Új játékon dolgoznak a BioShock fejlesztői

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Miután a folytatás fejlesztését más csapatra bízta a kiadó, a BioShock alkotói új játékon kezdtek el dolgozni, amely újfent egy multiplatform FPS lesz.

Miután a folytatás fejlesztését más csapatra bízta a kiadó, a BioShock alkotói új játékon kezdtek el dolgozni, amely újfent egy multiplatform FPS lesz.

A projekt létezésére a 2K Boston honlapjáról derült fény, ahol munkatársakat keresnek egy AAA-s projekt fejlesztésére. A hírdetés szerint nem árt az FPS-ekben való jártasság, illetve a srácok felhívták a figyelmet arra, hogy olyan online játékot kívánnak készíteni, amellyel a toplisták élére kerülhetnek, s jó ideig ott is maradhatnak. A tervek szerint a játék a harmadik generációs Unreal-motort használná, s PC-re, PS3-ra illetve X360-ra jelenne meg.

9.
9.
Dcrysis02
9:Nem,azt a 2K Marin fejleszti.
7.
7.
suti_88
az unreal motor egy évig még tuti jó lesz.....egyrészt idé jött a cod5 régi motorral és még mindig szép, a mirror's edge meg sztem a legszebb unreal motoros cucc jelenleg, és megállja a helyét...szal belefér...





sztem a bioshock egy mestermű..igényesen kivételezett játék...melyben nem csak az izgalmas játékmenetet kell becsülni, hanem azt a precizitást, és azt a kreativitást ami a megalkotásához vezetett
6.
6.
boxgamer12
a Bio shock az egy múló dolog de ez talán ...... reméljük télleg jó multy-s lesz:D:D hajrá jövőre legyen azé meg(=
5.
5.
MangaBoy
A Bioshock 2-t nem ök csinályák de kár egyébként meg bármely más motort ver az Unreal 3 de mind egy ha unalmas volt a játékmenet senki nem kötelezett rá hogy kiproáld de simán verte a tavalyi sok gagyit ami kijött de mindegy.
4.
4.
OldM4n
Engem annyira nem fogott meg a Bioshock.. Jó ígéret volt, és az is maradt. (Szánalmas karakterábrázolás, unalmas játékmenet, etc) És ezt még megfejelik egy online stuffal. Nagyon durván ki fogom hagyni. Nem vonz az ember elleni harc. Jobb a gép. Ügyesebb, okosabb. :)) (Szerinted nem? Akkor te soha nem toltál Quake 3-at, vagy Arena-t Nightmare botok ellen.)
3.
3.
Gael
UE3-at hasznalva nem lesznek tul sokaig a dobogon
2.
2.
K.G.
Bazz. Nem is tudtam, hogy a Bio 2-őt másik csapat készíti.

Remélem azért minőségben nem fogja alulmúlni a nagy elődöt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...