Dead Space - valami készül...

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A hét végén egy érdekes teaser kép jelent meg a Dead Space hivatalos honlapján, amely valószínűleg a Wii-s változat bemutatása kapcsán készült.
A hét végén egy érdekes teaser kép jelent meg a Dead Space hivatalos honlapján, amely valószínűleg a Wii-s változat bemutatása kapcsán készült.

A képen egy kódolt üzenet látható, amely az ügyesebbek megfejtése szerint a "THE END WILL BE SET IN MOTION" jelentéssel bír, azaz vélhetően a Wii-s verzió bemutatásáról van szó. Nem nagy meglepetés, a Nintendo gépére készült változatot már korábban leleplezték, viszont konkrétumokat nem tudtunk meg róla eddig, s a látnivalóknak is igencsak híján vagyunk. Ez a kép remek előjel viszont, valószínűleg hamarosan mindent megtudunk a Wii-s Dead Space-ről!

18.
18.
DAud_IcI
Szerintem a kép alapján a Wii-s Dead Space 0. vagy 1,5. rész lesz. Legalább is ez biztos nem az első rész portja, mert a képen szerintem legalább is fa ajtó van, meg a gémre annyira nem jellemző "hagyományos" kinézetű fehér fal.

A szöveg valószínűleg nem csak az jelenti, hogy mozgásérzékelős konzolra lesz kidobva, hanem azt is, hogy úgymond közeleg a vég, tehát vagy átkötő történetet, vagy olyan ahol-minden-elkezdődött sztorit sejtek, mert azt azért kétlem, hogy a második rész Wii exkluzív legyen...

Mondjuk elég durva lenne egy olyan történet, ami csak pár évtized múlva játszódna , amikor még Altman élt és vele, egy követősével, vagy az utána nyomozó kormánnyal tolnánk.
16.
16.
ZERO88
Legalább lesz valami jó játék a wii-re! Mondjuk engem nagyon nem érint!
15.
15.
Scoo
Elég sok FPS kapható már Wii-re is. Pl a legújabb Cod is.

Borzasztó, hogy magyarhonban milyen sok ember van tévhitben a Wiivel kapcsolatban
14.
14.
Aramisz93
#17: ?? Alapvető dolgokról nem tudsz. A Wii nek 2 irányítója van, ergo egyikkel mész másikkal lősz ;) Huh:o Elnézést. Ezzel most egy hét pecsétes titkos árultam el:(
13.
13.
mama2
és akkor ez a Wii verzió hogy lesz? Mész egy helyben megy a csávó, a kezedben lesz a Wii kontorroller azt azzal lősz?:D
12.
12.
aBen
12: És ez most hogy jön ide? Inkább csináltál vna magadnak normálisabb nevet...:/
11.
11.
Dcrysis02
13:lol,miért ne lenne?Már be is jelentették(itt is volt hírként) hogy sok játéknak készül a folytatása,meg ki lehetett következtetni.Sikeres első rész+EA=Dead Space 2
10.
10.
K.G.
12:

És ez ki a f@szt érdekel?
9.
9.
Leon
Úgy tudom, már biztos, hogy készül Dead Space 2. Ha lesz, megszerezem. A tavalyi év játéka lett számomra az első rész. Nagyon jó.
6.
6.
Dentis 360
Én most tolom az egyet,hihetettlen király!Abszolút pozítív meglepetés számomra!
6.
6.
Shifty
7:



Érdekes, hogy ezt mondod, mert pont a napokban jelent meg egy videó, amin épp Xbox-on prezentálják a játékot. Tudniillik, eredetileg arra kezdték el fejleszteni:)



http://jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200902&id=146
3.
3.
fojesz
Szerintem azért, mert többet adtak el belőle, mint a másik konzolból összesen...
3.
3.
fojesz
*másik két konzolból*
2.
2.
Chavez
Minek eröltetik a wii-t? nem értem.
1.
1.
felegyi
1# Jó munkához idő kell...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...