Terminator Salvation

Az azonos című Terminator film alapján készült akciójáték, Victor Kubicek és Derek Anderson ex-Disney fejesek új játékfejlesztő stúdiójától.
Típus: Akció, Robotos

Parkolópályára tették a Terminátort

Noha az eredeti tervek szerint a legutóbbi Terminátor-film vezette volna fel a cím méretes univerzumbővítését, úgy néz ki, a Paramount már letett minderről, és parkolópályára tette a sorozatot.

Új trailert kapott a Terminator Genisys

Bizonytalan időközönként jelentkező Cooltúra rovatunk főszereplője ezúttal az új Terminator-film, amely az imént megkapta a legújabb előzetesét. Ha eddig zavarosnak tűnt a sztori, ez a trailer sem segít majd rajtad...

Blog: A legjobb TPS játékok - 2007-2014

A láthatóan komoly munkával és odaadással készült bejegyzésben FrankBlack az elmúlt hét év legemlékezetesebb hátulnézetes játékairól ír, számos címről osztja meg saját és felesége tapasztalatait.

A Sony szeretné a Terminator jogokat

Az eredeti tulajdonos, a Halcyon Group szép lassan csődbe megy, így eladják, ami még a háznál maradt. A Sony különösen érdekelt a Terminátorban.

Hazai eladási toplista - tarolt a Halo 3: ODST

Még a Need for Speed: Shiftet is legyűrte a Halo 3: ODST, az előrendelői akciók révén pedig a Ninety Nine Nights és a Kingdom Under Fire eladásai is fellendültek.

Bajban a Bionic Commando készítői

A svéd GRIN ugyan több, mint egy évtized múltra tekint vissza, egészen a Ghost Recon: Advanced Warfighter megjelenéséig nem nagyon ismertük a nevét.

E3 2009: Giga galéria összeállítás a második napról

A Nintendo galériája után most jöjjenek a PC-s és nagykonzolos címek. Annyi van, hogy már az is egy külön program, hogy az ember végigolvassa a neveket!

Terminator Salvation

Los Angeles, 2016. Az Ítélet Napját követő nukleáris háború egész városokat törölt el a Föld felszínéről, az öntudatra ébredt Skynet gyilkos robotserege pedig azóta portyázik az utcákon, hogy felkutassa és megölje a túlélőket. A világ romokban, az emberiség kisebb táborokba tömörülve a föld alá kényszerült, az ellenállás pedig bár kitart, a fellázadt gépek elleni háborúban azonban esély sincs a győzelemre.

Visszahívják a hibás Terminator játékokat

Az Evolved Games bejelentette, hogy visszahívják a betegeskedő telepítővel rendelkező PC-s Terminator Salvation játékokat, működő verzióra cserélve őket.

A hét játékai - értékelések és érdekességek

Befutottak az első komoly értékelések a hét legjobban várt játékairól, az UFC 2009-ről, a Terminator Salvationről, a Punch-Outról és a Bionic Commandoról.