Tekken 6 kedvcsináló érkezett

  • Írta: Ghost
  • 2009. február 5.
  • Videó
Link másolása
Új mozgókép jelent meg a Namco Bandai által fejlesztett Tekken 6 kapcsán, amely az idei esztendő végén fog megjelenni Playstation és Xbox 360-ra.
Új mozgókép jelent meg a Namco Bandai által fejlesztett Tekken 6 kapcsán, amely az idei esztendő végén fog megjelenni Playstation és Xbox 360-ra.


A legújabb videó nagyon hangulatosra sikerült, s feltűnik benne megannyi régi ismerős. Aki szereti a verekedős játékokat, annak a Street Fighter negyedik része mellett a Tekken 6 lehet majd az igazán élvezetes kikapcsolódás. Sajnos konkrét megjelenési dátumot még nem tudni, csak annyit, hogy valamikor az idei esztendő végén várható.
32.
32.
Ghost
Metal Geares hírre már nem emlékszem, de elhiszem, hogy akkor jön. Végül is csak jól írtam, 2009 ősze :)
31.
31.
The Dude
Én nem az igazamat szeretném bizonygatni,én csak leírtam két különböző oldal információi alapján a legfrissebb híreket,miszerint a Tekken 6 megjelenése 2009 október a Playstation 3 platformon.Egyébként ezt a Namco Bandai is hivatalosan megerősítette.



Ami pedig a játék nevét illeti,valóban neked lesz igazad,tényleg csak egyszerűen Tekken 6-nak fogják hívni,megnéztem a hivatalos weboldalt is.

Szóval legutóbbi beszélgetésünk óta tájékozódtam egy kicsit,s ami a játék nevét illeti,úgy tűnik neked lesz igazad,de a megjelölt dátum attól még változatlan-hivatalos Namco Bandai közlemény,úgyhogy ezúttal nyugodtan hihetsz nekem-nem úgy,mint anno a Metal Gear-es hír kapcsán..... ;)
30.
30.
Ghost
Tudom, miket írtál, végig olvastam az összes kommentet.

Azzal nem mondasz újat, év vége felé jelenik meg, én is leírtam a hírben. A tothegame.com, akik elég megbízhatók a megjelenések terén, ők is csak Tekken 6-ként emlegetik a konzolos verziókat, a megjelenése pedig Q4 2009.



Szerintem mindketten bizonyíthatjuk egymásnak a saját igazunkat, de hosszú távon semmi értelme, mert előbb-utóbb kiderül, hogy melyikünknek volt igaza.
29.
29.
The Dude
Hát Ghost,hülyeséget ugyan nem beszélsz,de a hírek szerint a konzolokra megjelenő portot is Tekken 6:Bloodline Rebellion-nak fogják hívni(ELŐZETES információk szerint).Azt,hogy az addig megjelent összes játéktermi frissítéseket tartalmazni fogja,az tény,de hogy továbbra is csak egyszerűen Tekken 6 marad-e,azt csak a Namco Bandai tudja.Annyi bizonyos,hogy egyelőre Tekken 6:Bloodine Rebellion néven cikkeznek róla-legalábbis bizonyos helyeken-hogy ez marad-e a végleges verzió neve,azt nem tudni.

De arra mérget vehettek,hogy október közepén fog megjelenni-ahogy azt írtam is egy idézet formájában,s az októberi dátumot egyértelműen a PlayStation 3-as verzióra írták!



Egyébként a magyar részt nem én fordítottam,az csak egy link akart lenni.

Amiket pedig már másnak leírtam,azt te is megtalálhatod korábbi hozzászólás formájában,úgyhogy ezzel,amit most neked írtam semmi újat nem mondok.
28.
28.
Malackutya
most bánom hogy már konzolom:D Tekken 6 mindig is imádtam a tekken-t még ps1en a 3 hohoéjj:D
27.
27.
mama2
OMG! Tekken6? Ez nekem új, de mindenesetre: EZAZ!!!!

PSP-n meg van. A szőket kiscsajjal szoktam mindig lenni:D. Na meg King! Na meg Xijáju vagy kixD.

