Három új Need for Speed bejelentés képekkel

  • Írta: Daks
  • 2009. január 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Need for Speed: Shift, Need for Speed: Nitro és Need for Speed: World Online - ha minden igaz, akkor mind a három játék még idén megjelenik!
Need for Speed: Shift, Need for Speed: Nitro és Need for Speed: World Online - ha minden igaz, akkor mind a három játék még idén megjelenik!

Az Electronic Arts az EuroGamer magazinnak árulta el elsőként, hogy idén három új Need for Speed játékot is piacra akar dobni. Teljesen átalakítják az eddigi, évek óta haldokló modellt, és egy új irányba indulnak a sorozattal.

A PC, Playstation 3, Xbox 360 és PSP platformokat megcélzó Need for Speed: Shift fog a leginkább hasonlítani az eddig játékokra, a fejlesztőcserével azonban egy teljesen új szimulátoros élmény vár ránk. Az EA a GT Legends és a GTR2 játékokat készítő Blimey-re (új nevén a Slightly Mad Studios-ra) bízta a projekt megalkotását - kíváncsian várjuk, hogy mi lesz belőle!

A Nintendo Wii és DS konzolokra készülő Need for Speed: Nitro-ért az EA Montreal felel majd, a stílusa pedig a casual gamerek célozza meg. A japán kiadó konzoljainál megszokott bohókás, rajzfilmes irányt veszi fel ez a játék, és ha minden igaz, akkor valami olyasmire számíthatunk majd, mint a Mario Kart, vagy az új Nascar esetében.

A Need for Speed: World Online egy kizárólag online játszható ingyenes játék lesz, melyet az EA Singapore és a Blackbox Studios közösen fejleszt. Erről a játékról tudni a legkevesebbet, de valószínűleg az ingyenességért cserébe meg kell majd néznünk néhány reklámot - bár ez legyen a legkisebb gond!

Update: A képekért köszönet Ash04-nek!
56.
56.
janos941127
K2 egyetértek! túl nagy hangsújt fektetnek a grafikára!! meg az egész! ez nfs!? az utcái versenyekbe hogy jönnek ide a bugattik meg a lamborghinik? a jó alap kocsik nissan toyota mustang ezek! és a qva kevés tunniglehetőség S: az felháborító :s
55.
55.
rozsasadam
Osztom a véleményedet K2. De a legjobb az lenne ha kiadnának egy dupla-DVD-s kieg-et, mely tartalmazna új spoilereket és más alkatrészeket és ez kompatibilis lenne a Most Wanted-től mostanáig. De jöhetne EuroCar és VeteranCar kieg. is !!! Vagy egy teljesen új game mindezekkel + azzal amiket te írtál és RaceDriverGRID-éhez hasonló "fizikai motorral". Ezt az EA-nak is megírhatná valaki !!!
54.
54.
Necros
Hm, a Shift egész jól hangzik és a kép sem rossz. Meglátjuk. :)
53.
53.
boldi89
A Need For Speed nálam már régen elvágta magát pedig az egyik kedvenc játékom volt de egyre szarabb lett.Jó lenne valami igazi TUNINGOLÓS játék ami tényleg a kocsikról és azoknak az agyon tuningolásáról szól de nem ilyen maszat formában mint ezek a neeeed foor szutykok.
52.
52.
NereusLaceee
Jöjjön egy TDU2, és én boldog leszek.

-nem, az NFS már nem érdekel-
51.
51.
gerappa
Szerintem egy tré sorozat az NFS már jó ideje. És közben nem értem hogy mióta lett a sztori alapvető eleme az ilyen játékoknak. Szerintem ezek arról szólnak hogy versenyezzél, nyerd a versenyeket. Nem a történet miatt szar az EA autós játéka. Hanem mert únja a pór nép amit évente a polcokra rakat a kiadó. Kevesen vannak, akik ugyanolyan lelkesedéssel ülnek le a tizedik tuningolós játék elé. Na szerintem a többiek miatt lett kitalálva a sztori, ami úgyszintén elcsépeltre és agyonrágottra sikerül. Így már egy huszadik rókabőr játékot kapunk gánya történettel. És így egyértelmű hogy nem veszik a játékosok úgy mint az NFS fénykorában.
50.
50.
meridarider
17: kb ja meg is érdemlik ezek után:)
49.
49.
newcomer
Hiába a normal map a gumikon, ez a név már rettentő lerágott csont, mellesleg mostmár elég gáz. Néhány napja még be akarták szüntetni, mostmeg 3 néven is kijön ? Ez teljesen nevetséges. Az EA jobban tenné, ha bátrabb lenne és nyitottabb az új fejlesztések iránt. Tudom hogy manapság nagyon nehéz előrukkolni újdonsággal, de meddig fog ez még tartani ?



