Képek a leállított The Dark Knight játékból

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 28.
  • Videó
Link másolása
Bár a The Dark Knight játékváltozata már sosem készül el, apró vigaszként érkezett tíz darab kép a leállított projektről, melyek bemutatják a játékbeli Gotham City-t.
Bár a The Dark Knight játékváltozata már sosem készül el, apró vigaszként érkezett tíz darab kép a leállított projektről, melyek bemutatják a játékbeli Gotham City-t.

 

A képek a Pandemic Brisbane művésze, Michael Pryor honlapjáról származnak, ahol az úriember személyes portfóliójának részeként tekinthetők meg. A látnivalók alapján nem nézhetett ki rosszul a The Dark Knight, persze jól tudjuk, hogy a csinos kinézet önmagában még semmit nem ér, a Pandemic Batmanje pedig állítólag nem túl sok jót tudott felmutatni játékmenet terén. A folyamatos késés ellenére, jóval a film mozibemutatója után is kiadhatatlan állapotban volt, így a játék fejlesztését leállította az EA.


7.
7.
LonGleY
Hogyhogy "művész", meg hogy "csinos kinézet"? Ebben olyan szinten semmi extra nincs, hogy nem is értem, minek kellett ezt akárkinek is publikálni...
6.
6.
Slik
Én azért kipróbáltam volna :P
5.
5.
g.man580
Hát elnézést mindenkitől de szerintem ez a város egyáltalán nem hasonlit a filmbeli Gotham Cityre.A képeken (kivétel az ucsó bár itt is csak egy pár van)itt max 4-5 emeletes házak vannak, ezzel ellentétbe a filmben meg felhőkarcolók vannak. Szerintem jól döntöttek hogy leállították:
4.
4.
felegyi
4: Batman - Arkham Asylum,
2.
2.
Obi1
Hát azért olyan jól se néz ki. Én inkább azt mondom hogy egy ilyen epikus film nem is érdemelt volna meg egy gagyi adaptációt, sokat nem vesztettünk vele.
1.
1.
cemi
Hát igy a képek alapján nehéz bármit is mondani, viszont csak volt vmi okuk hogy leállt a stuff.Öszintén sajnálom mert ha legalább olyan jó lett volna mint a film akkor huhuuuu.....de ezt nem tdjuk meg

remélem nem kell idén sok hasonszörü hirt olvasni

üdv
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...