Már készül a harmadik America's Army

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Készül az amerikai hadsereg által fejlesztett FPS legújabb, harmadik része. Az America's Army az idei év végén jelenik meg, s állítólag még jobb lesz, mint elődje.
Készül az amerikai hadsereg által fejlesztett FPS legújabb, harmadik része. Az America's Army az idei év végén jelenik meg, s állítólag még jobb lesz, mint elődje.

Az America's Army bemutatja a katonai életet, a játékos megtapasztalja a kiképzés és a harcok keménységét, megismerheti a katonai karrierben való előretörés lehetőségeit, továbbá találkozhat a sereg legújabb fegyvereivel, felszereléseivel és egyéb kütyüivel. Mindez egy többjátékos módra kihegyezett FPS-játékon keresztül kerül bemutatásra, melynek lelke a harmadik generációs Unreal engine lesz. Ha pedig megtetszett, elmehetsz katonának: egy hadsereg által finanszírozott fejlesztésnek ugye nyilván a burkolt népszerűsítés a célja.
4.
4.
pstomi
idáig 1 rész volt csak és mindig azt patchelték.
2.
2.
OldM4n
Jajj, de jó, akkor a világ önkéntes rendőre a géptermekben keresi tovább a potenciális gyilkosokat. - A reklám némileg korszerűsített formában! - Jöjjön az amerikai hadseregbe! Járja be a világot, ismerkedjen meg érdekes emberekkel, és ölje meg őket! (Az eredeti talán Marcus Aureliustól származik. Persze, lehet hogy valamelyik caesar volt, és én szenilis vagyok, cca bő 20 éve tanultam utoljára ilyesmit.)
1.
1.
Glek
Hát én sokat játszottam vele, de szvsz a Project Reality úgy kenterbe veri mint annak a rendje. :) Ha én az amicsk helyében lennék, akkor hagynám dolgozni a programozóikat a kormányrendszereken, majd szaftos pénzekért felbérelném a PR készítőit, olyan mélyen még csak a pénztárcába se kéne nyúlni, hisz modderek :D. Mondjuk egy Tomahawk árából megvennék egy motort, és máris özönlene a sok újonc a toborzóirodákba. :) Ohh ha az innovációtlanság fájna... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...