Késik a Tomb Raider: Underworld új kiegészítője

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 9.
  • Csúszás
Link másolása
Egy váratlan technikai probléma miatt mégsem jelenik meg holnap a Tomb Raider: Underworld legújabb kiegészítője, amely kizárólag Xbox 360-ra készül.
Egy váratlan technikai probléma miatt mégsem jelenik meg holnap a Tomb Raider: Underworld legújabb kiegészítője, amely kizárólag Xbox 360-ra készül.



A Beneath the Ashes holnap, azaz február 10-én jelent volna meg az Xbox Live-on, ám egy váratlan baki miatt csúszik a debütálás. A készítők már dolgoznak a javításon, sajnos azonban nem árulták el, hogy mikorra várhatjuk az új kiegészítőt. Az X360-exkluzív DLC új pályákkal bővíti Lara Croft legutóbbi kalandjait, az előzetes információk szerint minden téren számíthatunk meglepetésekre. Ha a fejlesztők ilyen magabiztosak, mi hiszünk nekik...
6.
6.
david95
A fenébe miért nem jelenik meg PC-re.Öregem pedig PC-re külön még nem jelent meg pedig számítógépe sokkal több men tolja mint Xbox 360-on.

5.
5.
OldM4n
A MS nyomja a lóvét ezerrel a Boxba. Gondolom vissza akarja kapni a bebukott százmillió dollárokat, ezért a rengeteg XBOX exkluzív tartalom. Plusz mázlijuk van, hogy a PS3 (programozó kollegák szerint) elképesztően nehezen programozható. Én masszív ÖREG PC-fanként szemezek egy xbox-szal.. sok exkluzív tartalom van, ami érdekelne. Például ez is ilyen, szerintem zseniális!!!!! az Underworld!!!! Elképedtem minden egyes kockájánál, minden egyes akrobatikus mozdulatnál, a libabőrös nedves Larán ugyanúgy, mint a komplexitáson, és az érdekfeszítő történeten.. Ja, úgy hússzor toltam végig (lopottan tolom, azaz nincs hozzá update, mert ugyan megvan az eredeti bontatlan dobozban, de azt sajnálnám egy ötezer forintos DVD-RW-be tenni) de ha lenne kieg, akkor kinyitnám a dobozt. :))) Meg persze feltörném a perselymalacot is.



u.i. Ha valaki nem tudja, éppen összeomlik a pénzvilág (fedezethiány) és SÍR az EIDOS, hogy összesen "csak" két és fél millió kelt el belőle.. pfffff. (www.eidos.com)
4.
4.
Chavez
Minden késik, főleg PC-re. Már elegem van. És mi az hogy a DLC kizárolag az egyik konzolra jön ki? Pc is van ám. Kis köcsögök, mindjárt elborul az agyam tőlük, mert ez lesz a trend: folyamatosan kihaggyák a pc-t. Sőt már ps3 sem lesz, helyette x lesz.
3.
3.
koffein
mi nem kesik iden eddig? :o

1.
1.
Ca$h
Óóóóóóóóóóóóóóóóóh a fene egye meg... :/ Ami késik nem múlik, jó munkához idő kell és a többi...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...