Persze, ha nem lenne rá igény, nyilván nem vennék meg újra és újra félévente ugyanazt a játékot. Ez lenne az új játékgenerációs többség? Ugyan már, hol vannak a többiek - azokkal nem foglalkozik senki? Sajnos nem csak az autós játékoknál van jelen ez a probléma...
48.
48.
tyler001
lac51.. énis játszottam még anno az nfs régebbi részeivel..igazad van hogy luxuskocsik..ebben tökre igazad van :) de akkor is ellesz sztem megin qrva az egész.... az u1,u2 mw még elment a carbon aztán kész csőd ennyi xD
47.
47.
lac15
55. ugyis csak letöltöd a játékokat akk meg nem mind1 h csinálnak e vagy nem új nfs részt?

am meg csak h elmondjam az nfs eredetileg pont a "luxusjárgányokról" szólt

csak az Undergroundnál kezdték el ezt a Halálos iramban-ra emlékeztető stilust és én már ezt se hivtam volna NFS-nek

számomra már az nfsu után hanyatlani kezdett a sorozat

szal ennyit erröl
46.
46.
SzocsA
ez pedig GRID klón lesz!



előre feltuningolt autok megint nem a tuningról szól!



a gamestáron olvastam hogy:



Need for Speed: Shift. Realizmus, realizmus és realizmus. Így jellemezhetjük a Slightly Mad Studios (nekik köszönhető a GT Legends és a GTR 2) berkeiben készülő gyermeket. Vezetői képességeink maximalizálása elengedhetetlennek bizonyul majd nyüstölése során, ugyanis kénytelenek leszünk belső nézetben azonosulni a versenyek magával ragadó hangulatával aprólékosan kidolgozott környezetben, akarom mondani műszerfal előtt.







szóval végig belső nézet! igen



az u 1 u 2 volt a legjobb!

45.
45.
tyler001
51. az most egy lényeges dolog hogy másik fejlesztő...attol ugyanugy elszurhatják a "story-t" és az összes többi dolgot benne..most jó lesz benne 1-2 uj auto estébé...de az nfs mióta szól arról h "BUGATTY VEYRON" meg ijenek? hovakellijen? mondjátokmármeg...az igazi nfs a jó régi utcaikocsikról szól nem pedig a luxusjárgányok estébé.....



#53: jani! ezek csak "concept" képek...ezeknek még nemkell hinni...csak kaptunk 1-2 izelitőt a jövöbeli nfs-ről... adja isten h jólegyen :):D
44.
44.
janos941127
a shift képek alapján jó lesz a grafika de ez már nem nfs szerintem! az nfs a mw után halt meg igaz a carbon elfogadható volt meg játszotam is vele sokat de a pro street :S semmi story dög unalom.. :/ és utána már csak.. :S

De ha olyan lesz mint a grid ak a polcomon fog szerepelni :D
43.
43.
damien!!!
48: Honnan tood h jó lesz? A képek alapján az Undercover is jó volt, de mégis elég sz@r lett
42.
42.
tyler001
OMFG WTF!? hát nem látták még be h az undercover után már nem naon lehet sikerük? ott elszurták h az MW után kiadták a Carbont...sztem...de mind 1.. majd kiderül :D sztem már gáz amit müvelnek xD
40.
40.
laca009
:) a world online meg a shift az jó lesz a nitro azért nem fog tetszeni mert túúl gyerekes lesz ahogy az új pirnce of persia ds verzioja is lett...
39.
39.
tombar
42: rosszul törik meg. bár utánagondoltam és csak nagyít. bár fura....
38.
38.
peterpal7
Ja persze befejezik a sorozatot... de a videók után mondok véleményt.
37.
37.
Csoola
mellesleg nem csak a PGR van igy kidolgozva belülröl, hanem például a TDU is iszonyat szép és reális belsö tereket nyujt :)
36.
36.
Csoola
annak aki nagyon okos és a GRiDhez hasonlitja a belsö nézetet (valszeg mert a régi NFSek idejében még nem tudta mi az a PC :)), elárulom a nagy titkot, hogy az NFS jo pár részt megélt belsö nézettel :) ráadásul ez nem csak GRiD, de még inkább tünik PGR4-nek, abban is van belsö nézet is meg a táj is arra hajaz, csak az nem PC-s
35.
35.
koffein
nfs re'gen jo' volt, most ganaj
34.
34.
tombar
szerintem nem kéne azon vitázni h szar lesz mert nem 1 csapat fejleszti mind a 3at szal az ilyen agyas íkúfájterek csöndbe maradhatnának. am nem kifejezetten grides és szerintem ez legyen a legkisebb probléma. bár az első képen a visszapillantó tükör elég érdekesen tükröz ne de mindegy.

a world online meg sztem u2féle elsz mámint grafikailag...
33.
33.
klemid
32.
32.
thomee84
hát mindenesetre a grid másolat és a szimuláció nálam két különböző dolog:) mindenesetre ha kijönnek és nem egy underkóver meg grid típusú játék lesz belőle akkor mindenképp a szimulátor verzióra hajtok rá:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...