Drake már most népszerűbb Lara Croftnál?

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Megkérdőjelezhető kijelentést tett az Uncharted-sorozat egyik fejlesztője: szerinte a játék főhőse, Drake már most népszerűbb a Tomb Raider Lara Croftjánál.
Megkérdőjelezhető kijelentést tett az Uncharted-sorozat egyik fejlesztője: szerinte a játék főhőse, Drake már most népszerűbb a Tomb Raider Lara Croftjánál.

Ugrás a galériához

Bruce Straley a CVG provokatív kérdésére válaszolta, hogy a rajongók, a sajtó és a fórumok szerint Drake rendkívül népszerű karakter, s simán felveheti a versenyt Lara Crofttal. "Honnan tudjátok, hogy már most nem népszerűbb, mint Lara?" - így Straley. Elmondása szerint a karakter létrehozása során arra törekedtek, hogy Drake ne csupán videójáték ikon legyen, hanem akár egy jó film hőseként is el tudjuk képzelni. Az egyébként erősen Tomb Raiderre hajazó Uncharted főszereplője ellen viszont mégis van egy tuti biztos érvünk: a játékosok többsége még mindig férfi, s nagy valószínűséggel mindegyikük a gyengébbik nem - igen csinos - képviselőjét választaná, ha dönteni kellene.

30.
30.
Szlacika
Sztem Lara jobb...már csak azért mert az Uncharted-nek csak 2 része van(tudtommal),viszont a Tomb Raider már régóta meg tudtja mutatni mire képes....szal ha ő is ugyanannyiit tud mutatni mármint Drake akkor az már valami...
29.
29.
enalevi
hogy johet szembol ha en vagyok ott az elso?????

28.
28.
enalevi
en mar vegig jatszottam ezt is es azt is.egyik jatekban sincs min gondolkodni,csak menni elore.meg azon se hogy jobra vagy balra menjek.a drakben nagyon idegesito,hogy bejutok egy terembe vagy egy titkos szobaba ahol mar ezer meg ezre eve nem jart senki es a fegyveres ellenseg meg szembol jon.
25.
25.
Bloodrose
Én ismerek egy Drake nevű játékkaraktert, csak az egy kacsa, és PC-n szerepelt...
24.
24.
Leon
Amikor először játszottam Uncharteddel, rögtön verte Lara babát Drake bácsi. Abból a kevés Tömbradírból, amivel játszottam, nem sok derült ki Lara jelleméből. Drake a király.
23.
23.
adam0527
megnézném lara-t és drake-t egy játékban v filmben.

de lehet h nem lenne jó.



22.
22.
G Logan
Nathan Drake nek hivják és itt gondolom playstationra gondoltak ugyan is a kocka Larak a psx lett nagyon népszerü.
21.
21.
Bins
"Drake igen népszerű karakter" hát igen ps3-on biztos....

de azért sztem még mindíg ott az xbox, xbox360, PC, meg a mozi, a tv meg még a telefonokra is van. mindez mióta? 1998? uncharted mióta van? 2008? 2007? nem azért de itt sztem csak ez a csávó akart valami nagyot mondani és már rájöhetett hogy milyen butaságokat beszélt....mondjuk ettől a "beszólástól" lehet megugrott az ismerettsége Drake-nek...:D Am van teljes neve is? vagy csak drake aki lenyomta lara croftot?
20.
20.
G Logan
Uristen hogy irtam elnézést de északás voltam és most kelltem.
19.
19.
G Logan
Emlékeszem a sok nyomira régen meg az elsö TR re is élveszletek a kocka segu Larára. Én inkább nökel inkább életben játszok.
18.
18.
manu75
17: a játék nagyon jó, szerintem egyik legjobb ami megjelent PS3-ra, remélem a 2. része is hasonló lesz, aki teheti próbálja ki



20: ha valamit nem ismerünk nem kell kommentelni!



