Prince of Persia: Revelations

Az első és legszembetűnőbb dolog mindenkinek az lesz, hogy a Revelations valami elképesztően gyönyörű játék lett. Egy az egyben ugyanazt a grafikát és feelinget kapjuk a pénzünkért, mint amit XBox-on vagy PS2-n megszokhattunk.
1561712410

Nem a Prince of Persia alkotóján múlik az új rész

A Barcelonában tartott Gamelab rendezvény vendége volt Jordan Mechner, aki épp a közel 30 évvel ezelőtt készült első Prince of Persia fejlesztéséről írt könyvét mutatja be. A bemutató után a rajongók is kérdezhettek tőle.
1538463600

A Ubisoft nem feledkezett meg a Splinter Cellről

Serge Hascoet, a Ubisoft CCO-ja a Game Informernek adott interjúban elmondta, sem a Splinter Cellről, sem a Prince of Persiáról nem feledkeztek meg, de jelenleg más projektek egyszerűen elveszik az erőforrásokat tőlük.
1515754848

A Prince of Persia atyja feltámasztaná a sorozatot

Bár az előző generációban sikeres és ismert sorozat volt a Prince of Persia, hét éve parkolópályán van. Habár a játék atyja, Jordan Mechner a Twitteren arra utalt, hogy visszatérhet a cím, a Ubisoft egyelőre cáfol.
1467215588

Frissítve: Kiszivárgott a PS Plus júliusi felhozatala

A PlayStation magyar Facebook-oldala idő előtt tette ki a PlayStation Plus júliusi ajándékairól szóló posztot, így már most megtudtuk, hogy milyen játékokat kapnak a PlayStation 4-tulajok.
1304402411

Beszáll a filmiparba a Ubisoft

Habár a tavalyi Prince of Persia film nem győzött meg minket egyöntetűen arról, hogy a játékból készült filmek többek egyszerű popcorn-moziknál, a francia kiadó mégis saját filmstúdiót hozott létre Ubisoft Motion Pictures néven. Feladata pedig nem lesz más, mint sztori-vezérelt frencsájzaiból filmeket készíteni.
1285414220

Kukában landolt a modernkori Prince of Persia

A Ubisoftnál is születnek néha eléggé elvetemült ötletek, bár egy modern Prince of Persia még nem is hangzik annyira durvának. A modernt pedig úgy értjük, hogy a jelenkorban játszódó, bár a Ubisoft ennél még tovább is ment: egyenesen poszt-apokaliptikus világot képzeltek el.
1283787413

Perzsia Hercegnője - képeken

Az amerikai Game Informer magazin egyik szerkesztőjét úgy néz ki, nem csak újságírói tehetséggel áldotta meg az Ég, hanem némi külalakkal is. Na meg láthatóan ruhát tervezni is tud a hölgy, ugyanis ő készítette el magának a Prince of Persia jelmezt, s be kell látni, fantasztikusan fest.
1269869460

Ellopta a Prince of Persia játékosait a God of War

A Ubisoft animációs rendezője azt nyilatkozta, a God of War rengeteg egykori Prince of Persia játékost áttérített magához, így dolgozniuk kell a közönség visszanyerésén.
1258102860

A karibi kalózokat is lepipálhatja a Prince of Persia

A Ubisoft elnöke, Yves Guillemot szerint a májusban érkező Prince of Persia fogja elsőként bebizonyítani, hogy játékok alapján is kiváló filmek készülhetnek.
1257241080

Megérkezett a Prince of Persia film előzetese

Megérkezett a Jerry Bruckheimer gondozásában készülő Prince of Persia film előzetese, amely meglehetősen ígéretesre sikerült, talán még jó is kisülhet belőle.