Bejelentették a legújabb Transformers játékot

  • Írta: Ghost
  • 2009. február 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Mint azt már sejteni lehetett, játék készül a legújabb Transformers filmhez is, amely a Revenge of the Fallen alcímet fogja viselni.
Mint azt már sejteni lehetett, játék készül a legújabb Transformers filmhez is, amely a Revenge of the Fallen alcímet fogja viselni.


Optimus Prime és csapata hamarosan visszatér, hogy ismét meghódítsa a mozikat és a képernyőket egyaránt, ugyanis már készül a játék is. Az Activision Blizzard a minap jelentette be, ám semmi egyebet nem közöltek a videón kívül, még egy megjelenési dátumot sem, ám vélhetően a film premierjével egyidőben kerül forgalomba.
6.
6.
KD
grafikán már most látszik egy kis javulás sztem. a robbanások egész szépek
5.
5.
Optimus Prime
Gondoltam be küldöm a hírt, de vártam amíg több infó lesz a hivatalos oldalon - ami még mindig csak a főlapból áll. A játékban ezúttal lesz mutli mód is, de ahogy elnézzem a grafikus motor ugyanaz lesz. De ahogy elnéztem már más filmes játékot is tuti van csak erre a célra készített engine. :)
4.
4.
OldM4n
Szerintem nem a grafika, hanem a dögunalmas játékmenet miatt bukott az elődje. Ahogy ez is fog, ha nem hiszik el, hogy a játékokat a játékmenet adja el, nem a csillivilli grafika... Szerintem.
3.
3.
Rabit Wars
Ja remélem hogy ennek nem lesz olyan ggyi a grafikája mint az elődjének mert az gáz volt de nagyon:(
2.
2.
damien!!!
Nekem a játék nem nagyon jött be, de a film az nagyon jó volt. Remélem ez a játék jobb lesz az 1nél
1.
1.
ferrari123
Mikor lesz a film?Esetleg van rola trailer?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...