G.I. Joe: The Rise of Cobra filmes trailer érkezett

Link másolása
Idén is remek filmeket tartogat számunkra a szórakoztató ipar eme virágzó ágazata. A Paramount nem volt rest és felfedte nyári szuper mozijának bemutatóját.
Idén is remek filmeket tartogat számunkra a szórakoztató ipar eme virágzó ágazata.



Álljon itt példának az amerikai Super Bowl közvetítés szüneteiben vetített G.I. Joe: The Rise of Cobra bemutató, melyben kedvenc rajzfilm és akciófiguráink életre kelnek a vásznon. Go Go G.I. Joe!
21.
21.
IceColdKillah
20: Ez igaz, de mi van ha Unicron feléled? Az is elégé ütős lenne nem?
20.
20.
pjoco
Nem kell ide Megatron lesz helyette Fallen! :-D

Magyar címet már elbaszták mert nem A bukottak bosszúja hanem Fallen bosszúja! xD
19.
19.
wildláma
Úr isten mennyire szerettem kis szaros éveimben ezt a mesét. Biztos überkirály lesz! A transformerst nem tudom hogy akarják folytatni, mert megatront, gyakorlatilag megsemmisítették, és ha jók az emlékképeim akkor ő volt a mesében a főfőfőgonosz!
18.
18.
cemi
én azért várom, anno a transformersnél voltam igy hogy gyerekkorom meséje vásznon, moder technika meg minden, és basszottul ütött.hát a 2ben csak reménykedek hogy veri az 1et vagy hozza azt a szinvonalat.Ez meg hát...várom nagyon, érdekes lesz.

Bár a dragonball-t is megnézem ha lesz, de nem hiszem hogy jó lesz, de inkább csalodjak kellemesen
17.
17.
damien!!!
11: A Dragon ball? Az elég szar lesz. Semmi köze a sorozathoz...
16.
16.
pjoco
Imádom az ilyen über frankó túlefektezett filmeket! :-D Transformers 2 zsírkirály lesz!
15.
15.
The Dude
Ha már filmes hír,hadd kérdezzek valamit a Gamekapocs szerkesztőségétől: Ugye,ha találkoznátok-akár véletlenül is-a Tekken mozifilmmel az interneten,mindenképpen felteszitek hírként? Csak mert én régóta vadászok már a trailer-re,de még nem sikerült összeakadnom vele.Jó volna,ha azt is leközölnétek hírként,én személy szerint nagyon várom a filmet és egyben régóta vadászok a bemutatójára is.



Akit egyébként érdekel: Megjelenés: 2009.augusztus 7.

A Tekken 6 Playstation 3-as verziója pedig 2009 októberében várható!



Hát röviden ennyi.
14.
14.
Malackutya
Nyugodtan jöhet naponta 1 filmes hír!Kicsit színesíti az oldalt,ami amúgy sem színtelen.És én nagyjából innen tájékozódom.Tehát örülök ha több dolgot is megtudok a "világról".PL. Nagyon örültem ennek a hírnek is.
13.
13.
KD
ez geci nagy film lesz
12.
12.
Gael
mit mondhatnak,tulzas ez is
11.
11.
Tilla25
Hát igen, a transformers 2. részétől nem fognak idén pőrgősebb akció filmet kiadni. sőt lehet hogy jövőre sem. Úgy hogy egy ideig ebben a müfajban a trónon lesz az biztos. Igaz, mondjuk a Dragonball Evolution megszorongathatja az új videója alapján
10.
10.
Optimus Prime
Habár anno a rajzfilm sose volt a kedvencem - talán, mert a TF-fel ellentétben ez volt magyarul itthon - de a film egész jónak tűnik. Persze eme TV spotot a TF spotja a földbe döngöli, de inkább két jó színész miatt lesz élvezhető ez a film: Christopher Eccleston és Dennis Quaid.
9.
9.
Tilla25
Amerikába augusztus végén kerül mozikba a G.I. Joe. Ugyan csak a verekedős játékok kedvelőjének szól a Street fighter:The Legend of Chun-Li. Sajnos a magyarországi vetitése bizonytalan. Talán dvd-én majd egyszer megkapjuk
8.
8.
tjames
OFF: Ó gyerkek... ha nem kerül ki egy hír... hát van ilyen. Szerintetek én 'csak' 200 hírt küldtem be? Mind kikerült? Ugyanmár. Legalább a dupláját küldtem be. De lehet nincs elég írói vénám. De nem adtam fel, hisz nem az a lényege hogy villogjon a neved a hír előtt, hanem hogy tudsz új és érdekes infókkal szolgálni vagy nem? Igaz én sem küldtem be hírt az elmúlt...huh már több mint egy hónapja! :S Nem volt időn a netet bújni infók után.... kari, kori, sí...elvették az időm... majd február idusától talán megint küdök be.

