Letölthető a Halo Wars demója

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 5.
  • Letöltés
Link másolása
Ahogy azt a készítők megígérték, a mai napon letölthetővé vált a Halo Wars kipróbálható változata. A demó természetesen az Xbox Live-on keresztül érhető el.
Ahogy azt a készítők megígérték, a mai napon letölthetővé vált a Halo Wars kipróbálható változata. A demó természetesen az Xbox Live-on keresztül érhető el.



Régóta várunk már a Halo Wars megjelenésére, mostanra viszont révbe ért a fejlesztés, s a hónap végén szaladhatunk is a boltba egy példányért. A készítők már tervezik a későbbi extra tartalmakat, így az már biztos, hogy támogatás terén nem okoz majd csalódást a játék. Aki leszenvedi a most megjelent egy gigabájtos csomagot, kipróbálhatja a népszerű Halo-univerzumban játszódó stratégia egyik küldetését.
9.
9.
Ca$h
A demo döbbenetesen jó lett, ezért érdemes volt 2,5 órán keresztül várnom arra, hogy lekússzon... :/ Igaz közben a Killzone2 demo is éppen lefelé vánszorgott... =) Hamarosan olvashatjátok róla a minitesztemet! ;)
7.
7.
KD
adsl- ünk van de milyen jelszó meg felhasználó?

6.
6.
takric
Ha adsled van akkor az boxon is be kell állítani a felhasználó nevet meg a jelszót, addig nem fogja engedni.
5.
5.
KD
basszus engem gecire idegesít. kihúztam a modemet a gépből és átvittem az xbox hoz beledugtam az ethernet kábel izét az xboxba meg a modembe és a netes kábelt is összedugdostam de kurvára nem akar liveozni valami szart betölt de valami ip cuccot ír ki és kurvára idegesít már. 2 éve van 360 om de nem tom megcsinálni azt a szart
4.
4.
takric
Kipróbáltam, nem rossz, de a Halo-t én inkább fpsként képzelem el:D
2.
2.
amd33
Én is várom már nagyon a demót meg leszedem akor ha már silveres lesz sajna még goldos...:(
1.
1.
damien!!!
De kár hogy még nincs Live-om:(

Még meg se jelent a játék de már készül a DLC?Az vicces.De várom már h megjelenjen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...