fejlesztők pedig az utolsó információikat osztják meg a sajtóval - ilyen infócsokor a mai szösszenet is.
Hamarosan befejeződnek a The Godfather II munkálatai, a fejlesztők pedig az utolsó információikat osztják meg a sajtóval - ilyen infócsokor a mai szösszenet is.



Hunter Smith producer árulta el, hogy hamarosan befejezik a játék fejlesztését, most már a csapat egy része a későbbi DLC-n dolgozik. Nem tudni egyelőre, hogy mit kapunk majd a letölthető kiegészítőben, az első rész után új fegyverek és küldetések jártak bónuszként - ezúttal mondjuk szívesen fogadnánk idővel egy-egy új tagot is csapatunkba, hiszen a Keresztapa 2-ben kiemelt szerepet kap a taktikázás, s az, hogy ki mit csinál majd a küldetések során. Ugyanakkor két rossz hírt is kaptunk: az EA Redwood nem tervez játszható demót a játékhoz, továbbá nagyon valószínű, hogy Wii-s változatot sem készítenek majd a február végi megjelenés után.
14.
14.
G Logan
A faszt szar nézétek meg a gamespot -on a gameplayt a grafika se szar , na de a kombok minden honan vér folyik a kamerárol is , az a bézbol ütös jelenet is ahogy a torkán le nyomja.... uhh nálam tuti vétel.
13.
13.
aBen
20: Én pár napja raktam fel az 1-et...eddig bíztató, főleg ez a BlackHand-ezés. :D
12.
12.
TargetCJ
Nem túl biztató, hogy demót se mernek kiadni... Az első elb***ott rész után megmutathatnák, hogy változott-e valamit, kevés olyan szarral játszottam mint amilyen az első rész volt.
11.
11.
Slik
lol a 2 retegu lesz 450FT, nekem is van rengetek eredeti jatekom, de a szennyekre nem koltok csak ugy :)
10.
10.
Oroszi János
letötöm isohuntro ha megjelen azt ha szar ak jó lessz bözsikenéninek... :D
6.
6.
ps3
egy olyan stílusú játék mint ez és a gta még jo hogy nem ad ki demot.Vagy hogy gondoltátok?20 négyzetmétert lezárnak aztán lopj két kocsit,meg egy motort??XDXD
5.
5.
tjames
#6: Grat warezhuszár. (mondjuk nekem sem érne többet mint 450,- csak épp nem warezolom a játékaim)

Én a múltkori képek alapján szerintem ezt kihagyom. Nagyon nagy játékmenetének kéne lennie ahhoz hogy megvételére szánjam el magam.
4.
4.
fojesz
Hú, de jó lehet neked. :)
3.
3.
Slik
Nekem meglesz mind2 de asszem ez csak 450FT-omba fog kerulni :)
2.
2.
fojesz
Szerintem nem zárja ki egymást a két játék megvétele, miután legalább fél év van a megjelenésük között.
1.
1.
suti_88
javaslom mindenki várjam meg a magyar magazinok illetve a nemzetközi, főként GameTrailers videótesztjét..és mutassuk meg az EA-nak, hogy akárhogy is próbálkoznak, minket nem lehet palira venni...velünk akarnak szóürakozni ecsém...nem vesszük meg a játékotok...csődbe mentek, ugy kell nektek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...