Én a naagy sárkányt hiányolom aki tüzet tudott köpni meg minden(tekken 3)
26.
26.
Ghost
The Dude:



Legjobb tudomásom szerint, amiről te beszélsz, a Bloodline Rebellion az az árkád változatok updateje lesz, nem pedig a konzolos változat neve. A konzolos változat a Tekken 6 nevet viseli, s ősszel kerül majd a boltokba. Ha megnézed a videót, akkor annak is Tekken 6 - Vengeance a címe, ahol a Vengeance a videó alcímét jelöli. A mozgókép végén is jelöli a platformokat, tehát ez a konzolokra készülő verzió.



Wikipédi is megírja szépen, szerintem véletlenül félrefordítottál valamit:

http://en.wikipedia.org/wiki/Tekken_6


Ha itt elolvasod, akkor láthatod, hogy

"At the 2008 Tokyo Game Show, the home version of Tekken 6, which will include the new features of Tekken 6: Bloodline Rebellion, was announced to arrive on the PlayStation 3 and the Xbox 360 in Autumn 2009."
25.
25.
damien!!!
23: Nem baj az ha mindent megvesz a microsoft. Legalábbis nekem és a többi boxosnak nem...
24.
24.
21. nem lep meg egy ilyen lépés, ez üzlet - itt leginkább arról van szó, hogy a célplatformon minél többet el lehessen adni belőle. sőt, ha lehet, akkor a célplatformból is minél többet szeretnének eladni :)

ezt finoman zsarolásnak hívják, a vevők befolyásolásának.

DE nem nagy dolog ez, máskor is láttunk már konzol exkluzív dlc-t, illetve egyéb manipalativ jellegű tévekenységet - jóformán minden cég használja;

úgy értem akinek xbox-a van, az sem kaphat elvileg félkész cuccot. ez is csak marketing és kész, a cégeknek az a lényeg, hogy mi fogyasztók minél több pénzt költsünk rájuk.
21.
21.
The Dude
Hivatalos cikk,ezúttal magyarul:



A Namco Playstation 3 exkluzív DLC csomagot készít a Tekken 6-hoz, amely új szereplőket, helyszíneket, és ráadásként még karakterspecifikus extra támadásokat is tartalmaz majd. Az exkluzivitást két okkal is magyarázzák: egyrészről a Namco így fejezi ki háláját a Sony felé, hogy használhatják a Cell processzort a játéktermi verzióhoz, másrészről azt beszélik, a Sony felveszi végre a kesztyűt a Microsoft exlkuzív DLC-felvásárló politikájával szemben
21.
21.
The Dude
Ez a cikk kicsit rövidített változata-örülünk? :)
20.
20.
The Dude
Figyelj,LACA,a Tekken 6:Bloodline Rebellion NEM egy kiegészítő lesz,a Bloodline Rebellion lesz a konzolokra fejlesztett port,ez lesz a "normál" Tekken 6,az eddig ismert Tekken 6 pedig(az extra tartalmak nélkül)marad az Arcade verzió,s BR.lesz majd az Arcade gépek DLC-je-tehát összegezve: A Tekken 6:Bloodline Rebellion a normál Tekken 6 a konzolokra,s ez-egy letölthető tartalom formájában-majd elérhető lesz az Arcade gépeken is,de az Arcade gépeken továbbra is TEKKEN 6-nak fogják hívni.



A PS3-as verzió pedig a NAMCO BANDAI szerint azért valószínű,hogy késni fog,mivel extra tartalmakat fog kapni,olyanokat,amik nem fognak szerepelni az Xbox 360-as verzióban-pl.ruhák,fegyverek,néhány pálya-plusz egyes pályák éjszakai-nappali effektusokkal,és lesznek bónusz karakterek is,amik szintén nem szerepelnek sem az Arcade verziókban sem pedig az Xbox 360-as portban-ezek szintén hivatalos hírek,mindez csupán azért,mert eddig a részig a Tekken Playstation exkluzív volt,s a Namco szeretné megőrízni a hosszú évek óta tartó jó viszonyát a Sony-val-s így kedveskednek a PlayStation 3 tulajdonosoknak-röviden ennyi.



