Másfél hónap múlva jelenik meg a Runes of Magic

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Frogster Interactive ingyenes MMORPG-je március 19-én érkezik - nagy reményeket fűzünk hozzá, megjelenése után a legsikeresebb MMO-k közé tartozhat majd.
A Frogster Interactive ingyenes MMORPG-je március 19-én érkezik - nagy reményeket fűzünk hozzá, megjelenése után a legsikeresebb MMO-k közé tartozhat majd.

Ugrás a galériához

Az ingyenesen játszhatók MMORPG-k mindig csábítóbbak, mint előfizetős társaik, ám általában az is igaz, hogy tartalmilag és technikailag sokkal gyengébbek, mint például a World of Warcraft, a Warhammer Online vagy az Age of Conan. A Runes of Magic ritka kivétel lehet, hiszen már a béta idején óriási népszerűségnek örvend: nem kevesebb, mint 450 ezer játékossal büszkélkedhetnek a készítők, ami például a Warhammer Online 300 ezres rajongói táborához képest figyelemre méltó teljesítmény. Csak ajánlani tudjuk tehát a játékot, a megjelenése március 19-én várható.

27.
27.
boxgamer12
39: te ritka böszme vagy b..m mér lenne szar mer ingyenes inkább örülnáé h végre olyan mmorpg amire nem kell mani bazz..g
26.
26.
dareal
39: érdekes egy figura vagy. ki írta, hogy szar? :D (most rajtad kívül :D)

ismétlem, sokadjára: a maga kategóriájában jó, de kevés.



az a bajod, hogy más, veled ellentétes meglátását nem vagy képes elfogadni (mert ugye nem fogadod el, hogy a neked új dolgok már évtizedes elemek más mmo játékokban), nem azzal azonosulni, hanem elfogadni! (mert ugye én nem azt írtam, hogy más játékban ezek már voltak, ezért szar és ne játszatok vele - de neked valahogy ez jött le, sok más félreértelmezéseddel egyetemben)



tudod, ez komoly jellemhiba (attól, hogy másnak valami jó, az nekem nem feltétlen kell, hogy tetszen, viszont azzal semmi bajom, hogy a másiknak tetszik. ez szerintem normális, ellenben azzal, hogy mivel nekem nem tetszik, menjek wowozni ésatöbbi :))
25.
25.
dareal
ki mit és hol válaszolt meg?

hol válaszoltam meg (magamnak) a kérdést? komolyan ennyire nem megy a szövegértelmezés?

számodra arra a kérdésre (23 post első KÉRDŐmondat) válasz a 24 postod (ami egy szabad függő idézet tőlem, de mégsem majd mégis? :D)?

mint írtam, a 25. post a 23. post kérdőmondatának konkrétizálása feléd, egy kérésként, amit egyébként azóta sem teljesítettél, csak terelsz össze-vissza :D
24.
24.
dareal
ettől függetlenül sem az utalásra, sem a konkrét felkérésre nem kaptam választ, csak tereléseket :)
23.
23.
dareal
szövegértelmezés rulez.

utalás szó fogalma ismert? számomra ez kérdő mondat:



"hol akartam én bárkit meggyőzni?" (23. post)

ezt követte a 24. postod. a 25. postban konkrétan felkértelek, hogy idézz, hogy hol írom, hogy más ne játszon :D





22.
22.
dareal
23-ban már utaltam a kérésre. de most mi van? előbb még azt mondod, hogy nem idéztél, most már igen, idézel, de a kérés előtt. nem pici ellentmondás.



jó, kezdjük az elején.

első postom a 5. post, ahol ezt írom:



"ingyenes mmo-k között jó, de messze van egy swg-től, eve-től, fe-től."



nem neked címezve, csak úgy a cikkhez hozzászólva.

erre írod a 6. postban:

"Béta..."



amire csak annyit írtam:

"6: a koncepció is? én arról beszélek."



ezt követően beszéltünk arról, hogy szerinted mennyi újdonság van a játékban, amire én válaszoltam, hogy az általad felsoroltak, valamint a runes of magic concept leírása egyáltalán nem tartalmaz új dolgokat, mind meglévő, már rég használt megvalósítás, ráadásul abból pár még nagyon gyenge is (mint az általam említett instance-olt házak, illetve lakások).

erre jön egy reakció, hogy menjek wowozni, meg "ne játszak rajta" (nem vele? :)).



soha nem írtam, hogy más ne játszon vele, meg hogy szar (kb 6. alkalommal említem, hogy egyébként a kategóriájában jó, de ezt látom, nem tudod még elolvasni), illetve amikor azt írom, hogy "hol akartam én bárkit meggyőzni" (23. post) arra beidézed (de mégsem, majd mégis) azt, amit írtam.



WTF ember, mit szívsz?





