Tomb Raider: Anniversary

Az első két Tomb Raider-epizód feldolgozása egy csomagban PC-re, PS2-re és PSP-re.
1659160800

Úgy tűnik, annyi az új Tomb Raider-filmnek, Alicia Vikander nem lesz többet Lara Croft

Nem is olyan rég még arról számoltunk be, hogy bár a következő Tomb Raider-film sorsa bizonytalanná vált, Alicia Vikander alapvetően bizakodóan várja a jövőt. Most újabb fejlemények érkeztek - és nem éppen jók.
1658230320

Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz az új Tomb Raider-filmmel

Erről Alicia Vikander, a Lara Croftot legutóbb megformáló színésznő beszélt egy interjúban. A hölgy szerint az MGM felvásárlása miatt leállt a projekt, és várják, hogy újra zöld utat kapjanak a munkálatok.
1651682040

Kiderült, hogy állnak a Tomb Raider-sorozat eladásai

A hét legfontosabb híre volt, hogy az Embracer Group felvásárolta a Square Enix nyugati stúdióit, ennek kapcsán tudtuk meg azt is, hogy pontosan hogy állnak most a Tomb Raider-sorozat eladásai.
1651479300

Breaking: a Square Enix több stúdióját is átveszi az Embracer Group

Ez az év a nagy felvásárlások éve, és íme, az újabb nagy bejelentés: a THQ Nordicot és a Gearboxot is magába foglaló Embracer Group bejelentette, hogy a Square Enix több stúdióját és számos címét megveszi.
1611903600

Egyesítenék a Tomb Raider-idővonalakat a készítők

A Crystal Dynamics már javában dolgozik a Tomb Raider-sorozat jövőjén, és bár egy darabig ne várjunk bejelentést tőlük, azt már most elárulták a srácok: a jövőben egyesítenék a klasszikus sorozat és a rebootolt trilógia idővonalait.
1594548000

Brutális Tomb Raider-kollekció érkezhet hamarosan

Egy igencsak beszédes kép került fel az internetre, ami arról árulkodik, hogy Lara Croft egy generációkon átívelő játékkollekciót kaphat még az idei nyár végén. A kiadó már a címet is levédette.
1578409200

Bélyegre kerülnek a leghíresebb brit játékok

Valószínűleg nem sok olvasónk rendelkezik saját bélyeggyűjteménnyel, de az Egyesült Királyság postaszolgálatának új kezdeményezése akkor is megér egy misét. A hónap végén bélyegre kerül többek közt Lara Croft, a Worms és az Elite is.
1489680000

Veszett jól néz ki a Tomb Raider 2-remake

A Tomb Raider: The Dagger Of Xian című egyemberes projektről először tavaly áprilisban lehetett hallani, a munkálatokért felelős Nicobass pedig most jutott el oda, hogy mutasson némi gameplayt.
1469002620

Videó: múltidézés Lara Crofttal

A tegnapi bejelentés mellé érkezett egy hosszabb videó, amiben nemcsak a Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration kiadása villantja meg magát, de az elmúlt húsz év összes Tomb Raider-játéka is. Múltidézés következik.
1467975600

2018-ban jön az új Tomb Raider-film

Bár sokáig azt pletykálták, hogy akár már jövőre láthatjuk az új Tomb Raider-filmet, a Warner Bros. most bejelentette, hogy pontosan mikor is kerül a mozikba a rebootolt cím.