3D élmény patch Left 4 Dead-hez

  • Írta: Daks
  • 2009. február 6.
  • Érdekesség
Egy gyors patchelés után 3D-ben élvezhetjük a Left 4 Dead-et, köszönhetően egy lelkes amatőr csapat most megjelent javításának. Kezdődjék a rettegés!
Egy gyors patchelés után 3D-ben élvezhetjük a Left 4 Dead-et, köszönhetően egy lelkes amatőr csapat most megjelent javításának. Kezdődjék a rettegés!

A Left 4 Dead iMAX élmény előcsalogatásához nem kell mást tenni, mint letölteni egy apró kiegészítőcsomagot, felrakni a gépre, rebootolni, majd felrakni egy drivert a videókártyához is, aztán indulhat a móka! Persze, hogy igazi 3D-t lássunk, fel kell venni egy piros-kék lencséjű szemcsit is, de ez legyen a legkevesebb, a képernyőből kiugráló zombik kárpótolnak a kényelmetlenségekért. A csomag 8-as és 9-es sorozatú NVidia kártyák esetében működik csak.

Szeretnél 3D élményt Left 4 Dead-hez?
Irány a gamerslastwill.com
10.
10.
coderman
Ennek rohadtul semmi köze az IMAX élményhez, mivel ott nem torzulnak a szinek, és speciális monitor is kell hozzá...
9.
9.
huszti
én még soha nem láttam 3D-s játékot, csak ezért krédeztem:D
8.
8.
dareal
8: a szükséges szemüveg nélkül valóban szellemképes, viszont egy megfelelő szemüveggel már jó.
7.
7.
LonGleY
Normális szemüveggel nincs szétmosódva, nyilván felejtős az összes papírkeretes vacak (próbáltam), úgyhogy nem a legkevesebb egy ilyen szemüveg beszerzése...Egyébként a Trackmania-ban is meg tudták oldani mindenféle (Radeon) videokártyára, nem hiszem, hogy nem tudták volna ezt ennél is megcsinálni. Bár nem hiányzik...
6.
6.
huszti
és miért 3d az, hogy szét van mosódva az egész??
5.
5.
MetalLord
engem spec halálba idegesítene ilyen szar szemüvegben jáccani... moziban is idegesített akkor itt nem tom mi lenne
3.
3.
metafenomÉN
Én eddig úgy tudtam hogy játék gyártók azért hagytak fel a 3D-s játékok készítésének ötletével mert csak sokkal lebutitotabb grafikát tudnak adni rosszabb felbontás kontraszt színhűség. gondolom ezek a problémák itt is megjelennek?

Remélem köv generációs konzolokhoz nem lesz szükséges 3D-megjelenítést támogató TV használat azért minden konzol mellé nem lehet TV-t is venni:)
2.
2.
damien!!!
De poén:D

Ilyenkor kár hogy ATI-m van...Nembaj akk veszek egy NVidia-t

1.
1.
peterpal7
Mi a WTF?!

És ez mennyire 3D?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...