ON: Ez a film tényleg jónak tűnik. És nem a pörgőssége miatt, mert azért valljuk be, egy film sosem olyan pörgős mint a trailere, hisz abban gyakorlatilag be is mutatnak mindent. A film az ezen jelenetek közti űrt kitölti valami ehető, vagy épp ehetetlen maszlaggal. Láttam én már olyan filmet, (nem egyet) hogy egyszerűen nem hittem el, hogy a trailer abból van. PEdig de. Csak épp abban le is lőttek mindent. Szóval remélem a dzsíájdzsó nem ilyen lesz. Még anno Sky Channel-en néztem a D.J. Cat matinéban a Transformers-szel, Mask-kal, TNMT-vel, és társaikkal együtt. Szóval mondhatni gyerekkori emlék újraélése lesz!
7.
7.
Harkat
5:Ok ok, így már értem, csak én ezt nemtudtam hogy mostantól vannak filmes hírek is. De felfogtam, és nem kötözködni akartam:)



Viszont írtad hogy nem ad be valaki igényes hírt akor nem kerül ki. De azt írjátok a 'Küldj hírt'-alatt hogy ha nem is jó, majd ti átírjátok és megemlítitek a hír beküldőjét. Na már most akor miért ne hivatkozhatna egy olyan videóra ami nagyon friss és még nem sok helyen van? A szöveget meg gondolom rátok bízza ami megy a hír mellé. Én is még MK vs DC idején frisebnél friseb linkeket, infokat küldtem, amik érdekesek is voltak, de nem írtam semit gondolván majd ti akik értetek hozzá írtok valami frappáns szöveget. De nem így lett:)
5.
5.
Mast3rmind
4: Hékás, én raktam föl a hírt, Mivel nem alapvetően filmes témával foglalkozunk, úgy döntöttem felkarolom a Cooltúrát néha egy-egy hírrel. Lac15, én szívesen kirakom a híredet, de egyet sem küldtél be mostanában, illetve a közelmúltban mely értékelhető lett volna. Általában egy másik oldal hírforrásaira hivatkozva (vagy azt kimásolva) próbálsz meg "hírt" beküldeni és ezeket mi nem közöljük. Igényesebb híreidet természetesen 100% garantálom, hogy kikerül.



3: A Transformers azért nem került ki ami miatt a Terminátor, UP, Benjamin Button, Area 51, Friday 13th bemutatókat nem tettük közzé. Észrevehetted volna, hogy az oldalon még nem volt "filmes" hír. Ez egy új keletű dolog felőlem és ha már az első híreknél sírás megy akkor egyszerűen nem fogom feliratozni és leközölni ezeket. Szabadidőmet beleölve töltöttem föl ezt a hírt.



Köszi a megértést. Legközelebb nem marad ki film, hiszen remélhetőleg napi rendszerességgel számolok be röviden egy-egy érdekes hollywoodi eseményről (habár így utólag ebben nem vagyok biztos).
4.
4.
lac15
3 én már rég rájöttem h csak arról jön hir ami Fojeszéknak tetszik

hiába küldesz be 1 tájékoztató jellegü hirt ha nekik nem tetsizk már kise rakják....
3.
3.
Harkat
Azt nem értem G.I. Joe -ról jön hír hogy van egy trailer, de a Transormerstől meg nem. Pedig szerintem mind a kettőt várják, és mind a kettő egy elég akciódús film lesz.
1.
1.
Malackutya
Ohhh...Annó kis gyermek koromban ők voltak a kedvenceim!Persze csak müanyagbol voltak,de mégis mennyit eljátszottam velük!:D Remélem jó lessz^^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...