DC Universe Online - Bemutatkozik Lex Luthor

  • Írta: Ghost
  • 2009. február 7.
  • Képek
A Sony Online Entertainment által fejlesztett DC Universe Online kapcsán jelentek meg új képek, amelyeken megcsodálható Lex Luthor vadi új ruhája.
A Sony Online Entertainment által fejlesztett DC Universe Online kapcsán jelentek meg új képek, amelyeken megcsodálható Lex Luthor vadi új ruhája.

A DC Universe Online betekintést enged majd a szuperhősök csöppet sem könnyű életébe. Lehetőségünk lesz szembeszállni a leggonoszabb hősökkel, hogy megóvjuk a világot, amelyben élünk. A legújabb képeken megcsodálhatjuk Superman ellenfele, Lex Luthor ruháját.

Ugrás a galériához

11.
science
Sziasztok Nekem lenne egy Kérdésem a Mortal kombat Dc Universével kapcsolatban. Nem tugyátok Hogy Vannak a Kivégzések, A Gép csinálja Rajtam. de Én hogy Csinálhatok egyet Mi a Kombinácio ? Válaszokat elöre is Köszönöm :-D
10.
aBen
16: Nem fikázom, csak megtanulhatna fogalmazni is. Gondolom itt a 98% azért tud fogalmazni is...
9.
HomoLudens
14: Jön PC-re is írtam az előbbis ;)
8.
aBen
13: Csinálj egy Depresszió klubbot, és ott mehet majd a "változatosság":D

Amúgy Presidentecske az télleg szopacs volt, meg a Ferike is...mellettük Bobby és Gyurka az ikszbokszával! :) /OFF

Nehogy csak PS3-ra legyen ez...mmo nemhiszem h ott népszerű lesz! (előfizetéssel persze...itt baszták el a boxos FinalFantasy-t is)
7.
HomoLudens
Utánanéztemkicsit a játéknak szerintem nagyonötletes hangulatos kis MMO lehet belőle.

Eddigi infók szerint jön PC-re és PS3 ra (remélem két fél tud együtt játszani:) )

Pontosan nem mondták ki, de úgy tűnik fizetőslesz. :(Ha lesz magyarklán valahol akkor biztos kipróbálom (megépítheted saját szuperhősödet ! nagyon jól hangzik:) )Megjelenés sok helyen feb 12 re ígérik, de ezt többen nevetségesnek tartják, van ahol azt mondják örülhetünkneki ha idén megjelenik, hát szóval bármilehet :)
5.
wolf15
Az engem is érdekelne,h ez fizetős lesz?Mert bejövős... =)

Depresszióval meg nem sokat tudunk kezdeni.Aki hüle,az hüle.
4.
felegyi
Egyetértek moloj-al... légyszíves Dep kicsit bővebben fejezd ki magad! Bevallom van amikor én is csak annyit fűzök hozzá hogy Über... bennem is van hiba de próbálom kontrollálni magam e-téren! Tehát ha fasza mond el miért, ha rossz akkor indokold meg v. hasonló... köszi
1.
HomoLudens
Ez vajon fizetős lesz? Elsőránézésre nemfogottmeg, de ha kicsit is visszahozza gyerekkor képregény hangulatát az nagyon ottlenne:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...