Premier képek a Terminator Salvation játékból

  • Írta: Daks
  • 2009. január 23.
  • Képek
Link másolása
Befutottak az első screenshotok az idén nyáron mozikba kerülő Terminator Salvation játékváltozatából. A galériánkban összesen 11 új kép landolt.
Befutottak az első screenshotok az idén nyáron mozikba kerülő Terminator Salvation játékváltozatából. A galériánkban összesen 11 új kép landolt.

A játék a Ghost Recon: Advanced Warfighter PC-s változatát, a Bandits: Phoenix Rising és a Wanted: Weapons of Fate címeket jegyző svéd Grin csapatnál készül PS2-re, Playstation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint Nintendo Wii-re. Apró érdekesség, hogy a második és a harmadik mozit összekötő sorozatot, a Sarah Connor Krónikákat az RTL Klub is műsorra tűzte, így idén giga dózist kapunk majd gépemberekből. A Terminator Salvation: The Videogame megjelenése 2009. május 22-én, a film mozipremierjével egy időben lesz esedékes.

Ugrás a galériához

18.
18.
wargapityu
ez mind nem szép és nem jó :), na de hol van benne pl egy db T888 as? vagy akármi? legalább egy olyan képet betehettek volna, de ez kb olyan mint a sok évvel ezelőtti terminator játék ami szintén sajnos nem nagy szám. pedig a sztoriból sokat ki lehetne hozni...
17.
17.
OldM4n
OP: Szerintem ez már a kész grafika. :)) Láttad a T3-t? Én igen... ezért aztán nem is bízom JÓ Terminator játékban. Pedig az alaptörténet sikít a játékban való megvalósítás után. Csak amíg nem profik csinálják rengeteg pénzből, határidő nélkül, addig ilyet kapunk, és örülhetünk, hogy ha van valami egyáltalán.

Sternikern! A Skynet hadat üzent az árnyékoknak is, mert oda bújnak a lázadók a HK-k és a Fejvadászok elől. Igazán tudhatnád.. :)))



Annyira de annyira szeretnék egy TPS-t a Pusztítás Démonából (könyv, Terminator a középkorban)... film nem kell, azt is elb..sznák.
16.
16.
Optimus Prime
Azért a kezdeti fázisban én nem bíznék a grafika miatt. Nincs rá fél évük hogy befejezzék, becsomagolják, szétszórják és nyomassák a reklám hadjáratot. A játéknak minimum béta fázisban kell lennie.
15.
15.
fojesz
17: ez a sok szemcse simán lehet amiatt is, hogy a nagyfelbontású képet "összehúzták" picire
14.
14.
dannyone
:Degyetértek,elég pixel háború a képek:D.a sorozatról meg annyit,már 2 seasont végignéztem és hát elég vicc:D,olyanok vannak benne hogy a terminator csaj aki connor-al van mellette fekszik az ágyban és az élet nagy rejtelmeiről beszélnek.LOL.az első season perfect.a második vicc.ha valakit érdekel torrenten megtalálja.nemakarok itt nagyon torrentet reklámozni.waitin' for this game
13.
13.
LnB
egy kis él és textúrasimítás ráférnw
12.
12.
Jery
He he hu dejo nekem pont akkor van a szulinapom 2009. május 22-én!

Jol ossze hoztak a megjelenest.
11.
11.
Malackutya
Ebben a Terminator epizódban,John Connort Cristian Bale fogja játszani(Batman kezdődik,Batman sötét lovag,Equlibrium) Eléggé jó szinész,bár nemhiszem hogy beillene John-nak.Majd kiderül.A grafikárol meg annyit hogy még eléggé kezdeti fázisban lehet a fejlesztés,korai még leszolni a játékot.
10.
10.
sTERNKERN
Csak nekem hiányoznak az árnyékok ezekről a képekről? :-
9.
9.
wildláma
nekem tetszik! Már csak azért mert co-op lesz benne!
8.
8.
Optimus Prime
Hát... ezek a képek siralmasak. Sok helyen 2D-s a grafika. :S A főhős meg mintha valami plasztik baba lenne. Nagyjából olyan mintha a TF Game lenne, csak Terminator skinnel. Biztos van egy külön engine erre, amire az összes film adaptációs játék épül.

A TSCC híre honnan? :) Ez jó hír, bár én már láttam és félek a szinkrontól. Ámde, aki nem ismeri és nagyon fájt neki a T3, annak tutira nagy kedvenc lesz.
7.
7.
McDuff
7: én is ezt figyeltem...azaz érzésem h ez is 1 oan játék lesz amit bármien más névvel el lehet majd adni...nem naon bánom,nem hiszek a jo filmadaptációs játékokban,eddig csak a king kong teccett anno,de az meg rövid volt de legalább nagyjábol követte a filmet és élvezetes is volt!ennél már eleve az gyanús h vmi noname katonával kell menni 1 terminator 4 "szerű" világban,am meg a filmhez köze nem lesz az 100...még sztem john connort se fogjuk benne látni meganimálva v vmi...
6.
6.
Csokis
#7: Te mit nézel? :S Ott vannak a terminátorok. Pl. az alsó blokk első sor 3. képén a lépcső alatt van egy. De három másik képen meg a Moto-Terminator található, stb.
5.
5.
Slik
lol 1 képen sincs 1 Terminátor se :D
4.
4.
Scoo
Egyelőre ne törjünk pálcát felette. nagyon kétesélyes, hogy milyen lesz a játék. Mindenesetre a játék téma nagyon hálás. Könnyen lehetne belőle egy igazán jó játékot készíteni.
3.
3.
tjames
Ezen képek alapján egészen jónak tűnik. Én is szkeptikus vagyok a filmadaptált játékokkal szemben, de ne legyen igazam. A képek mindenesetre jók!
1.
1.
wolf15
Hát...nem várok vmi sokat tőle.De a képek alapján nem bejövős.Majd ha kipróbáltam,akkor talán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...