21.
21.
dareal
ettől függetlenül a kérésre még nem válaszoltál, ne terelj :)
20.
20.
dareal
neem? hogy lehet, hogy ugyan azt írtad amit én a 18 postban :D
19.
19.
dareal
de ha kukacoskodunk, akkor az idézeteket illik idézőjelbe tenni ;)
18.
18.
dareal
kérdés helyett kérés, de gondolom érthető, vagy egy +d már összekavar és értelmezhetetlenné tesz egy mondatot? :)
17.
17.
dareal
24: lol, ne haragudj, de nem a kérdésre válaszoltál (ez az idézet hol jelenti azt, hogy én meg akarnék győzni bárkit is? :D)
16.
16.
dareal
most komolyan, idézz légyszíves, hogy hol írom azt bárkinek, hogy ez egy szar és hogy játszon mással? ne haragudj, hogy számomra ez a játék kevés, hogy ugyan azt nyújtja mint bármelyik más themepark mmo. hidd el, hogy én örülnék a legjobban, ha olyan mmo lenne, ami nem a tucat+1 kategóriát képviselné.
15.
15.
dareal
hol akartam én bárkit meggyőzni? :D sőt, ismétlem, hogy jó játék a maga kategóriájában, de _számomra_ még mindig édes kevés. remélem, ez így érthető :)

ellenben te akarsz meggyőzni, hogy jó és ez a zsírcsászár (írtam, hogy nincs újdonság, majd írod, hogy van, arra válaszolok, hogy az nem újdonság, erre a reakciód, hogy menjek wowozni :))



az tény, hogy egy ingynes mmo átlagban több játékost vonz magához, no de ez nem a minősége miatt, hanem az ingyenessége miatt van.
14.
14.
dareal
talán mert ingyenes? :) (bár személy szerint a war sem jött be, klasszikus themepark mmo, bár a pvp része pofás (de szintén semmi új). war kemény 1 hétvégéig volt fent a gépen :))
13.
13.
TheSuffering
Már most többen játszanak vele, mint a Warhammer Online-al. :P (Köztük én is.)
12.
12.
LonGleY
Ez is olyan, mint egy karikatúra, eltúlzott, rajzfilmes mellvértek és fejek virítanak benne. Az rendben van, hogy fantasy világ, de már megint viccet csinálnak belőle.



Hiba is van a hírben, gondolom fáj az az egyszeri átolvasás, hogy ilyen ne forduljon elő: "Az ingyenesen játszható_k_ MMORPG-k mindig csábítóbbak..."
11.
11.
dareal
ja, és ha nem tetszik, akkor már a véleményem sem írhatom le? :D mint mondtam, nem hozzád szóltam, de te magadra vetted (mondhatni ugrottál rá). ennyi, nem több.
10.
10.
dareal
ott kezdődött, hogy leírtam, hogy nem jön be. erre írod, hogy beta...., meg találjak ki jobbat, holott nem is hozzád szóltam :)

írtad, hogy mennyi újdonság van benne, majd azt válaszoltam, hogy nincs benne. erre, egy olyan jön egy olyan reakció, hogy menjek wowozni (mi alapján?) erre értem, hogy érezhetően sértőnek veszed, hogy nem jön be, lévén tucat+1 a rom.

de legyen, írd le, hogy mi az újdonság. (az oldalukon a conceptet átolvasva semmit nem láttam, a játékot pár hónapig próbálva szintén elhasznált sémákkal találkoztam, sőt, azok közül is a rossz megvalósítással.

player housing instance-ként megoldva, ala eq1-2, ellenben már 1998-ban az ultima sem instance-ban oldotta meg ezt, vagy az swg 2003-ban, a dark and light 2006-ban, vagy a wurm. sőt, ezekben a házat nem csak megveszed, hanem felépíted, wurm-ban pl látszik is, hogy épül a házad, ill úgy és olyan formára építed, ahogy akarod.

double class. hmmm, ez sem új, bár tényleg jó dolog, de közel sem új.

egy themepark alap meg már eleve adja a kötöttséget, a klisék használatát.



érveket légyszíves :)
9.
9.
dareal
egyébként vicces, hogy szinte személyes sértésnek veszed, hogy nem jön be a rom :)
8.
8.
dareal
látom nem érted amit írok :) wow-ot egyébként kb fél óráig toltam, összesen :) vagy szerinted csak az létezik mint mmo, vagy miből gondolod, hogy azzal játszom? :)
7.
7.
dareal
11: hidd el, olvastam, próbáltam is. egy komoly játékelembeli újdonság sincs, hidd el. (mmo addict vagyok, single játékok nem is nagyon kötnek le :))

ne érts félre, nem azt mondom, hogy szar (sőt, azt mondtam, hogy ingyenesek között jó), de szerintem kevés és tucat+1. ennyi.
6.
6.
dareal
9: tudod az a bajom, hogy ebben sincs újdonság. ez is a kaptafa themepark style, tucat+1.

ráadásul a fejlesztők a wow által taposott utat járják (most nem a rom fejlesztőket említem, hanem úgy az mmo piac legtöbb csapatát), themepark alapokkal, már létező és elhasznált elemekkel.

ami változást hozhat (már csak a sandbox mivoltuk miatt is): fallen earth, darkfall, mortal online, infinity: quest for earth.



off:

sajnos, nagyon nagyon sajnos a star wars the old republic is a themepark sémára épül, bár nagyon remélem, hogy azért valahol a themepark és a sanbox között lesz (bár az eddigi infók és videó nem ezt érezteti :()
5.
5.
dareal
6: a koncepció is? én arról beszélek.
3.
3.
dareal
ingyenes mmo-k között jó, de messze van egy swg-től, eve-től, fe-től.
2.
2.
LiMiT
Toltam az open betat, de nem dobtam magam hanyatt tőle. Nem tetszett ez a dupla kaszt megvalósítás :S Mindig váltogatni a kasztodat hogy szintet lépj vele? neeeem kössz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...