A népszerűség meg mindegy, ha hasonló jó játékokat kapunk.
17.
17.
Pain
Na azért, hogy azt a nevet, hogy Drake ne mondja már senki, hogy nem hallotta... Sir Francis Drake-ről mindenkinek hallani kellett...:D Az igaz, hogy ő nem a játék főhőse Drake, hanem valami rokona xD Amugy az Uncharted sztem is jobb játék lett, mint a Tomb Raider. Drake stílusa pedig magasan veri Lara-ét! Meg ugye nem a játékra verem, szal nem igazán hat meg, hogy nő vagy férfi a szereplő! Amelyiknek jobb a stílusa, jobb szövegeket nyomat az viszi a pálmát!
14.
14.
westZsolt
Lara azért régebb óta "kincs vadász" :D DE DRAKE-is szimpatikus hapsi, de én a Ciocikre meg a ..-ra bukokk :P
13.
13.
ATi0021
Az Unchartedről már hallottam, de erről a srácról még soha. Szerintem ez az egész csak egy hírverés a játéknak. Amúgy üres duma. Ha választani kéne Lara Croft választanám.
12.
12.
koffein
13:de most mär äterzed mire kellenek a több magos procik?
11.
11.
DanThomas
Lara ha többet beszélne, és nem csak hidegen vagy épp "elszórakozva szegény prédával" ( :) ) tenné, szimpatikusabb lenne, azaz ha nem nézzük a nemüket, Drake simán lehagyja Larát. maga a játék is jobb szerintem. lehetne Uncharted 3 Drake női megfelelőjével, na akkor Lara baülne a sarokba, és ott sírdogálna tovább...
10.
10.
gerappa
Na igen... De ez talán azért van, mert Lara Drake anyja is lehetne. Meg azért mert Lara a PC-s játékipar fényes korszakát nemesbítette. :) Az hogy konzolon is csábított bájaival, csak növelte rajongótáborát. A filmes adaptációk (még ha nem is sikerültek olyan fantasztikusan) a játékokat sosem látott faszik szívébe is belopta magát.

Az hogy Drake csak 1 éve ugrott be a köztudatba és csak a Sony masináját szereti nem jelenti azt hogy nem fogja meghódítani a világot.

Most Larát többen ismerik, ez tény.
9.
9.
Harkat
Én még nem is hallotam ezt a nevet hogy Drake. Játékról is vagy egy hónapja ha halotam , de mivel PS 3-as gondolom nem fogok játszani vele sose (bár tényleg jónak tűnik). Amúgy ez a játék is ilyen ugrálós, mászkálós, lövöldözős mint TR?
8.
8.
felegyi
Csak hogy most nem a TR-ől vagy az Unchartedről van szó hanem a szereplőkről! Lara-t mindenki ismeri, Draket meg csak az akinek van PS3-a. Aki azt állítja hogy igenis ismeri pedig nem játszott a játékkal hát akkor az csak a levegőbe beszél...
7.
7.
gerappa
Szerintem ha választani kéne hogy uncharted vagy tomb raider, az előbbit választanám. Mert sokkal jobban magával ragadt mint a legutóbbi TR játék. Leszarom hogy punci mászkál a TV-n vagy faszi. Úgysem tudja bekapni a brét, úgyhogy ezen álláspontom szerint már csak a történet, az akció és a játék kivitelezése számít. Ezekben márpedig jobb Drake meséje. Legalábbis az első rész.
5.
5.
Bins
#4 ezt szinte szóról szóra leírhattam volna!:D én se tudom ki ez a csávó se azt hogy ki az aki azt állította hogy népszerűbb mint Lara.. Meg ez a játék am nem is multiplatform akkor már alapból nem hogy nem ismerem nem is fogom megismerni és nem is akarom mert én maradok az xboxnál meg a pc-nél....
5.
5.
suti_88
csaj vagy férfi tök mindegy, nem ez számít....hanem a játék...a cod-ban sincsenek csajok, a GOW meg főleg nem "finom" játék...szal igenis szeressük a férfias, tökös stuffokat
4.
4.
OldM4n
Larának a teljes élettörténetét ismerjük, kezdve anyukája apukája elvesztésétől, a kosárméretéig, nagyjából mindent. Anyám soha nem játszott gépen, (be sem tudja kapcsolni) mégis tudja ki az a Lara Croft. Én nagyon old gamer vagyok, és fogalmam sincs, ki a tököm az a drake. (sic!) És nem is nagyon érdekel...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...