Legkorábban tavasszal jöhet Európába az új DS

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo 2009-es gyorsjelentéséből derült ki, hogy a Japánban már jó ideje kapható DSi legkorábban tavasszal jelenhet meg az európai boltok polcain.
A Nintendo 2009-es gyorsjelentéséből derült ki, hogy a Japánban már jó ideje kapható DSi legkorábban tavasszal jelenhet meg az európai boltok polcain.

A cég előrejelzésében a tág időszakot magába foglaló "tavasz-nyár" érkezési dátumot biggyesztette az átalakított Nintendo DS európai megjelenése mellé. A többség alapvetően tavaszi premierre számított a közeledő amerikai debütálás révén, ami részben be is igazolódott - sajnos a nyár viszont még mindig benne van a pakliban, így könnyen lehet, hogy még többet kell várnunk a masinára.

A DSi "kisebb átalakítások" címén egész komoly újdonságokkal örvendezteti meg majdani vásárlóit. Három megapixeles kamerát, MP3-lejátszási lehetőséget tartogat számukra, sőt ezúttal már mindkét kijelző érintésérzékeny lesz. Az igazi ráadás, hogy Nintendo pontokért cserébe különféle tartalmakat tölthetünk majd le a világhálóról, ehhez pedig mindössze egy SD-kártyára lesz szükségünk. Aki eddig is fontolgatta egy DS beszerzését, az új gép megjelenése után biztosan nem fog tovább várni!

4.
4.
konkolyadam
4: már megbocsáss, sima DS-ben is van MP3 "törőkártyával". Mellesleg unalmas már ez a DS vs PSP harc, mert ennek az annak ez. Jó a DS is, nem kell szarozni, csakmer'
3.
3.
meridarider
én még távolról se láttam DS t ugyh nem nyilatkozom rola de elég gáz h csak ebbe DSI be van pl mp3? sztem ha kézikonzol akkor PSP:D
1.
1.
metafenomÉN
Nem tartom azért túl pozitívnak hogy ilyen későbbi fejlesztéseket dobnak bele adják ki a DS-2-t és jól van deígy hogy már nem is az 1 és nem is az új....

Ha valaki DS-mellett döntött akkor most már nem élvezheti maximálisan ki a DS-re fejlesztett játékokat...? Legalábbis egy részét biztos nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...