Megan Fox lehet az új Tomb Raider mozi főhőse

  • Írta: Daks
  • 2009. január 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb mozifilm készül a Tomb Raider sorozat alapján, a Lara Croft-ot eddig alakító Angelina Jolie-t azonban Megan Fox, a Transformers sztárja válthatja.
Újabb mozifilm készül a Tomb Raider sorozat alapján, a Lara Croft-ot eddig alakító Angelina Jolie-t azonban Megan Fox, a Transformers sztárja válthatja.

Az EuropaPress nevű spanyol oldal szerint Megan Fox lehet az új Lara Croft. A soron következő Tomb Raider film forgatása 2010-ben kezdődik, a kisasszony alakítását pedig leghamarabb is csak valamikor 2011-ben csodálhatjuk meg. A hírt mellesleg nem erősítette meg senki, ezért egyelőre tessék pletykaként kezelni.

A most 23 éves Megan Fox olyan filmekben szerepelt eddig, mint a Transformers, vagy a Whore, jelenleg pedig a Transformers: Revenge of the Fallen, a Jennifer's Body és az Ironclad című produkciókon dolgozik.
21.
21.
hkjanos
VAÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! xD
19.
19.
NereusLaceee
+Fox kisasszonyról: szerintem nem pont a legjobb választás, láttam filmben is, nem az a Tomb Raider alkat, pláne arcra. (persze mellbőségben sem :P )

Izomzatról nem beszélek: azt simán rá lehet gyúrni a forgatások kezdete előtt.
18.
18.
NereusLaceee
Én láttam mindkét Tomb filmet, plusz majdnem az összes játékot (bár én nem sokat, de bátyám töménytelen mennyiséget játszott velük)

25- hát a misztikus elem kötelező eleme a TR-nek, abból nem az volt a baj hogy sok volt, hanem hogy nem kapott megfelelő megvilágítást... amivel arra szeretnék utalni, hogy a többivel teljesen egyet kell értsek Drat. El kélne egy TR ami nem csak a bemutatóban pörög... és nem kell rajta érenlétet színlelni, csak mert az alul karikázott megjeleníthetőség miatt, húsz év felettieknek élvezhetetlenül gyerekes, de a 8 évesek életen át tartó élménnyel térnek haza.
15.
15.
MT Raze
Kár h ő se illik bele a képbe... am. szentem TR-ből nem kellene filmet csinálni és sose kellett volna. Ah the corporate world...
14.
14.
Optimus Prime
A Tomb Raider filmeket nem Angelina, hanem a pocsék rendezés és az ötlettelen, fantázia szegény forgatókönyv tette tönkre. Habár az igaz, hogy a Crystal Dynamics lopott pár ötletet a filmből és pont ettől lett jó a játék, legalábbis a Legend.

Megan Fox-ról ezek régebbi képek, a ROTF forgatásának kapcsán felszedett pár kilót. Igaz nem implantátumok formájában. Egyébként korábban olyasmit halottam, hogy Wonder Woman szerepére esélyes.
13.
13.
StriciMacko
Nem Angelina Jolie miatt voltak gyengek a TR filmek.. maga a kivitelezes volt bena. Ha valaszt6nek Jolie kisasszony es Megan Fox kozott, inkabb az utobbit valasztanam, Angelina nem ugyanaz az Angelina aki TR1ben domboritott...
12.
12.
Gael
14:te ugy veded vazze,mintha a csajodrol beszelnek,nem beteg ez kicsit?Ki nem allhatom az emlitett "szinesznot",es ez mindig is igy volt.Ja es fenyevekkel jobban nez ki a csajom mint Angelina Jolie,aki egy agyonfogyokurazott,kockafeju,harcsaszaju,guluszemu kielt maca.En igazabol a ferjet sem ertem,ezert hagyta ott a kis Jennyt,tiszta vicc.

A jatekokkal is azota nem jatszom,amiota o csinalja a filmeket.

ertem?
11.
11.
gg01
Naaaaa!!! Szépen beszéljünk a kis Angelináról! Gael sztem örülhetnél ha ebben az életben egy csak hasonló szépségű barátnőd lehetne mint Jolie kisasszony! Szerintem keresve sem lehetne jobb színésznőt találni a szerepre mint Angelina Jolie még így is hogy már kissé eljárt felette az idő!!! Végül is Lara is öregszik nem?! Kár hogy nem ő kapja a szerepet így már fele annyira sem érdekel a film mint eddig:( Na mindegy erről ennyit
10.
10.
Gael
epekedve varom,az a kockafeju Angelina,csak egette a TR filmeket
9.
9.
girgosz
Hagyjuk már ezeket a tob raider filmeket. Olyan szar volt mind2 mint annak a rendje.
8.
8.
lac15
nektek semmilyen csaj se felel meg teljesen?:D

sztem sokan a lelküket odaadnák ha ilyen bnöjük lehetne



am sztem jólenne lara-nak

bár se a játékok se a filmek nem keltették fel igazán az érdeklődésem
7.
7.
IceColdKillah
7: Hát igen van benne valami.... Talán még Kate Beckinsale-t tudnám elképzelni Larának ő volt a főszereplője az Underworld című filmeknek.
6.
6.
koffein
nemsemmi buksza, pörögne rendesen
5.
5.
Dcrysis02
Inkább az Underworld-höz pózoló hölgyet vették volna elő.Igaz annak sincs nagyobb möpszje Fox kisasszonynénál,de legalább hasonlít Larára.Ez nagyon Lindsay Lohant juttatja az eszembe.
4.
4.
felegyi
Nem rossz, mondjuk titikre még kellene gyúrni.
3.
3.
KD
azért egy kicsit ki kell majd tömni a melltartót, és popsira is pakolni egy picit... am kurva szép arca van
2.
2.
elite_hun
1:Az tuti:D Teljesen egyet értek
1.
1.
Rabit Wars
Hu jóféle kis Muffin szerintem jó lenne az új Lara Croftnak :) =)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...