Késni fog a The Sims harmadik része?

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 26.
  • Pletyka
Link másolása
Az EA gondozásában készülő The Sims 3 nem biztos, hogy tartani tudja az eredeti megjelenési dátumot, egy esetleges késés is elképzelhető.
Az EA gondozásában készülő The Sims 3 nem biztos, hogy tartani tudja az eredeti megjelenési dátumot, egy esetleges késés is elképzelhető.

Ugrás a galériához

Az Electronic Arts egyik legjobban jövedelmező sorozata a The Sims, s megannyi kiegészítője. A Maxis által fejlesztett harmadik résznek február 20-án kellene megjelenni, ám felröppentek olyan pletykák, miszerint késni fog az új epizód. Egyes külföldi áruházak már csak 2009 első felét jelölik meg esetleges dátumnak, ám az Amazon még tartja magát az eredeti időponthoz. Az EA fejese, John Riccitello elárulta, hogy a jelenlegi fázisban is már nagyszerűen néz ki a játék, ám az a legfontosabb, hogy a játékosok elé is egy megfelelő minőségű alkotás kerüljön.
23.
23.
gofry
Az oké hogy vagy késik vagy nem, de vajon milyen gépen fog menni?!Tehát a játéknak vajon a gépigénye milyen magas lessz?
22.
22.
dareal
ja, képet ne kérjétek, mert azzal még megsérteném iciny-piciny jogait. :)
21.
21.
dareal
veny, tudod az a poén, hogy az irományoddal nem éred el azt, amit szeretnél. speciel nálam azt érted el, hogy a kollégáimmal együtt röhögtünk egy jót, majd fogtuk a fejünket, hogy hogy lehet ennyire kretén valaki, valamint fájlaltuk, hogy részben Te képviseled a következő generációt (vagy degenerációt?). majd rájöttünk, hogy csúnya dolog, hogy egy beteg embert kinevettünk.



24: veny asszem még csak 13, van is róla egy kép, igen mókás :)

20.
20.
Neptunusz
akit nem érdekel e játék ne írjon ide :P egyébként úgy halottam még márciuanál is később fog megjelenni
18.
18.
hunlord
22: szép volt, így aztán kiálltál a magad igaza mellett, ráadásul észérvekkel támasztottad alá.... :)
15.
15.
dareal
19 jó hülye vagy, mit ne mondjak. ha napi 1 max 2 órát játszom, nem mindegy, hogy mivel teszem? lehet az passziánsz is, sims is vagy bármi.

gondolom te többet játszol naponta, mint én. innentől kezdve lényegtelen, hogy mivel játszom, mert mégis te töltesz többet játékkal (ahelyett, hogy egy alapvető helyesírást tudnál magadévá)
13.
13.
dareal
15 egy sandbox játék esetében (a sims meg a sandboxok sandboxa) csúnya is, ha vége van.
12.
12.
dareal
16 azért a modokkal a mai napig igen sok tartalmat lehet a játékba tenni, ez a sims 3 esetén sem lesz máshogy (egyik cimbivel imádjuk a simset, állandóan moddoljuk. a jelenlegi sims 2-m több mint 20 giga (modthesims2.com és a többi rulz :)))
11.
11.
Toodmayne
15: azért van szükség harmadik részre mert a második már unalmas és elavult. Szükség van az újításra. Mellesleg amiket olvastam róla egy próbát mindenképpen megér... így hogy már nem arról szól h elmész enni aztán wc aztán munka alvás kaja wc..... valószínűleg kevésbé lesz monoton. Bár akinek eddig se tetszett a sims annak kétlem h a 3. rész által megváltozna a véleménye. De mindenképpen más lesz mint a második.
10.
10.
StriciMacko
Elcserelnem Sims 3 c. jatekom megjelenesi datumat a Duke Nukem Forever megjelenesi datumara. Alulirott: Will Wright. Egyaltalan mi a celja egy celtalan jatek 3. epizodjanak? nem beszelve a megannyi kiegeszitorol? Se az elso, se a masodik reszt nem lehet befejezni, akkor minek 3.???
8.
8.
dareal
11: jaja, általában az új epizód alapból tartalmazza azt, amit az előd a kiegekkel tartalmazott (+ egyéb)
7.
7.
Neptunusz
7: Igen ez igaz de ez még nem biztos legalábbis nem publikus de ez már sokkal jobb lesz mint a sims 2 és az összes kiegészítője együttvéve és egy csomó dolog benne lesz ami a 2-ben csak kiegészítpben volt itt szabadon járkálhatsz az utcán töltőképernyő nélkül és bekopoghatsz a szomszédokhoz nem is beszélve az új személyiségpontokról és a Stílus létrehozásáról
6.
6.
TargetCJ
Na kíváncsi vagyok mit adnak hozzá majd lehet rá nézek de csak feketén nekem ez nem ér pénzt.
5.
5.
dareal
én úgy tudom, hogy márc 27 az új dátum.
4.
4.
n_csacsi
tuti jobb lesz :D itt már szélesebb köreik lesznek karaktereinknek :D pl nem csak a házad elé mehetsz ki hanem bejárhatod a várost ahova csináltad a karid :D rem. megmarad a febr. 20-ai dátum :D:D

3.
3.
janos941127
gondolom ebbe is lehet majd modolni a karaktereket pl devil may cry dante vagy naruto meg ezek!?:D mert ha igen ak klassz lessz :D

1.
1.
pjoco
Nahát Sims 3, de minek? xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...