Remélem most figyeltél! :P
19.
19.
enalevi
nezzetek mar az 5 ost.inkabb street fighter.nekem kedvenc ker Asuka.nagyongyors.
18.
18.
lac15
huhh ember nem mondod komolyan?!

ez most kajak igaz?:D

viccet félre téve tényleg én voltama figyelmetlen

de ez nem fog alapból beletartozni a tekken 6-ba

hanem ez egy külön kiegészitő lesz

és ugyanugy boxra is mint ps3ra

amugy meg mér késne a ps3as? ha elsősorban arra fejlesztik
17.
17.
Terr
Nagyon várom:).....íszonyat para lesz. King 4ever:):)
15.
15.
The Dude
Ja,mielőtt elfelejteném!(hogy azért szavahihető maradjak):





Tekken 6: Bloodline Rebellion is the update to Tekken 6. It features new characters, stages, items and customization options. It also gives the game a balance update from characters and items. It was released to Japanese arcades in December 2008, and is slated for an October 2009 release for the PlayStation 3. [1]



Na erről megintcsak ennyit,de ha szükséges, szívesen lefordítom a kedvedért LACA ;)

14.
14.
The Dude
Héj Lackó-Mackó,elmondanám-ha eddig még nem jöttél volna rá-hogy nem csak a Gamekapocs az egyetlen létező videójátékiparbeli internetes magazin-plusz nem csak Magyarországon léteznek videójátékokkal foglalkozó médiumok-de ha esetleg az volna a baj,hogy a magyaron kívül más nyelvet nem beszélsz,akkor elmondom,hogy mindezt egy külföldi oldalról szedtem,ami bizony egy kicsit előbb tájékozódik a hírek között,mint a Gamekapocs(mivel ugye ez az oldal MINDIG minimum 2-3 nappal le van maradva más-akár hazai-oldalaktól-de olyan is előfordult már,hogy több,mint 2 hónappal...)

De mindegy,a lényeg: Ha tájékozódni akarsz,akkor ne elsősorban innen indulj ki,a Tekken 6 októberi érkezése nyílt titok már több,mint 1 hónapja :O

Erről ennyit.Amúgy üdvözlöm anyád!
13.
13.
r.o.b.
nekem Bryan Fury a "kedvencem",de teli van jó karakterrel :D
12.
12.
lac15
az ú-ra jobban rá álltak az ujjaim xd
11.
11.
MictiaN
10: "újadból"? :D lógsz nyelvtan óráról? mellesleg igen. az emberek először a negatívumokat jegyzik meg.
10.
10.
lac15
7. nekem is Hwoarang:D

8. te ezt most az újadból szoptad ki? mer én nem nagyon láttam ilyesmit sehol......
9.
9.
IceColdKillah
8: "tipikus MAGYAR mentalitás" ez jó...XDXD Hát igen többek közt erről is híresek vagyunk....
8.
8.
The Dude
Mintha már említettem volna Ghost a G.I.Joe-s hírnél,de nem baj,elmondom mégegyszer......





Tehát a Tekken 6 várható megjelenése: 2009.október közepe-már ami a Playstation 3-as verziót illeti.(Hogy miért csak a PS3-as verziót? Mivel külön elérhető extrákat fog kapni,amolyan Sony exkluzív féleségeket-bónusz karakterek,pályák,plusz külön felszerelések)

Szóval ennyit erről,az Xbox 360-as példányról pedig nemtudni semmit,de ebből sejthető,hogy a PlayStation 3-as verzió talán egy kicsit késni fog.



Ami pedig LIMIT beszólását illeti: Lenne egy kérdésem:



Nem voltál egy kicsit tahó a sráchoz-csak mert nincs meg egyik konzolja sem-ja,hogy ez tipikus MAGYAR mentalitás? Akkor én kérek elnézést,vedd úgy hogy nem is szóltam
7.
7.
IceColdKillah
Végre!!! Már kezdem nagyon unni a Soul Calibur 4-etXDXDXD.... Nektek ki a kedvenc karitok? Mert nekem Hwoarang...
6.
6.
damien!!!
Sztem nagyon jó lesz. Mondjuk eddig csak az 5el jáccotam amikor még PS2-m volt de most jó mert van Boxom és arra is bejelentették.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...