LEGO-játék készül a Prince of Persia alapján

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A LEGO és a Disney legújabb közös bejelentéséből derült ki, hogy a Prince of Persia LEGO-formában is feldolgozásra kerül - sajnos azonban nem videójátékról van szó.
A LEGO és a Disney legújabb közös bejelentéséből derült ki, hogy a Prince of Persia LEGO-formában is feldolgozásra kerül - sajnos azonban nem videójátékról van szó.

A bejelentés a hagyományos játékokat érinti, így sajnos nem a kontrollercsépelős LEGO-sorozat részeként, hanem pici műanyag harcosként láthatjuk viszont Perzsia hercegét. A megállapodás a készülő film kapcsán született (abban van ugyanis érdekeltsége a Disney-nek), ráadásként a Cars és Toy Story címeket is érinti, így a Thunder McQueen és Buzz Lightyear karakterek sem maradnak el. A Prince of Persia széria jövő áprilisban, egy hónappal a film debütálása előtt kerül a játékboltok polcaira.
16.
16.
Aramisz93
Az itt hozzászólók értelmi szintét jól tükrözi a hozzászólásuk. Minek soroljátok fel itt a játék címeket? Ennyire idióták nem lehettek. Ez a sablon duma, hogy " akkor most már lesz LEGO HALF-LIFE meg LEGO NEED FOR SPEED is? " Már miért lenne? Most komolyan ne legyünk már ennyire hülyék.
15.
15.
pier33
hát kb de ha Lego játék lenne az sokkal faxább lenne és kurva nagy hülyeség most ez
14.
14.
koffein
ez kb olyan mär mint a terhes meg a menstruälos barbi
13.
13.
koffein
lego simset akarok. es ne legyen kikockäzva a mikor kakil a legofigura meg amikor szekszelnek a legok. ezazz a fasz kivan mär ezzel a lego butasäggal

12.
12.
laca009
lego burnout xD meg lego codXD de ha itt tartunk lego crysis loll de nagy lenne de ez elég hülye ötlet hogy legoba viszik a cuccost
11.
11.
IceColdKillah
Még jó hogy LEGO Manhunt nem lesz!XDXD Már csak az kéne. Én 10 éves koromig legóztam aztán ennyi. Bár elkel ismernem hogy hihetetlenül nagy pénz van ebben a legó játékokban (konzol vagy nem konzol).Hogyha kijön a Die Hard mind a 4 része LEGO-ban akkor AZT meg fogom venni...XDXDXD De a többi nem érdekel!
10.
10.
demon68
jajj nemár, olyan jó trilógia volt a prince of persia, most mért kell ezt... nem azt mondom hogy az új rész nem jó, csak nem prince. ez a prince-film, prince-filmből készült játék meg prince legó és prince-füzet nagyon nem kéne.
9.
9.
ZERO88
Aszt mindenki vágja ugye hogy ez nem videójáték lesz?!

Hanem rendes LEGO!
7.
7.
Well
Ez nagyon nagy lesz :D Nem rég vettem meg a trilogyt, első részt egy hétvége alatt kinyomtam ;)

Összes lego játékot cool nyomni ketten
6.
6.
ZERO88
És ez nekünk miért is jó hogy LEGO figurákat csinálnak a játékból?

Nem vagyok már 10 éves!
4.
4.
Leon
Szerintem a LEGo játékok már kezdenek egy kicsit szánalmasak lenni. LEGO Resident Evil és LEGO God of War is lesz? O.o
3.
3.
rokakoma
Hülyeség ...

Nemhogy a hülye LEGO Universe jönne már ki ^^
2.
2.
wildláma
Nemááááár! Mekkora lenne egy LEGO PoP játék. Ellennék vele annyi szent!
1.
1.
peterpal7
Ez egy hatalmasNAGY IKSZDÉ!!!!!!!!!!!!!!!!(ha PoP rajongó lennék vennék is egyet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...